ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
PioK to jest czesc jakiejs rosliny P.S fajny masz aparat,podoba mi sie jakos zdjec. Mozesz napisac jaki masz model i ile taki kosztuje, bo ja nadal szukam jakiegos aparaciku i nie wiem co wybrac.Pozdr.
PIOK - Slonecznik no chyba ze zrobiles mega macro szczekoczulek spidera hehehe.najwieksza nagroda jest ogladanie twoich fotek, chlopie rozwijasz skrzydla z kazdym uploadem pozdr
jak sie upale to uwielbiam sie wpatrywac w chmurki... te to i tak slabo ... raz kiedys bedac upalonym jak dziki osiol widzialem chmurke w ksztalcie boeing 747 taki realistycznie-ogromny jakby przelatywal z 50m nad ziemia... i mowie kolesiowi "ty patrz ... boeing" ten tez od razu rozpoznal znany ksztalt... ale ale im dluzej slismy to ta chmura coraz bardziej zmieniala wyglad i w pewnym momencie ten boeing w nas zaczal pikowac jak kamikaze .... ostra paranoja !! gdzie tu uciekac !! ... boeing byl taki wielki ze gdzie bysmy nie spitolili to i tak nas rozgniecie... przygotowywalismy sie na najgorsze ;]