What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Храна за нашите растения

Billy Bones

Active member
Отлична статия Dr. Tre. Всъщност някои хора от години експериментират с различни по състав почви, с които почти напълно се избягва употребата на неорганични торове. Употребата на такива по принцип (нитрати, фосфати и течен амоняк) се отнася за големите насаждения в селското стопанство и то за изтощени или бедни на хранителни вещества райони. Статията на е изчерпателна, но определено те кара да се замислиш. Аутдоор съм гледал растения само върху почва и дъждовна вода, така че написаното по-горе звучи съвсем логично. Тук дори не слагам в уравнението т.нар. Рудералис, който както знаем дава глави като бухалки и в най-лошите и неподходящи условия. Та така, спирам до тук за да не мятам повече „тор“ към вентилатора, който отсял, отсял.

за да не мятам повече „тор“ към вентилатора, който отсял, отсял.
...:bump: дочувал съм , че който мята тор към вентилатора , обикновенно дъхът му има вкус на изпражнения и е напръскан с фекали .

C

coco fknbrice

интересна статия ... . започвам да търся повече материали по въпроса.

хей тре:thank you:

:chin: ......мъчи ли те нещо ?
...мъчеха ме всякакви неща когато бях млад и отричах всичко което не разбирах или не можех да притежавам .Сега ме мъчи единствено , че детето ми ще израсне в държава пълна с необразовани хейтъри с 0-лев опит и възможности :comfort: .

C

coco fknbrice

моля престанете с грубостите .... индукшън моля не създавай безмислени дразги придружени с един куп спам. нека тук е приятно място а не арена за мерене на пишки.

моля престанете с грубостите .... индукшън моля не създавай безмислени дразги придружени с един куп спам. нека тук е приятно място а не арена за мерене на пишки.
...:comfort:

_Ina_

Active member
Veteran
Ако имаш реме,преведи я,4е аз нищо не разбирам,а ми е интересно.

bahura

Member
:tiphat:Докторе ако не ти се занимава с преводи,с удоволствие ще я преведа сега имам бол време?само кажи и я почвам,.!

Мисля, че няма значение кой ще я преведе.... а и той каза, че няма време за това не го е направил. Тъка, че ако можеш и имаш време няма да е лошо да я преведеш... да видим за какво става на въпрос :thank you:

вижте първо източника на статията. Безизвестна фирма в америка. Като казвам безизвестна, имам предвид, че не е в нашия бранш. Аз лично не бих си направил труда да прочета повече от три реда, като видя само кой е автора.
:gday:

Dr_Tre

Active member
Не знам кой е вашия бранш, но Dr. Ingham е една от водещите световни учени в областта на почвената микробиология.Ако ви е интересно може да прочетете биографията й на www.soilfoodweb.com, ще се убедите, че тя е всичко друго, но не и безизвестна.

Ако на някой му се занимава да превежда, ще е супер!:thank you:

Аз пък познавам Уилям вад де Зваан, викат му Айнщайн в научните среди:artist:и има измислени от него продукти, които нямат аналог в света. Той се е съсредоточил в биологията на едно единствено растение - коноп. А уважаемата г-жа какво е направила ? дай ми примери моля

C

coco fknbrice

aми нали затова човека е пуснал линк там я има биографията

Dr_Tre

Active member
Аз пък познавам Уилям вад де Зваан, викат му Айнщайн в научните среди:artist:и има измислени от него продукти, които нямат аналог в света. Той се е съсредоточил в биологията на едно единствено растение - коноп. А уважаемата г-жа какво е направила ? дай ми примери моля

Не съм тук за да правя реклама на Ингам, просто статията ми направи голямо впечатление и исках да я споделя.Ще се радвам да прочета нещо от твоя Айнщайн.

Между другото очаквах, че статията ще предизвика големи полемики, то пък стана съвсем друго - никой нищо не казва за съдържанието, само лични нападки между хората във форума и дори срещу Ингам.Вижте, аз нямам нищо против никой тук, в крайна сметка нали всички сме от едната страна на барикадата.Няма лошо да се обменят различни мнения, ама преди да натиснете Submit Reply помислете дали някой ще научи нещо полезно от този пост.
:tiphat:

Latest posts

Latest posts