ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
alijah, e tam blizej ... perspektywa jest dobra .. tylko ze ja widzlabym tego aniolka z prawej strony kadru, modlacego sie nad duszami tego miasta... a tak to prawa strona jest czarna dziura nic nie reprezentujaca
Pieknie panowie, urozmaicenie fot jest znakomite, od roslin przez zwierzeta, krajobrazy po tanie wina
PioK mistrzu jak zwykle wymiatasz jakoscia kadru.
Odemnie nic wielkiego poprostu niebo
Mam pytanie... jak nikonem zwyklym zrobic fotke dobra księzyca?
Chodzi mi o taka normalna fotke jak wschodu slonca czy cus.. prosze o jakies porady bo jak na razie uznałem ze to niemozliwe przy braku dobrego sprzętu heh.. pzdr
E: to jest najlepsze jecie jakie udalo mi sie zrobic ;/ ..gwiazdka wyszla jak jakiś ufolud haha
Hmmm nie jestem ekspertem ale powinieneś mieć program w aparacie do tego typu zdjęć, ja w swoim nikonie posiadam coś takiego + statyw. Te linki na pewno też wiele wyjaśnią
Plantator mistrzu weź ze soba to bongo z cartmanem!!! Nalegam!! :
Nie moge sobie wyobrazic nic bardzej zajebistego niz wypalic cartmana xD hehehehe
Ja troche zazdrosny sie zrobilem.. wy wzucacie takie fajne intymna fotki to i ja przylapalem pewna parke hyhy pzdr