What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

G

Guest

ooo ja pierdziu :D divi zawsze o takim
zakochanyon3.gif
minigunie mazylem
dziala ? pewnie kulki do niego w cholere kosztuja

pozdros

:abduct:

G

Guest

A ja będąc dzisiaj w drodze na miejscówkę spotkałem swojego starego kumpla :D :

bamse

Member

~no wlansie, jak sie robi, zeby zdjecia byly widoczne wieksze??:)

~~no wlansie dzieki za info. przy linku usuwasz koncowke ta co za drugim zdjeciem jest przed .jpg. zapomnialem jaka to byyla, chyba thump

Last edited:
G

Guest

;) widze ze duzo burz sie nad polska pojawilo... to ja tez wrzuce (troche podkrecona) z przed kilku dni
20848burza.jpg

edit: thx za podpowiedzi.. ;)

Last edited:
G

Guest

@bamse - zuk jest totalny, wyglada jak z filmu SF, jak by mial 82mln metrow...
i te zielone kloniki apetyczne, bardzo apetyczne

a ja spotkalem mikrona na spacerze:

i palarnia:

tak tak, nie jedna platyne tu juz bluntem ukuto.wykuto,czy jak to tam sie pisze...

simonwind

New member
Divinorum grasz na klawiszu? To u góry to jakis sterownik do nich? Rave o lution ciekawa nazwa czyzbys tworzyl Hardstyle ? Ja gram na wiosle moglibysmy kiedys w przyszlosci pojamowac

cardiel

Member
kolejna fotka z Amsterdamu :smile: jak znajde dluzsza chwilke wolnego czasu, to zaladuje fotki na serwer i wkleje je do tego topicu...

a tym czasam jeden z kanalow przed zachodem slonca

:wave:

jak obiecalem wklejam...

haga:

seedboutique w amsterdamie:

amsterdam i browa heinekena

:wave:

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej, w koncu moge tez pokolorowac ten thread, zdjecia oczywiscie z wycieczki do moich panienek :>.

Sundown:

Flower Moc

Pozdr :headbange

LDV

Active member
Witam

Znalazłem zdjęcie które robiłem szukając sobie w wakacje spota na sezon 2008. Spota nie znalazłem, ale za to patrzcie jaki dziw natury ujrzałem :D

Niezłe co? :D