ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dla mnie smieszne, ze sie podziele: moja zona miala ostatnio stluczke. Winnym byla druga kobitka, ktora wyjezdzala z podporzadkowanej. Cytuje fragment jej oswiadczenia, z pamieci: 'wyjezdzalam z drogi podporzadkowanej i nagle przed skrzyzowaniem droge zaslonil mi budynek'
A slyszeliscie o gosciu ze Szczecina, co pojechal do burdelu do Swinoujscia i spotkal tam swoja zone? Warty pac palaca normalnie
Na onecie ostatnio były obrazkowe lekcje angielskiego. Zobaczcie co wyłapałem
Mam też pytanko (offtop) do arachnofili. Czy mi się dobrze wydaje że to samiczka?
EDIT: To Brachypelma Vagans. Czerwony jest tylko od góry.
EDIT2: Jak by mi się kilkaset sztuk zrobiło to razem z nimi miałbym out z domku pewnie hehe
No lepszej fotki ni mam a nowej teraz nie zrobię bo właśnie żre w norze
chłopacy widze że dużo osub ma swoje pajączki wiec moze przyda się thread jak sie nimi opikekowacd itp itd zdjęcia ..... sam chce niedługo sobie kupić ehhehe
Dzisiaj rano ogladalem "Dzien dobry z TVN" przy sniadanku... Dorota Wellman opowiadala o nudzacych sie politykach podczas "bialego szczytu"-konferencji na temat sluzby zdrowia. Heh w pewnym momenci Prokop mowi do niej:
" Doroto, a ty co dzisiaj taka pobudzona? To pewnie zasluga tego bialego szczytu ktory wypalilas dzisiaj rano"
A moral z tego taki, że Prokop wie, ze dobry szczyt, to bialy szczyt :smile:
Znalazlem ta zagadke na innym forum...mozna sie troche poglowic, gdy brak zajecia...powodzenia
"
Zagadka polega na tym, aby przejść przez każde drzwi mieszkania.Można przejść tylko jeden raz przez jedne drzwi.Można zaczynać od drzwi których się chce, można także przechodzić poza domem.
Wesole jest to, ze mamy 1 w polsce konkurs, gdzie mozna wygrac prawdziwego topka ;P (i 400 nasion oprocz tego hyhy) ..nagroda identyczna jak na fotce. pzdr
a ja bogusik2 swoje 3 grosze wcisne do tego konkursu (oczywiscie jesli mi sie uda , ale zonka pomoze) sam nie wiem ktore foto dolozyc?
p.s. grunwald rozmawialem z babcia i obiecala tobie papcie (orginal) rozmiar podaj , senk tkwi w tym ze babcia robi tylko damskie paputki ...nie wiem jak ty brzcie ale dla takich kapci to i zakochac sie da)))pozdrawiam. a oto i papcie babunii
a reszta fotosow to konkors polecam!!!
to jest ciekawa fota bo duzo pokazuje !
a tak bylo na jednym wiatraku, ktory tylko wycagal , apotem zrobil piekarniczek - roslinka podrosla- i wmontowalem taki sam na wdmuchiwanie
niech ludzie wybiora najlepsza plantacje !
p.s. mam roblem wstawic tam fotki-jakis HORROR mi wyskakujw?
panowie czy ktos ma moze wiedze czy osoby karane idą do woja, ostatnio cos mi sie obilo o uszy ze wojo nie chce osób karanych, jesli by to byla prawda to bardzo bym sie uradowal, ale nigdzie nie jest o tym wprost napisane. moze ktos ma wlasnie doswiadczenia?