Dr Obvious
Member
nu man, e o replica din Trailer Park Boys
Corey, let's go, smokes!! Am scuipat suc pe monitor cand era pe plasture de nicotina si o tot fumat pana o picat din picioare. Sau cand il impartea jumi juma cu fiica-sa.
nu man, e o replica din Trailer Park Boys
De unde fac rost de filmul ala? Nu l-am gasit pe torrenti.
Daa. Am jucat God of War 1 iarna trecuta blana si mi se parea cel mai bestial lucru de pe lume. Realizezi ca mai trebuie sa bagi un joint exact in momentul cand nu mai simti coloana sonora rupand bucati din tine.
Am si God of War 2 dar nu ma ating de el decat in vara cand scap de anumite obligatii. Mi-am propus sa cumpar si un fotoliu vintage special pt acea ocazie. Daca vrei sa ramai pur si simplu masca joaca Shadow of Collosus pe hasis.
am jucat Collosus dar nu spart.is curios cum ii.mai stii ceva jocuri de ps2 faine pentru cand esti spart?
nu am incercat niciodata ... de obicei.. ma uitam la "The Wall"... da sa sti ca ai mare dreptate .. suna super oricum "Dark side of the moon" dar fumat e ... vb ta "herbalistic".. asculta, "three little pigs (different ones)"... deci .. perfect.De fapt acolo e si o trompeta + chitara (asc acu piesa). Foarte-foarte-foarte tare trippy herbalistic shit
) ce tare... am dat click doar sa vad despre ce e vb .. si am ramas blocat cu fratemiu 2 ore acolo uitandune la pixar shorts.. thanxUitati aici filme de filme
http://www.youtube.com/results?search_query=pixar+cars&aq=f
adaug si : http://www.youtube.com/watch?v=JM0MXvE2lnU&feature=related
nu am incercat niciodata ... de obicei.. ma uitam la "The Wall"... da sa sti ca ai mare dreptate .. suna super oricum "Dark side of the moon" dar fumat e ... vb ta "herbalistic".. asculta, "three little pigs (different ones)"... deci .. perfect.
l am vazut si eu. da e f profund filmul ..finalul kiar daca mi s a parut mai slabut decat tema filmului totusi nu vad cum ar fi putut fi altfel.tema filmului e mega tare... chiar mi-a placut rau de tot, e f psihologic chiar il recomand.. doar ca mie personal mi-a facut sila finalul...