What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Witam w nowym domu!

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
hypek hypek... chyba ze tak

og nie padlo przecier, co wy chrzanicie? ;) og oraz "og-pl" ma sie dobrze. nawet bardzo dobrze.

pzdr

G

Guest

No ladnie, ladnie. Jakos tutaj tak przyjemnie i nie laguje jak na OG. Nie trzeba byc subscriberem zeby troche poczytac. Gdy na OG tlok to na IC zawsze jest spoko i mozna popisac PM'y i poczytac hehe.

Peace Pes

G

Guest

witam wszytkich z czasem pokaze cos swojego :)
church = kosciol? :D ciekawe czy mnie pamietasz z hypcia :)
cox witam:D:D
pes:D:D
przytulnie przytulnie :)

G

Guest

na out mam 3 no-name, jendna pokazla juz plec 2 maluszki nie, z indoorem dopiero zaczyman startuje zobaczymy co z tego wyjdzie :)
narazie tyle :) pokaze jakies fotki teraz ide spac trzeba odespac wczorajsza noc :D
Dobranoc :D

ChurcH

Member
madixx said:
witam wszytkich z czasem pokaze cos swojego :)
church = kosciol? :D ciekawe czy mnie pamietasz z hypcia :)
cox witam:D:D
pes:D:D
przytulnie przytulnie :)

Witam

church = KościóŁ <jak najbardziej>
hehe pamiętam cuś

G

Guest

znajomych duzo :)
tak jak cox napisal przytulnie tu hc to pamietam z hypcia ale to niebyly jakies aktualne wypowiedzi tylko stare ale pamietam :D
tutaj tez duzo czytalem ogladalem bardziej twoje zdjecia bo ciesza oczko ;)
wielki szacuneczek do kazdego ale ty hot zawsze musisz byc najlepszy :pPPPPPPP
pokazcie co komu rosnie w domu bo taka pogode mam za oknem ze zygac se chce :(

G

Guest

Poruszyłem kiedyś ten temat na og.Musimy kiedyś się jakoś zorganizować,co prawda w polsce jestm 1 - 2 razy w roku,ale chyba damy radę nie ?

G

Guest

fajnie by bylo :)
zobaczyc wasze twarze ale watpie ze to wypali :D
moze kiedys :)

ChurcH

Member
HOT CARGO said:
witamy, witamy

moze kiedys wszyscy razem zajaramy,hehe

peace

Hehe ale by było jak by każdy swoje zioło zapodał.
Te spotkanie by chyba ze 3 dni trwało.

G

Guest

Oficjalnie WITAMY Madixxa. Wporzo user z OG. Jest swoj i do tego zna sie na indoor grows. Bedzie bardzo przyjemnie miec takiego ziomka na forum.

Jeszcze raz witaj madixx i fotki podawaj gorace.

Peace Pes :joint:

G

Guest

heheh pes o uprawie w domku to musze sie duuuzo dowiedziec a nie wiem:p
praktyka, praktyka i praktyka tego mi potrzeba :)
dzieki za przywitanie fotki niedlugo wrzuca cos pokaze od siebie :)

G

Guest

Nie badz taki skromny. Fotki mile widziane. Podawac gorace prosze hehe :)

Peace Pes

G

gelowas

Witam wszystkich tu licznie zgromadzonych!
Na forum icmag zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, ale miałem kłopot z aktywowaniem konta, bo e-mail nie przychodził.
Hot Cargo, dzięki za pomoc, teraz już wszystko gra.
Super, że mogę dołączyć do polskiej reprezentacji narodowej.
Napiszę na wstępie coś o sobie.
Nazywam się Grzesio, mieszkam w kraju, jestem młodym userem, to mój pierwszy poważny sezon. Interesuję się wszelkimi ciekawostkami etnobotanicznymi i oczywiście MJ. Palę temat od 4 lat, dużo przeczytałem o hodowli, więc zupełnie "zielony" nie jestem. Oczywiście praktyka czyni mistrza, a kto pyta nie błądzi. Liczę, że pomożecie New Member' owi przezwyciężyć pierwsze trudności.
Zaznaczę, że krzoki hoduję nie dla zysku, tylko dla przyjemności palenia własnego towaru, więc wpadka jest praktycznie niemożliwa. Jako, że mieszkam z rodzicami to konopie rosną na dworze. W domu zostawiłem kilka sztuk, zrobiłem foto do galerii, niestety podczas mojego wyjazdu planty spotkał tragiczny los (podobno śmierdziały w całym mieszkaniu).
Hollands Hoop outdoor właśnie pokazały płeć, trochę późno, ale bądźmy dobrej myśli.

Mam pytanie do fachowców. Jaki nawóz należy stosować od teraz do końca hodowli?
Bardzo proszę o konkretną nazwę lub optymalne NPK.
Może któryś z poniższych będzie akuratny?
Canna Terra Vega, NPK 3+1+4
Pokon bonsai food, NPK 4+4+4
Substral, NPK 6+3+6
Florovit dla iglakow, NPK 6+4+5
Biohumus forte

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
gelowas

G

Guest

Do vegu te z przewaga azotu,na flo te z przewaga fosforu i potasu.Np veg 15-4-8 ,na flo 3-15-12 lub podobnie.

Latest posts

Latest posts