ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No ladnie, ladnie. Jakos tutaj tak przyjemnie i nie laguje jak na OG. Nie trzeba byc subscriberem zeby troche poczytac. Gdy na OG tlok to na IC zawsze jest spoko i mozna popisac PM'y i poczytac hehe.
na out mam 3 no-name, jendna pokazla juz plec 2 maluszki nie, z indoorem dopiero zaczyman startuje zobaczymy co z tego wyjdzie
narazie tyle pokaze jakies fotki teraz ide spac trzeba odespac wczorajsza noc
Dobranoc
znajomych duzo
tak jak cox napisal przytulnie tu hc to pamietam z hypcia ale to niebyly jakies aktualne wypowiedzi tylko stare ale pamietam
tutaj tez duzo czytalem ogladalem bardziej twoje zdjecia bo ciesza oczko
wielki szacuneczek do kazdego ale ty hot zawsze musisz byc najlepszy PPPPPPP
pokazcie co komu rosnie w domu bo taka pogode mam za oknem ze zygac se chce
heheh pes o uprawie w domku to musze sie duuuzo dowiedziec a nie wiem
praktyka, praktyka i praktyka tego mi potrzeba
dzieki za przywitanie fotki niedlugo wrzuca cos pokaze od siebie
Witam wszystkich tu licznie zgromadzonych!
Na forum icmag zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, ale miałem kłopot z aktywowaniem konta, bo e-mail nie przychodził.
Hot Cargo, dzięki za pomoc, teraz już wszystko gra.
Super, że mogę dołączyć do polskiej reprezentacji narodowej.
Napiszę na wstępie coś o sobie.
Nazywam się Grzesio, mieszkam w kraju, jestem młodym userem, to mój pierwszy poważny sezon. Interesuję się wszelkimi ciekawostkami etnobotanicznymi i oczywiście MJ. Palę temat od 4 lat, dużo przeczytałem o hodowli, więc zupełnie "zielony" nie jestem. Oczywiście praktyka czyni mistrza, a kto pyta nie błądzi. Liczę, że pomożecie New Member' owi przezwyciężyć pierwsze trudności.
Zaznaczę, że krzoki hoduję nie dla zysku, tylko dla przyjemności palenia własnego towaru, więc wpadka jest praktycznie niemożliwa. Jako, że mieszkam z rodzicami to konopie rosną na dworze. W domu zostawiłem kilka sztuk, zrobiłem foto do galerii, niestety podczas mojego wyjazdu planty spotkał tragiczny los (podobno śmierdziały w całym mieszkaniu).
Hollands Hoop outdoor właśnie pokazały płeć, trochę późno, ale bądźmy dobrej myśli.
Mam pytanie do fachowców. Jaki nawóz należy stosować od teraz do końca hodowli?
Bardzo proszę o konkretną nazwę lub optymalne NPK.
Może któryś z poniższych będzie akuratny?
Canna Terra Vega, NPK 3+1+4
Pokon bonsai food, NPK 4+4+4
Substral, NPK 6+3+6
Florovit dla iglakow, NPK 6+4+5
Biohumus forte
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
gelowas