ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam ! Jestem tu "nowy"- korzystam z wiedzy zawartej na tym forum juz chyba 3 sezony , ale dopiero teraz sie zdecydowalem odezwać.
Piękne zdjęcia!!!
Moglibyscie mi polecic jakis dobry aparat z funkcja makro, dobrym zoomem,ostrościa obrazu itd. zeby umożliwil mi rozwijanie pasji fotografii. No i oczywiscie na poczatek zeby nie byl za drogi
Panowie, czy tylko ja widze na focie orangin'a postac goscia za tym "laskiem"???? a nie paliłem od 3 miechów, chyba czas najwyzszy zajarac heheeh pozdr....
hEJ! W planach mam zakup aparatu.Czym się kierować przy zakupie sprzętu?
Chciałbym robić ładne foteczki i dobre makro.
Jakich wy uzywacie sprzętów?
Dzięki za pomoc PZDR!
Obcnie prawie wszystkie aparaty z 5 i wiecej mega pixela daja rade. Musisz tylko je rozpracowac eheh... Trening czyni mistrza :smile: .. Ja mam Hjulet Pakard R707 od 2 lat. 5.2 MP i nie narzekam.. Kilka roznych fotek:
hEJ! W planach mam zakup aparatu.Czym się kierować przy zakupie sprzętu?
Chciałbym robić ładne foteczki i dobre makro.
Jakich wy uzywacie sprzętów?
Dzięki za pomoc PZDR!
Witam!
Ja uzywam juz 2 lata najprostrzego aparatu Benq z obiektywem Pentax`a najzwyklejsza kompaktowka...Fakt macro troche ssie ale tak jak pisze Cardiel mozna nad tym popracowac :wink: Oczywiscie jezeli stac Cie na lustrzanke to jest spory wybor...