What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

G

Guest

RBERCIOL thx
to jeszcze kilka pogladowych:

a tu male traby wodne.. smigaly zaledwie kilka minut i nie zdarzylem wymienic obiektywu na tele... szkoda ;(

a tak kocza sie loty w trakcie wspinu, czlonek p[olskiej ekipy.. niestety nie wiem jak mial na imie.. wiezlismy go z pod sciany do szpitala na szycie i skladanie. na focie nie widac ale mu kosc lokciem wylazla :p jamii....

Last edited:
G

Guest

Biodizel - super foty! :respect: Kiedys na wycieczce szkolnej zwiedzalem dokladnie to samo co ty. Pamietam komnate z kosci - super wypas! Gdybym sie zjaral i tam wszedl to pewnie szybko bym wybiegl z przerazenia :D :D :D

bamse, divinorium - tez niczego sobie :D

Last edited:

greengirl

Active member
ode mnie bardziej sielankowe klimaty - ognisko, pieczone ziemniaczki i kiełbaska w ciepłą noc w lesie. Mmm, jak ja to lubię...

4654CIMG4678.jpg

pozdro

green

LDV

Active member
Niewiem co to jest za zwierze ale na pewno nie jest to świstak.

Świstaki wyglądają tak:
marmota_marmota_8382.jpg

Może ktoś z Was wie?

Mi to bardziej kreta przypomina ;)

G

Guest

zartowalem z tym swistakiem, to taka nornica tyle ze podziemna...u nas ich niema a fota z polnocnej rumuni

chlodek

Member
Divinorum czy ja się nie mylę ale ta nornica nie ma chyba oczu... ;PP

[edit]
Jak bede mial fotki na kompie, to dam coś od siebie ;]

Last edited:

rogin

Member
GReen dreAM zamek i te drzewo - fotki 1 klasa!! Powiedz co to za zamek i co sie w nim znajduje ?
peace

D

DepczacyRobaki

Nie wiem co to ale fajnie sie prezentuje

To tez nie wiem co to za kura ale zlewke mialem niemilosierna.Jakas cusik owlosiona xD

G

Guest

@tomato
az tyle ich i sie nie boja??!!! total ale po ostatnich wydarzeniach stracilem nieco sympatii do saren

@depczacyRobak - to sie zowie kurza arystokracja :D wy...na w kosmoc nie ma co..hehehhe

tomato

Member
Veteran
divinorum, ta fotka pochodzi z zamknietej hodowli jeleni i saren gdzies na mazurach...ale musze ci powiedziec ze takie stado robi wrazenie !!!

Latest posts

Latest posts