What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Храна за нашите растения

_Ina_

Active member
Veteran
E,хаиде,хаиде,без заяжданици! Всеки да пробва каквото иска и да споделя как е после. аз не го приемам като ирония,а като доброжелателна зака4ка от страна на профитата:) Induction lamp:ами да ти викаме татенце хаха шегувам се разбира се!

jhook

Member
Пичове, иронията ви е излишна.Напълно е възможно да извадиш качествена реколта с минимални и дори с никакви инвестиции.Не забравяйте, че перфектна ганджа се е отглеждала доста преди да има гроу-шопове, от хора които не са чували за биобиз и дъч формула.:wave:
:plant grow:
моите уважения докторе :tiphat:
само искам да кажа, че става дума за никакви пари, и оптимални резултати!!!
според мен е възможно но пак си струва пари и то не малко!
а, и доста знания си трябват, и време :dance013:
да речем гуано :)как се приготвя ,как се добива,колко време е нужно за да е готово за работа ????:thank you:

E,хаиде,хаиде,без заяжданици! Всеки да пробва каквото иска и да споделя как е после. аз не го приемам като ирония,а като доброжелателна зака4ка от страна на профитата:) Induction lamp:ами да ти викаме татенце хаха шегувам се разбира се!
...може да ми викаш както си пожелаеш , стига да не е обида . За думата пич в страната от която идва те колят на място :) . Инче сменяй ХПС-то на 2 реколти .

_Ina_

Active member
Veteran
аха,да,споменаваше се тука някаде 4е трябва да се сменя защото му пада интензитета доста,нали? Ще гледам да го сменя. то е използвано за една реколта,после седя 1 година прибрано и сега е втората. зна4и за есента друго така ли? не,не казвам с никакви пари,казвам с възможно наи-малко. Все пак без лампи не може и без някои други неща. Ще пробвам пове4е с нашенски торове и разни смески засега и ще ви показвам кво става. Не да се у4ите,но предполагам ще ви е любопитно какво ще се полу4и.

biorai

Member
Да.Определено рибната емулсия мирише и се препоръчва за навън.
С нея може да се прави листно подхранване също така.
Тук усещам, че се създава някакво напрежение между хората и различните мнения кой с какво да подхранва, пръска и тн.Никой не отрича факта, че гръстите са се торяли с оборска тор преди време.Сега разликата е, че торовете са извлечени от почти същите растителни источници, но концентратът е по-чист и по-гъст.Веднъж опиташ ли мисля, че няма да има две мнения по въпроса.Това е като да спорим дали да ядем храна от магазина или от градината.Безумно е.

bahura

Member
Тук усещам, че се създава някакво напрежение между хората и различните мнения кой с какво да подхранва, пръска и тн.

Аз невиждам никакво наприжение!! Можеби го има само при теб. Защо всеки път като дискотират и обсъждат двама или повече човека една тема казвате, че станало скандал и караници !?! нали за това сме тука да си даваме личните мненията и да дискотираме.

_Ina_

Active member
Veteran
E,аиде аз ще съм експериментатора с подръ4ни материали. Сигурно ще потвърдя теорията 4е със скъпите торове става по яко,но и това си е полезно. Само 4е другите условия трябва да са ми много добри,за да се знае 4е става или не става то4но от торовете. А по натам,като имам възможност ве4е ще направя сравнение с кое как е.

E

EverLast

Да.Определено рибната емулсия мирише и се препоръчва за навън.
Братле аз си я ползвам indoor без никакъв проблем почти 2 години.

bahura

Member
А по натам,като имам възможност ве4е ще направя сравнение с кое как е.

Няма смисал да си губиш времето Инче! Има хора на които им плащат за да правят тези експерименти всесто нас.

И това което е по-скъпо е по-качествено! Знаеш, че това важи за много неща!

Има една поговорка "Скъпото винаги излиза по ефтино" и обратното :tiphat:

В случея можеш да изкараш двойна, тройна реколта от това което си вадила до сега за същото време!

