What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Witam w nowym domu!

siema, ja tez sie przenioslem z OG tutaj za namowa rafix'a(pozdr bro) moja stara xwa powinna sie kojarzyc ;) pozdro george_bush

btw sygnatrka mi nie chodzi :/ jak zrobic subscibe forum/thread ? pozdr

~jungle

Member
no to ja tez sie przywitam
cze wszystkim
przychodze z hypera, ostanio tam sie wielki balagan zrobil
a wiec jestem
pozdro

~jungle

Member
hmmm odczytaj imie i nazwisko na moim avatarze. pod taka ksywa udzielalem sie na forum hyperreal. zarejestrowalem sie w pazdzierniku. mialem kilkanascie postow ale po czystkach na forum zrobilo sie 9 ;]. czy chcesz jeszcze cos o mnie wiedziec?

Rafix

Member
kiedys na hypciu bylo super, potem przez te bluzgi championowatych wszystko sie rozjebalo, Wlazlo tam paru glupich cpunow ktozy sie swietnie bawili, jednak nadawali na innych falach niz wiekszosc, niestety najwiecej postow bylo ich, potem przylaczyli sie jeszcze inni ludzie i taka jedna wielka chujnia z burdelem,

potem bylo og ale teraz znowu cos sie rozjebalo, aczkolwiek bede tam zagladac

Teraz siedze na ic, co (i czy) bedzie nsatepne tego niewie nikt.... hehhe

PS: wczasem dostaje maila z info ze dostalem PM na hypciu, chcialem tam zajrzec, zalogowac sie ale wywala mi ze kombinacja "uzytkownik/haslo" jest bledna .... lipa

D

dEv-9

No nic nie bojcie, rury kujcie. :canabis:
Ja wlasnie nakluwam 3. jest Extra. :smile:

No i teraz jest tu pieknie, coraz wiecej osob wchodzi. ;]
Oby sie burdel nie zrobil.

Tez swego czasu przegladnelem caly hyperreal i przeczytalem wszystkie tematy w dzialach o konopiach.
Szkoda ze taka ujnia tam sie zrobila, i ten ujowy nowy desing :biglaugh:

Tu jest najlepiej. :smile:

Ide palic.

Ikser

Member
MariaKonopnicka said:
jo³ rafix. jakby ktos nie kumal kto jestem i wrzucal ze jestem z cbs czy cos :p
to zostalem invited :p jestem jezy_krzak z og. pozdrawiam.. rafix moze zatwierdzic
KOGO INTERESUJE TO,¯E KTOS MOZE ZA KOGOS ZATWIERDZIC!!?? Chyba to co prezentujesz zalezy tylko od ciebie, a przez to, ¿e powolujesz sie na kogoœ stajesz sie Duu¿o mniej wiarygodny.. :whip: :chin:

Ps.. Bardzo m¹drym by³o podawanie swojego loginu z inwigilowanego forum... Pozdro... Lepiej zedytuj swoj post w ktorym sie przedstawiasz...

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Wszystkie fora sa w taki czy inny sposob inwigilowane. Aczkolwiek mam nadzieje ze pare lat minie zanim pieski dorobia sie sprzetu i dobrych hakerow co by nam tu uprzykrzac zycie.

Ikser, nieladnie przenosic tu otwarta niechec do kogos kogo znasz z innego forum. Daj czlowiekowi zyc, tym bardziej ze niz zlego nie zrobil. Po co zasmiecac polskie forum negatywnymi emocjami.

peace panowie qurwa, bo inaczej nas psy pozagryzaja.

Mr. Smee

Member
mam lekki zamet w glowie gdy "nowi" zwracaja uwage "starym". Ja tam do nikogo nic nie mam, ale do fiasko tego forum napewno nie doprowadzi nikt ze "starych", bo tu jest zgrana grupka. Nie jestem moderatorem, ale prosze wszystkich o "czysta gre" i postowania z sensem i bez aluzji. :wink: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
w nowym domu cos sie dzis pierdoli.
niemoge pisac pm, i czasem nawet tutaj

moze zaras bendzie lepiej

peace