What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

bogusik2

Member
Spojrzenie lufą na świat hyhy pzdr

12128aa.JPG

PioK

Member
bogusik2, hehe przypomniales mi pewna historie... kiedys z kolesiem ukopcilismy sie jak dwa orly i koles mi mowi patrz przez rurke i powiedz co widzisz ... a ja patrze i widze... rolnika ktory sadzi kartofle na polu w bruzdach. dodam ze rura byla mocno zawalona

57fun

Member
witam globtroterów, jutro wybieram sie do lublinka i mam pytanko co można zwiedzić w tym studenckim mieście, oprócz starówki którą juz widziałem i zapewne znów zobaczę:], a i moze ktoś był kiedyś nad jeziorem bielskim kolo parczewa tam tez sie wybieram na kojący urlop a i moze jak wedkę skołuje to i jakiś połów będzie, jeśli ktoś ma jakieś info o tych miejscach to bardzo prosze o pm albo tutaj na forum

A

ares420

Jezioro bielskie, czyli chodzi Ci o Białkę Parczewską ? Co tu dużo mówić raj na ziemi byłem tam w te wakacje, jest tam naprawdę super, woda cieplutka, co najważniejsze czysta - dużo ryb. Można tam wynająć jakiś domek bez problemu, znajomi byli to płacili koło 100zł za 4 osobowy domek za dobę.

Tonny

Member
Skok w nieznane :p
19484XXX_011.jpg

19484XXX_006.jpg

Jeż hyhy...
19484wszystko_031.jpg

... cień
19484wszystko_029.jpg

orginał
19484Obraz_018.jpg

19484Obraz_013.jpg

Straznik spota
19484foto_siedliska_041.jpg

pozdrawiam i czekam na więcej waszych fotek:)

hodowca

Active member
Veteran
zdięcie z ostatiej chwilki :)
godz. 11.22 - jakby ktos nie wiedzial to zaćmienie słońca

Last edited:

cardiel

Member
siemacie bracia :smile:

troche mnie tutaj nie bylo... praca, zwiedzanie
Hagi itd.. Ale widze ze ladnie Polska zazielenila sie tego lata.

Troche fotek z pleneru ( dla tych co nie widzieli ich na forum Canna Embassy )

Klony Lavendera (Soma)

I bubble... moj ulubieniec hehe Bardzo ciezki dym, mysle, ze kilka osob z forum bedzie mialo okazje go sprobowac :wink:

wiecej fotek wkrotce

Pozdro i zycze wszystkim powodzenia

Cardiel :joint:

G

Guest

Narazie dwie fotki z egiptu. Pozniej wrzuce cos wiecej.
Fura jak marzenie...

Meczet w Hurghadzie

Apage

Member
to nie pachanoi tylko bridgesii i peruvianusy , na jesień może zrobię jakiś openkaktus bo nie mam miejsca żeby wszystkie przezimować a przecież nie wyrzucę :)
img0067lt5.jpg

K

kallenavndk

What??? I dont no what to say but you guys are talking some bad ass pictures very imprsive i say , and you guys sure now how to grow the weed main :)

Latest posts

Latest posts