ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Kov tutaj specjalny uśmiech do Ciebie To nie jest OS jako taki tylko konkurs na innym forum.. Prosze nie traktuj tego jako spamu, ponieważ chciałbym dac szanse braciom z IC zdobycia nagród Jest też otwarty OS z nasionami AHKxDP
E; ale ludzie nie pisać do mnie tera zo nasionka... iśc na haszysz i do wuakeminda który prowadzi OS. Wysłać jak przykazane zgloszenie i juz... http://forum.haszysz.com/viewtopic.php?p=88848#88848
Widze tu mase bardzo niesamowitych fotek, wiec czemu by ich nie sprobować wystawić do kompetyszon hyhy pzdr
Uwaga na myszy! Moga byc najmniej spodziewanym zagrozeniem. Jeden osobnik b szybko pozbywa mlodych konopek wszelkich czesci zielonych i jak widac nie jednej. Tutaj stalo sie to w czasie dobowej nieobecnosci.
Jako ze za chwile oddaje aparat kumplowi postanowilem zrobic kilka fotek do tego threada... Leniwy jestem wiec tylko wyszedlem na balkon hehe ale 10 krotny zoom optyczny pozwala na duza odleglosc od celu heh... Niestety reka mi sie troche trzesla a przy takim zoomie nawet najmniejsze drgania powoduja rozmazanie obrazu...
Ale zawsze cos
Rystal ja dziś u siebie zabiłem w pokoju 8 os, które były wielkości sporego szerszenia moze to bys chcial hehe
P.S. Jak je odstraszać? mam uczulenie na te barsziewne zwierzątka a one mi lezą przez okno ciągle ;/ pzdr