What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

D

DepczacyRobaki

rberciol said:
Hmm rozumiem, że divinorum pracujesz nad planem jak uciec z tego więzienia, gdyby ewentualnie Ciebie złapali <odpukać>, czego nie życzę!!

Za wczasu wydziaraj sobie mape na Ciele :muahaha: :bashhead:

G

Guest

ktos moze z rolnikow slack`uje???
to tak jak by ktos sie chcial spierac ze po blantach sa zaburzenia rownowagi..
dobry fun polecam, mozna osiagnac prawdziwy stan ZEN...stajesz sie tasma po ktorej stapasz :D

a tu pikne polskie skaly (jura/kobylany)

G

Guest

coś od siebie pozdro

dscf4087ld6.jpg

57fun

Member
widze duzo osób z gór jest, chyba ze na wakacjach byliscie, juz wiem do kogo pisać jak bede chciał na tańsze :] wakacje wyjebać, w kochane góry. Jak ja lubie wedrowac po górach to niech mnie chuj szczely, moze jest ktoś z Pienin albo Bieszczad <na jesieńplanuje wypad> bo te góry dla mnie sa najladniejsze:)
gytesy foty chopy

G

Guest

to ja tez mam foty z gory :

a mowia ze piloci sa tacy porzadni ;) nie musze dodawac ze zalanie tablic nie jest bezpieczne hehehehh..

boze zebyscie wiedzieli na czym "jedzie" ekipa z kontroli lotu to byscie sie bali wsiadac do samolotow ;D

Last edited:
G

Guest

@bamse - co to takiego?

mi takie to to wpadlo kilka dni temu do domu..

to zreszta tez, ale za tym nie przepadam

a to z wakacji ;)

bamse

Member
To jest zapewne pajak, dokladniej przedziwny darownik. Widac jeden niezla armie robi, (ponad 100 malych napewno), jeszcze wychodzily z bialego gnazda, ktore troche widac na tym zdjeciu. Pewnie za tydzien juz duze beda:)

urban

Active member
dizel said:
(na spocie trzcina 2-2,5m)
....inaczej za pigmeja by mnie wzieli :D

A te maliny poznajesz? :biglaugh:
7249Obraz_030.jpg

Edit:
Bio to nie rabarbar tylko łopian z tego co mi wojek Fredek powiedział :D
7249Obraz_038.jpg

Last edited:

Latest posts