What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Witam w nowym domu!

pok

New member
faktycznie latwo tu trafic, ja to odkrylem z samego OG, byl tam watek o SD i admin podal adrers na IC, wszedlem na forum a tu widze polski watek :)

peace :joint:

G

Guest

Niestety to forum bardzo łatwo odnaleźć, wystarczy wpisać w wyszukiwarce "cannabis + forum + (przykładowo) raniec"
No zesz ku*wa czego ja??:p Jestes z policji??;] dziwne zbiegi okolicznosci i tak mnie niedopadniecie . HWDP po wsze czasy :D Interesuje mnie zkad zainteresowanie osoba ktora zwinela sie zarowna z h jak i z og jakis czas temu i niedawala o sobie znac :moon: :joint: Pojebane te psy a mogly mnie przewiskac ostatnio jak zwykle a dali se na luz:p no i chuj 5 jarania w kielni 5 w majtkach sztuka spida w drugiej i nabita faja w kurtce :biglaugh: :wave: :friends: Ja jak wpisuje w wyszukiwarce Greengirl cannabis to mi sie pokazuje http://www.kwp.radom.pl/

G

Guest

nie martw sie raniec, tak sie przejoles ze usunoles konto czy dopisek se taki zrobiles?
przeciez z forum cie nie namierza, musieli by miec logi z servera forum.

G

Guest

czy ja sie czyms przejmuje, ja niemam juz nic do stracenia gr0w to moja jedyna nadzieje na godne zycie :D

G

Guest

jak to nadzieja na godne zycie ? chcesz handlowac tym co wychodujesz ?

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

raniec sie pokazal. myslalem ze wywiezli cie syberje,czy gestapo cie zlapalo,haha
co tam wogle sie u ciebie dzieje?

peace

G

Guest

hm
generalnie to przestepstwo, chodowla to tez przestepstwo ale dzialsz tylko na swoja szkode, a sprzedajac dzialasz tez ew na szkode innych. zreszta nie o to chodzi. bo w polsce i tak wszystko jest przestepstwem bardziej mi chodzi o to ze nie powinno sie chandlowac ziolem, raczej poczestowac znajomych, wspomoc potrzebujacych, itd...

p.s. ale moze jestem staroswiecki heheh, mnie tak uczono, ale.......

D

dEv-9

fjk said:
hm
generalnie to przestepstwo, chodowla to tez przestepstwo ale dzialsz tylko na swoja szkode, a sprzedajac dzialasz tez ew na szkode innych. zreszta nie o to chodzi. bo w polsce i tak wszystko jest przestepstwem bardziej mi chodzi o to ze nie powinno sie chandlowac ziolem, raczej poczestowac znajomych, wspomoc potrzebujacych, itd...

p.s. ale moze jestem staroswiecki heheh, mnie tak uczono, ale.......

Hmm no moze masz i racje. :chin:
Ale pomysl, palisz ze znajomym swoja dobra trawe, zasmakowala mu i mowi ze chce odkupic od ciebie pare g dla siebie bo niechce juz palic scierwa niewiadomego pochodzenia od dilera z bloku obok. No wiadomo, ze lepiej na tym sobie zycia nie ukladac ale lepiej zawsze mozna pomoc jakiemus dobremu znajomemu i za niewielkie pieniadze mu cos tam odsprzedac w potrzebie. (zawsze te pare zlotych wpadnie na nowa odmiane, na nowa zarowke). A za darmo hmm czy rozdawac za darmo, To juz zalezy jakich masz znajomych, wiadomo ze po zbiorach wypadaloby kazdemu jakis dobry worek dobrego palenia wrzucic :biglaugh: ,ale na dluzsza mete trzeba z tym uwazac bo ludzie sa tacy ze lubia wykorzystywac innych, nawet tych ktorych uwazaja za (pseudo)przyjaciol. :confused: (nierozumiem tego ale niestety tak jest i znam to z zycia)
Ile to my sie nastalismy godzin za dobrym paleniem. :chin: Czasami od rana do wieczora za nasza ukochana trawka biegalismy. (pewnie miales kiedys podobne problemy chociaz kto wie, moze najpierw zaczeles hodowac a dopiero potem palic :biglaugh: )

Chociaz najlepiej by bylo jakby kazdy hodowal, i nikt by wtedy nie mial takich problemow jak ww. :smile: :canabis:

G

Guest

zgadam sie z toba.
lepiej zycia na tym nie ukladac.
jasne ze trzeba uwazac i na palacych i na nie palacych chociaz u mnie na podworku to chyba takich nie ma :p

>>Chociaz najlepiej by bylo jakby kazdy hodowal, i nikt by wtedy nie mial takich >>problemow jak ww.

No i zeby legalne bylo chodownie w domu jakiejs rozsadnej ilosci. Ale tego u nas nie bedzie nigdy.
Pozostaje uwazac, ale tez liczyc na wyrozumialosc panow policjanotow ktorzy tez doskonale rozumieja ze to nie przestepstwo.

G

Guest

Jeszcze mnie ss niedopadlo :) mam sie dobrze, niedojadam ale zyje. Owszem odsprzedaje tylko koleszkom w hurcie detal mnie niejara i zaduzy przypal i to ciagle uciekanie przed psami to nie dla mnie. "Mowisz bandyta bo niewytrzymal z glodu zrozum oprocz tego niemial innego powodu". Stalo sie to czego sie balem stracilem szkole. Lada dzien zostane odciety od jedynych moich pieniedzy. Rodzice mi niepomoga bo ich niemam. Ja wyksztalcenie podstawowe. Potrzebuje jakiejs gotowki na start, tylko tyle, niemam zamiaru sie tym trudnic na stale :confused: Mam juz troche odlozone sprzedam moze na jesieni gora za 2-3k zakupie fure zrobie ja na gaz. Na prawo jazdy juz jest i mam zamiar robic na taksowkach gdzies w stolicy. Peace a jak sie niepodoba to dzwon do crime stopers. :D Jakby to bylo legalne to bym chcial cofika prowadzic :] ale to sfera nigdy niespelnionych marzen :]

G

Guest

Jestem leniwy. Pozatym czesto cos robie bardz dobrze daze do tego a nagle przychodzi taki moment ze wszystko co dotad zrbilem jebie mnie i to olewam, odkladam na ostatnia chwile. Teraz stalo sie tak ze musialem dorobic pieniadz jakis i niechodzilem 1 miech do szkoly bo mnie robota pochlaniala ale cialo pedagogiczne takie rzeczy ma gleboko w dupie. Wszystko co powiedzialem niedotyczy mojej pasji jaka jest jaranie i chodowla :D ide wlasnie do zioma po ziemie :p

D

dEv-9

Raniec powiem ci ze mamy bardzo podobna sytuacje. Troche niezawygodna ale widze ze podchodzisz optymistycznie do zycia w miare i tak trzymaj. :wave:

G

Guest

tez mialem przejebane w szkole, naszczescie jakos mi sie udalo przez to przebrnac, naszczescie nie musialem pracowac jak chodzilem do szkoly.

Ikser

Member
Hmm.. A mnie wypowiedzi Ranca wprowadzily w dziwny nastroj i wytworzyly bardzo dziwna aure w mojej glowie:/:/... Hmm.. Bardzo ciemne..