ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Z tej strony wiosennie wraz z powiewem morskiej bryzy osza
Wpadł mi w rece nowy nabytek lustro Olympus E 510maluytki i kompaktowy dslr z dwoma obiektywami Zuiko digital, wykonalłem pierwsze foty z wypadu do Belgii aparacik zapowiada się obiecująco bo tkwi w nim potenciał ma full ustawień poza tym bajecznie leży w dłoni. Ma 10mpx, Anti dust, Live View, niezawodny w każdej sytuacji ISstabilization. Sprzęt warty naprawde każdego grosza.
Mysle ze taki rozmiar 1280 powinien Ci wystarczyc do oceny. zle sie oglada foto nie mieszczace sie w monitorze, domyslam sie ze nie kazdy dysponuje monitorem >20" dlatego nie rzucam tak dużych plików.
No to widzę że nie tylko mi sie zebrało na kupienie Aparatu:]
i bardzo dobrze , niech się nam rozwija forum w tym tempie , to będzie tylko lepiej!
Trochę wiosny widać:
bociany już przyleciały:
Kaktusy zaczynają rosnąć:
Pomidor drzewiasty już zaczyna kwitnąć i też rośnie mocno:
Jedzenie też rośnie na święta hehe:
Wszystko ostro rośnie :
Macie u Was takie purchawki?
Pogoda troche chwiejna jeszcze , jak to w marcu:
Sosna już się zieleni:
Inne krzaki też hehe
@technoMAXgrower dzięki za fotki . Aparat prezentuje się imponująco, gdyby jeszcze tylko byłby mnie stać na lustrzankę . Fakt, że wyższe rozdziałki źle się ogląda na małych monitorach, ale mi to nie grozi . hehe
@Plantator ta purchawka wygląda jak mózg, tylko taki trochę niedorozwinięty Twój sprzęcik także potrafi pstryknąć porządne zdjęcie .
teraz będzie trzeci rok jak mam te kaktusy(znaczy ten rok będzie trzeci) , co do mojego aparatu to jest nikon d60 , dopiero sie uczę , mam go tydzień może:]