What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

G

Guest

...czy księżyca...

...czy księżyca...

11878Clipboard011.jpg

Last edited:

Biodizel

Member
bamse said:
Ja tam juz nic nie tlumacze.
Mam pozniej zdjecie, na ktorym wszystkie sa ulozone i widac po nim ze sie różnią.
jak zle mowie to tlumacz ! tylko oprzyj sie na jakims zrodle, wedlug biblii rodzaj oznacza konkretny gatunek oraz plec, wedlug biologii wystarczy ze grupa jest monofiletyczna :D mozna tez napisac ze wszysktie sa rodzaju zenskiego :D ale to juz gierki slowne

grunwald :D

Last edited:

bamse

Member
Nikt nie trafil, probowal nawet zaskrobac o trafnosc. nikt tutaj.
bogusik2 byles najblizej, i to pierwsza odpowiedz do tego. :joint:
niema

G

Guest

@bamse, odrobiles matme? hiehie
pytanko: czy zielone moga pomagac w jakikolwiek sposob w nauce ? hehe :chin: :confused:

bogusik2

Member
A ja dzis sie skułem i wyskocze wam z odrobiną poezji :D hyhy

Mikołaj posuwa Jelcyna, Jelcyn trzyma kutasa w Bushu, daj mi ziomek 5 stowek - dam ci 20g suszu Kaczyński ma brzydką żone, ona ma leppera w macicy, paląc tak kilka dzionków już nie wydzisz granicy (lepera juniora, granicy przyzwoitości* hyhy) Giertych ma wysokość wiatraka, mozg nieco większy niż jez, rogacz z niego je* i z jego żony też Pedzio Gierkoń tak nas uczy - młodzież wszechpolska za nim kluczy: synu kur* nie bierz tego, nie pij, nie ćpaj nic, nigdy z tego! Twoje prawa mamy w dupie! Giertych już konstytucją łupie - łupie gó* z swego zada, bo od srania gębą - gó* na dupie osiada! Nowe idee, nowelizacje, mam już przez nie konsternacje, nasza wolnosć na włosku wisi - im sie uda - żyjemy jak mnisi. Zero seksu, zero weedu, alkoholu, salvi, speedu - a po latach 2 bądź 4 - bedziemy stać twardzielem? NIE bo młodziez pozbawiona, wódki, trutki i kondoma - nie wytrzyma, hu* ją strzeli Dlatego moje zioło ukrywa sie w bieli... potem skręca sie ta cienka biała chmurka - i powstaje dziwna rurka Wzija sie na początku i rozszerza ku końcowi - wewnątrz siedzi coś dobrego - oddaj sie lolkowi.
Kitranie zioła, za narkotyki sprawa, narkotykiem nie jest alkochol, czekolada i kawa? Czemu rząd mafie popiera? Kaczyński Bushowi pośladki otwiera - prosze prosze panie drogi.. moze złapać pan za nogi :F Byle szybko sie skończyło bo coś w dupie będzie gniło. Szybko wracać musze do ojczyzny - im je* tej zgnilizny. Niech sie wszyscy w niej utopią! Bo przegrańców wszyscy kopią!
Dzieci biedne w domach dziecka, u gangsterów amfy kreska, co innego u kapłanów? Są i dzieci, nie brak funów.. Piją, ćpają, boga chwalą.. do małych dzieci im sie ręce palą - większosć społeczności duchownej w naszym kraju - częściej od nas jest na haju! Perwersyjne zjeby, kościelniacy, czekają tylko żeby zebrac z tacy - zdefrałdować, pogrzebać nadzieje - kolejny rodzinny dom dziecka sie chwieje! pie* Rząd! Prezydenta, premiera! Gębe kaczyńskiego widzimy w faktach co niedziela! Szkodzi polsce, chamem wobec ludu - jeżeli go obrazisz pozwie cie bez trudu. Wielki prezydent kur* jego mać! całuje dupe Rydzyka bo to ta sama brać! je* Rydzyk odludek - wyjątek, prewera swoista., kościołowi nie poglega, własną kasa śwista. Żadna hierarchia, siła czy potęga, nie dojebią rydzyka bo on ponad wszystko sięga. hu* wiedział jak zbudować imperium niepodległe.. na jego uhujenie nadzieje sa odległe.
Tłum jabanych babć - moherowych potworów, stoi za plecami Rydzyka.. nie pokonasz tych stworów! Nie sa ni silne, ani nie ją groźne, ale ich większa grupa zrobi ci z dupy koła nieprzewośne.. hyhy

LOL to chyba wskazuje na to że ziolko już nieźle mnie poryło :D haha pozdro

bamse

Member

tutaj widzimy kielek ktory rozpoczal sezon.

tu dokladniej

tu sadzonka salvii

tutaj widzimy salvii kilka, pomidory, kanne, bazylie, koperek, marinuanille, mucholapke, konopie, tymianek, leonitis, lawende, wilec, lactuca v.

Last edited:

bogusik2

Member
Bamse super masz ogródeczek :D poopisuj kiedys co jest co ;)
Tyle tam widze ciekawych roślinek że możnaby spokojnie udostępnić zwiedzającym hyhy pzdr

G

Guest

bamse - niezle ze juz startujesz z outem :yoinks:
troche dziwnie wyglada

:abduct:

Last edited: