What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

B

bronek

lubie kiedy sie zieleni, no i gdy sie piwsko pieni

wiosna w pelni... gdyby nie ten grad :/

bogusik2

Member
Kov tutaj specjalny uśmiech do Ciebie :) To nie jest OS jako taki tylko konkurs na innym forum.. Prosze nie traktuj tego jako spamu, ponieważ chciałbym dac szanse braciom z IC zdobycia nagród :) Jest też otwarty OS z nasionami AHKxDP :)
E; ale ludzie nie pisać do mnie tera zo nasionka... iśc na haszysz i do wuakeminda który prowadzi OS. Wysłać jak przykazane zgloszenie i juz...
http://forum.haszysz.com/viewtopic.php?p=88848#88848
Widze tu mase bardzo niesamowitych fotek, wiec czemu by ich nie sprobować wystawić do kompetyszon :D hyhy pzdr

Last edited:

bamse

Member

Uwaga na myszy! Moga byc najmniej spodziewanym zagrozeniem. Jeden osobnik b szybko pozbywa mlodych konopek wszelkich czesci zielonych i jak widac nie jednej. Tutaj stalo sie to w czasie dobowej nieobecnosci.

Fish131

Active member
Jako ze za chwile oddaje aparat kumplowi postanowilem zrobic kilka fotek do tego threada... Leniwy jestem wiec tylko wyszedlem na balkon hehe ale 10 krotny zoom optyczny pozwala na duza odleglosc od celu heh... Niestety reka mi sie troche trzesla a przy takim zoomie nawet najmniejsze drgania powoduja rozmazanie obrazu...
Ale zawsze cos :)

7983wpzp_7_.JPG

7983wpzp_6_.jpg

7983wpzp_5_.jpg

7983wpzp_4_.jpg

7983wpzp_3_.jpg

7983wpzp_2_.jpg

7983wpzp_1_.jpg

7983wpzp.jpg

G

Guest

dzis na obiad byl szerszen ktory wpadl z niespodziewana wizyta przez okno ...

a po obiedzie w gosci przyszla rzekotka -niestety musiala sobie pujsc do lasu bo bylo goraco

C

Ca2

Rystal: podziw podziw... ja bym swoim pająkom nie dał szerszenia. Nie ryzykował bym tak.

bogusik2

Member
Rystal ja dziś u siebie zabiłem w pokoju 8 os, które były wielkości sporego szerszenia o_O moze to bys chcial :D hehe
P.S. Jak je odstraszać? mam uczulenie na te barsziewne zwierzątka a one mi lezą przez okno ciągle ;/ pzdr

Wilk

Member
Wczoraj byłem w Świdnicy na rajdzie ELMOT. Wcześniej nawet nie wiedziałem że takie cos się odbywa niedaleko mnie :bashhead: . Zamieszczam kilka fotek z rajdu.

Oczywiście mnie też nie zabrakło na mecie :D Hahaha :wave:

Pozdro wilk

G

Guest

tripowe

tripowe

Kilka fotek z ostatnich wspin-tripow:
atak świstaka co nie zawija (nie wiem czy to swistak.. bylo bojowo nastawione i dziwne)

kraina wspinu, wszedzie gdzie sie zwroci wzrok sa sciane proszace sie o to by je zaloic

a to sciana ktora moze i latwo wyglada, ale ubezpieczona jest tak ze jak juz lecisz to przynajmniej 20m... jazdeczka :D

Latest posts

Latest posts