Master of Plant
Member
Кой пък каза че са добри тия House Garden, нищо специално нямат Инче, не се набутвай
Кой пък каза че са добри тия House Garden, нищо специално нямат Инче, не се набутвай
... аз мисля точно обратното , без пари всеки знае и може , но когато дойде момента да отгледаш растението в ОПТИМУМ така ,че да даде 100% от генетично заложените , тогава ти трябват много знания и опит . Когато почвах имах 2 продукта с които поливах , сега имам 17 .с пари всеки знае.
...четворките вместо ч-та се преглъщат , ама това дето марихуаната била плевел е трудно за преглъщане . Канабисът е познат на човечеството от хиляди години - това е една от най-старите растителни култури на света. Конопът е едно от първите растения ОБЛАГОРОДЕНИ от човека още от времето на Неолита , и там приключва семейната му близост с плевелите .Нека не забравяме,4е канабиса е един плевел,който в много слу4аи расте в екстремни условия и на странни места.
... ако успееш , моля да ме научиш и мен .Успех .Аз смятам да правя яки растения без да давам много пари,пък незнам
....моля не се обръщай към мен с пич , думата е обида , а и мога да съм ти баща .Говорим за различни неща , за теб перфектната реколта е една за мен съвсем съвсем друга , и не изоползвам нито биобиз(освен за зеленчуци) нито дъч формула .Пичове, иронията ви е излишна.Напълно е възможно да извадиш качествена реколта с минимални и дори с никакви инвестиции.Не забравяйте, че перфектна ганджа се е отглеждала доста преди да има гроу-шопове, от хора които не са чували за биобиз и дъч формула.