darktitan120
Member
minti...nu aveai bilet!!!
da mi mie un pm te rog cu link-u daca vrei .Asta seara am vazut si eu cu fratemeo "cand vreau sa fluier, fluier !"
Am voie sa pun link aici de unde sa fie luat?
A Scanner Darkly si Waking Life is cat se poate de trippy. Linklater a mai facut un film fascinant si prea putin cunoscut - Slacker
pentru "amatorii" de anxietate incercati The Living an the Dead ori Eraserhead
Vanishing Point e speedy si multicolor...
e vrun dependent pe aicea de Trailer Park Boys?
prefer Dub Side of the Moon
Let's go, smokes!!!
Am vazut doar traileru..seamana infiorator cu Saw, Cube si inca o duzina de filme pe aceeasi tema..nu sunt prea convins..si chiar vroiam sa vad ceva interesant in seara asta..nine dead 6/10 dupa parerea mea pentru ca sfarsitul strica tot filmul(dupa mine) dar pana sa vad finalul as fi zis ca e de 9/10
Am vazut doar traileru..seamana infiorator cu Saw, Cube si inca o duzina de filme pe aceeasi tema..nu sunt prea convins..si chiar vroiam sa vad ceva interesant in seara asta..
Later Edit: recomand ,e posibil sa mai fi facut asta deja, urmatoarea pelicula..http://www.imdb.com/title/tt1071804/
Pure bliss din punctul meu de vedere...
asta nu are nici o legatura cu filmele dar incercati dupa ce bagati un joint calumea care are playstation sa jucati god of war 1,2 sau 3.coloana sonora + efectele + storyline-ul sunt GENIALE.