Dr_Tre

Active member
Едва ли някой ще отрече, че със скъпите торове се изкарва по-голяма реколта.Мисълта ми беше друга:
Ако гледам навън под слънцето, използвам само бабешки органични торове без никаква химия и получавам истинска билка от планината, с невероятен вкус и аромат, напълно достатъчно количество за личните ми нужди, тогава питам: защо са ми 17 вида препарати?
Само моето мнение...:tiphat:

Едва ли някой ще отрече, че със скъпите торове се изкарва по-голяма реколта.Мисълта ми беше друга:
Ако гледам навън под слънцето, използвам само бабешки органични торове без никаква химия и получавам истинска билка от планината, с невероятен вкус и аромат, напълно достатъчно количество за личните ми нужди, тогава питам: защо са ми 17 вида препарати?
Само моето мнение...:tiphat:
....17 вида ти трябват когато дойде момента в живота когато ще почнеш да искаш да правиш нещата на 100% . Билката ти сигурно е прекрасна но бъди далеч от мисълта , че можеш да изкараш вкуса и аромата на индор поливан всеки ден с органика и минерални добавки и осветяван 12/18 часа с 2 пъти по-голяма радиация за фотосинтеза от тази на слънцето в 12 на обед .Споровете индор-аутдор съм ги спрял 2000 година , защото се оказа че такъв спор дефакто несъществува :) . Всеки да гледа както иска , аз гледам така че растението да даде 100% заложени му генетично .Не че и аз не съм изкарвал от 2,5 метрово разстение 15 грама , с умопомрачаващи грешки при гледането :tiphat: .Успех на всеки независимо как гледа.

_Ina_

Active member
Veteran
Зна4и да се отказвам от гледането а,Бахуре? Хаха! :) При вси4ки слу4аи,с каквото и да ториш наи-добре да си го отглеждаш ти за себе си и да си 4ерпиш приятелите.:) A има и хора,на които плащат за да убедят другите 4е нещо е наи-доброто,така 4е трябва да се убедим сами,нали? Рекламата също оказва влияние.

biorai

Member
Братле аз си я ползвам indoor без никакъв проблем почти 2 години.

Аз също.Не ми пречи миризмата.Откакто има биобиз в българия от тогава го използвам и аз.Казвам как се препоръчва от производителя.
А относно напрежението, просто констарирах.Не излагам вътрешните си чувства, бахуре:)

Astral

Member
Ами не мисля ,че е нужно да взимаш и двете...едното ще е напълно достатъчно според мен.Аз също ползвам фиш-а за вътре и не мисля ,че е чак толкова набиваща миризмата.Относно бустерите нямам опит,но за следващия проект ще взема да пробвам...от изказаните мнения до момента останах с впечатлението,че тези на БиоБизз са малко слабички.Ако някой има други виждания и може да предложи нещо по-различно като схема за ползване освен тази дадена от производителя и има добри резултати,ще се радвам да сподели.

biorai

Member
Друга схема която съветвах доста от клиентите ми докато бях в растената е следният вариант:
Започва се отново с рут-джуса в комбинация с гроу и алг-а-мик.На който му е скъпо само гроу и водораслите.Като дойде момента за цъфтеж добавяте био-блум.Като понавлезне в цъфтежа за който има пари започва и топмакса, и био-хевъна.
Така с 3шишенца изкарвате една реколта.Ако на цялата тази органична субстанция слагате и малко с02 мисля, че ще има само снимки на хамбургски салам.

biorai

Member
Мисля да купа Fish-Mix и Bio-Grow на BioBizz, какво ще кажете ?

И аз мисля, че не е нужно да взимаш и 2те.Рибната емулсия е еквивалент на био-гроу поради по-голямото ниво на азот.

Разликата в употребата е само, че с фиша може да се прави листно подхранване, а с био-гроу не, защото е много гъст и запушва дюзите.

Astral

Member
Благодаря за споделеното инфо biorai!:thank you:Би ли споделил малко по-подробно за тези CO таблетки,както и начина им на ползване.:tiphat:

Latest posts

Latest posts