моите уважения доктореПичове, иронията ви е излишна.Напълно е възможно да извадиш качествена реколта с минимални и дори с никакви инвестиции.Не забравяйте, че перфектна ганджа се е отглеждала доста преди да има гроу-шопове, от хора които не са чували за биобиз и дъч формула.
...може да ми викаш както си пожелаеш , стига да не е обида . За думата пич в страната от която идва те колят на място . Инче сменяй ХПС-то на 2 реколти .E,хаиде,хаиде,без заяжданици! Всеки да пробва каквото иска и да споделя как е после. аз не го приемам като ирония,а като доброжелателна зака4ка от страна на профитата Induction lamp:ами да ти викаме татенце хаха шегувам се разбира се!
Тук усещам, че се създава някакво напрежение между хората и различните мнения кой с какво да подхранва, пръска и тн.
...за това изказване получаваш 6+ .Само 4е другите условия трябва да са ми много добри,за да се знае 4е става или не става то4но от торовете.
Братле аз си я ползвам indoor без никакъв проблем почти 2 години.Да.Определено рибната емулсия мирише и се препоръчва за навън.
А по натам,като имам възможност ве4е ще направя сравнение с кое как е.
....17 вида ти трябват когато дойде момента в живота когато ще почнеш да искаш да правиш нещата на 100% . Билката ти сигурно е прекрасна но бъди далеч от мисълта , че можеш да изкараш вкуса и аромата на индор поливан всеки ден с органика и минерални добавки и осветяван 12/18 часа с 2 пъти по-голяма радиация за фотосинтеза от тази на слънцето в 12 на обед .Споровете индор-аутдор съм ги спрял 2000 година , защото се оказа че такъв спор дефакто несъществува . Всеки да гледа както иска , аз гледам така че растението да даде 100% заложени му генетично .Не че и аз не съм изкарвал от 2,5 метрово разстение 15 грама , с умопомрачаващи грешки при гледането .Успех на всеки независимо как гледа.Едва ли някой ще отрече, че със скъпите торове се изкарва по-голяма реколта.Мисълта ми беше друга:
Ако гледам навън под слънцето, използвам само бабешки органични торове без никаква химия и получавам истинска билка от планината, с невероятен вкус и аромат, напълно достатъчно количество за личните ми нужди, тогава питам: защо са ми 17 вида препарати?
Само моето мнение...
Братле аз си я ползвам indoor без никакъв проблем почти 2 години.
Мисля да купа Fish-Mix и Bio-Grow на BioBizz, какво ще кажете ?