What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

dizel

Member
urban said:
....inaczej za pigmeja by mnie wzieli :D

A te maliny poznajesz? :biglaugh:
7249Obraz_030.jpg
a jakze :D co tam u ciebie nie rosnie, nawet rabarbar po drodze sie znalazl :D

57fun

Member
div udala ci sie fota niech cie ch..., masz troche wiecej, ja jakos lubie burze i za karzdym razem jak u mnie w city jest to siedze i patrze na pioruny, nie wiem jakies zboczenie mam do tego :]

G

Guest

ja tez uwielbiam, najlepiej jak ostro lupie.. pod jednym warunkiem ze nie w gorach.. tam sie burzy boje,choc dalej fascynuje..
te juz niestety sklejone z kilku klatek nad jednym musze posiedziec jeszcze raz bo ... nieogarniam ;)

gdzies mam plytke z innymi te sa malo udane..ale ni cholery nie moge jej odszukac

Last edited:
G

Guest

oo... tak! Lalo wczoraj i grzmialo, ale krotko. Burza szybko przeszla przez city i mam nadzieje ze zachaczyla o mojego spota :]

E.: Hej, Divi! ( moge tak w skrocie? ;] ) Jak sie robi takie fotki? Mozna cos takiego uchwycic stara lustrzanka? Mam starego Zenita. 3 E H l/l T rlz!

pzdr! :headbange

Last edited:
G

Guest

na analogu to musisz miec wezyk i statyw, no ewentualnie postawic aparat na czyms stabilnym tak by obejmowal kadr i wyzwolic na wezyku dllugi czas. w zaleznosci od warunkow. nie stosowal bym f/16 w gore bo slabsze strzaly moga nie wskoczyc na blone. film najlepiej 100-200 no moze byc 400... czas roznie w dzien na 100 przy f11 wyjdzie pewnie z 1/30 do 1/5 dlatego dobrze jakis szary filtr walnac co by czas wydluzyc do np.15 - 30s
w nocy mozna leciec nawet do 30min i lepiej pod warunkiem ze nie jestes w miescie i nie ma luny od lamp.
trzeba poprobowac.. ja dawno na kliszy nie robilem.. polecam diapozytyw np..provia400

G

Guest

@disel - te cubensis... to TE! cubensis??? tak normalnie ci wyrosly?w ziemi... kurde, jak je zamontowales ;) my pod lozkiem chodowalismy i trzeba sie bylo niezle narobic zeby nie padly, z maseczka w sterylnych warunkach zesmy spory wstrzeliwali w pozywke modlac sie co by sie nie zkazily.. i tylko 50% nam roslo, a z hawajskich wogole nic sie nie udalo wystartowac...
pozdr4all

dizel

Member
oczywiscie ze to NIE te cubensis, inaczek kov musial by skasowac posty :D opisze tylko ogolnie bo to nie forum o grzybach, a o zdjeciach z pleneru hehe

malo substratu, duzo zarodnikow, sterylnosc tez nie bardzo, substrat tylko gotowany, wiecej na pm

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
dizel said:
oczywiscie ze to NIE te cubensis, inaczek kov musial by skasowac posty :D opisze tylko ogolnie bo to nie forum o grzybach, a o zdjeciach z pleneru hehe

Eeeee, dobry grzybek nie jest zly!:D

Ale slusznie, za bardzo nie ma co sie afiszować, nigdy nie wiadomo kiedy oko Wielkiego Brata spojrzy w strone tego threadu.

dizel

Member
to w takim razie jeszcze jeden update :D

harvest day

ps. w koncu, po wielu trudach ZDALEM to pie***e prawko :D

Last edited:

rberciol

Member
Ładne foty.
Ale chłopy burze są ładne ale nie zaleca się na nie patrzeć, bo jak flesz powoduje to odklejenie siatkówki, potem operacja, a potem krzywe oczy i kiepski wzrok :)

Last edited:
G

Guest

ehh fish`u ale u ciebie relaxujaco...
a mi nad glowa co 5minut przelatuja takie ptaszki... czasem mam ochote zaczac do nich strzelac ;)

na przyklad tym ... hahahhahaha
EDIT (kov): z sieci czy nie, postowanie broni na forum marihuanowym jest hmm, politycznie niewskazane.

/nie..no fota z sieci oczywiscie ze niby jest szansa to miec w domu....hmm... teoretycznie weg. nowelizacji z przed 2 lat TAK :) jako exponat muzealny.. i to w dodatku sprawny..nie wolno zas posiadac amunicji.. niby smieszne nie..bo niby ograniczenie odstepnosci.. hahah nie jest moze latwo to zalatwic ale prosciej niz pozwolenie na sportowe. z drugiej strony tak chetnie zajmuja sie statystyka antynarkotykowa,lapiac boguducha winnych "studentow"np...

Last edited by a moderator:

Latest posts

Latest posts