What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

isk

New member
czyżbym widział tam jazia? też dostałem w tamtym roku na wiśle na kukurydze.
nie pamiętam ile cm,1,10kg.

pozdrawiam wszystkich wędkarzy.

G

Guest

@isk nie nie popatrz na ta charakterystyczna gorna warge...certa :D
Pozatym ten Twoj jaź robi wrazenie! :D :yes:
Ps: dobij jakos do 50 postow!:D

Last edited:

tredowaty

Member
kurde musze sobie w koncu aprat sprawic ;/ bo mial bym pare dobrych zdobyczy do pakazania np ostatnia z ktorej jestm bardzo dumny MIETUS 2,3 kg piekna ryba szkoad tylko ze tak pizdzi a w innej porze roku nie ma szans go zlapac

.:SM:.

New member
tez sie pochwale :D
dawno temu hehe
my.php

Last edited:

Zathir

Member
:wave:
No i kolejny wedkarz ;d Temat tylko czeka na to az go ktos załorzy. Jak pojade na swięta do domu to przekopie kompa i napewno jakis foty sie znajdą.
tymczasem kołek po pomoscie:
30389IMG_7385-med.JPG

G

Guest

Jasne mozna zalozyc taki temat! Bedziemy wrzucac tam wszystko co zwiazane z rzeka i wedkarstwem:D Bo jak widac jest nas troche! Wiec jaka nazwa?:chin: i Zakladamy!

cannamaster

Member
no nazwa nazwa musi byc jakas godna!!

moze IC high fishing? :)) cii tylko glosno mysle!:)

IC High Fishing.... mi sie podoba... ale jestem lekko upalony wiec nie wiem... :pP

Zathir

Member
No isk to to wszystko bedzie w naszym temacie bo tu sie smietnik robi ;d Jak nikt go dzis nie załorzy to chyba ja to zrobie tylko panowie nazwa. Mi sie podoba "Co na wedce siedzi ci?" albo jakis IC Polish Fishing Team ;d
30389IMG_7325-med.JPG

Last edited:

isk

New member
jest to odłam z tematu w plenerze z polak_AMI,więc wydaje mi sie mże temat powinien sie nazwać --- CO NA WęDCE SIEDZI CI?!!

G

Guest

Korzystajac z chwilki wolnego czasu oraz pogody wybralem sie dzis w plener!:joint:
Uff bylo bardzo pieknie:D

16863IMG_0125-med.JPG

16863IMG_0120-med.JPG

16863IMG_0112-med.JPG

16863IMG_00891-med.JPG

16863IMG_0121-med.JPG

16863IMG_0157-med.JPG

16863IMG_0127-med.JPG

16863IMG_0136-med.JPG

Pozdrawiam!

Last edited:
G

Guest

No coz tym thredem? Chlopaki do roboty! ;]
To fotka sprzed roku. Koniecznie musze sie postarac o nowe drzewko cytrynowe :)
22188HPIM0563.JPG

Latest posts

Latest posts