What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

G

Guest

no tylko spojrzcie na te krolicze oczy... hehehhehehehehe
<cinnamon>

ps:ja wiem ze wielu jest przewrazliwionych na te mundury, ale ja naprawde nie mam z nimi nic wspolnego,czasem tylko chlopakow uwrazliwiam ;)

G

gelowas

Bamse, nie mow, ze na przedostatnim fotko jest ExLR, bo nie uwierze ;O

Wspomnienia z wakacji, w koncu mialem cierpliwosc, zeby zaladowac pare fotek.

SeedBoutique
4815SB1-med.JPG

'Pink' , Eindhoven :joint: :joint: :joint:

taras na chacie najlepszego gospodarza na swiecie
4815GA_house-med.JPG

Praga, 'U Fleku' , piwko 1.klasa kozak, polecam (na fotce z tubylczym muzykiem) :)

Most Karola

Grecja, dziewicza plaza
4815Greece-med.jpg

wiadomo co
4815Athens-med.jpg

:headbange

G

Guest

Witam. Właśnie wróciłem z dwutygodniowego szkolenia :D Najpierw w Madrycie, później w Barcelonie. Taki miałem widok przez hotelowe okno :D

A tak było w innych miejscach tego wspaniałego miasta :D :

A to tylko niewielka cząstka tego co widziałem. Podoba się? Hehe

Last edited:

Kanaba

Member
mmm pięknie pięknie grunwald :D zycie jak w madrycie heh ;p tez od dawna marze zeby wybrac sie do tych dwoch miast... na mecze :D na camp nou i na realu ;p hee

Cinnamon

Member
Tymi fotkami przekonałeś mnie do wytężonej nauki hiszpańskiego :D - jak fajnie, że właśnie niedługo go zaczynam :]. Zobaczymy jak to z nim będzie :).

Powiedz jak jest z konsumpcją ? Jak wiadomo jest tam depenalizacja ale czy trafiłeś na jakiś coffeshop albo coś w tym rodzaju ?

Peace iG... :kissass:

V

vod

he he fajne fotki :)
mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości też wystawię w Barcelonie krzaki na balkon. Sympatyczni ludzie, najlepszy fastfood jaki jadłem, tanie wino, łagodne prawo i pogoda zajebista do uprawy. Czego więcej chcieć?

Last edited:
G

Guest

coffeeshopów nie ma ale na carrer des tallers jest sporo growshopów i headshopów, gdzie poza sprzętem do konsumpcji i uprawy można kupić ziarno najprzedniejszych marek :D
Jeśli chodzi o palenie, raz kupiłem kostkę grudy, taką ze 4-5 g za 20€ ale haszysz dla turystów jest cienki. Więcej nie kupowałem. Trawę też można bez problemu większego znaleźć. Jak się wie jak i gdzie szukać oczywiście. Ale nie kupowałem.

No to jeszcze jedna fotka, jak się podoba:

Last edited:
G

Guest

:wave:
grunwald! mmmmmm piękne zdjecia! Cos im jeszcze nie kwitnie za bardzo, ale pogoda to pewnie sie nie musza przejmowac! :headbange
thnx for sharing!

Kanaba

Member
Piękne maja tam bolkony... mmm ciekawe czy na out tez tak jadą ostro ;] w sumie mozna zobaczyc na ic u nich...

sofronov

Member
ale zajebicha!! .. a ja własnie sie za pewien czas tam wybieram ... nie sądziłem ze tam aż tak marichuanowo pieknie hehe ....
jesienny pająk ze zdobyczą .... chyba innego pająka sobie capną ... pająki są kanibalami ?

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Grunwald wyskoczyles mi z ta Barcelona, pod koniec miesiaca bede na tydzien w Tarragonie wiec na pewno wskocze do Barcelony obczaic, i pewnie jakies ziarno nabyc, jak mozesz to podaj mi pare ulicznych detali.

hodowca85

Member
,a ja tam dzisiaj wybrałem się z dziewczyną i jednym znajomym na łączkę na pieczarki ,ale ze nie było to niestety... :bashhead: ehehehehhh... to było po 30 min....:spank:

Last edited:

Latest posts

Latest posts