What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Tylko po Polski

cooopa

Member
witam
widze ze przesadzilem ale sie poprawie co do tyh ikonek
ja tam sie denerwuje zawsze co do moich upraw poniewaz boje sie o nie
nigdy nie siedza w jednym miejscu al eboje sie o nie mysle zawsze czy ktos mi ich juz nie pali albo cos wrrrrrr nielubie takiej ciaglej obawy ale na koniec zbiory wtedy ulga i do maja swojski stafik to jest to
pozdrawiam

cooopa

Member
hej wszystkim :wave:
szczerzemowiac to boje sie uprawiac w swoim miescie wiec robie to w pobliskich wioskach a tam mam talie miejsca ze niezabardzo ktos tam by poszedl bo smierdzi na poczatku jak si e wchodzi a potem sietnw polanka w lesie tak jakby specjalnie dla mnie a inne miejsc a wogole su poukrywanw poniewaz szkoda by mi było mioch plantow :canabis:
pozdrawiam

cooopa

Member
a no i zapomniałem tego co najwazniejsze co??
a otoz jestt to wiele odmian poniewaz lubie eksperymentowac i zauwazyle ze kiedy indoorowa rolina jest na dworze z outdorowymi roslinkami to poczesci si edo nich dostosowuje
jesli chodzi o odmiany t hodue zarowno indoroorwe jaki outdoorowe na outdoorze :wink: ale takimi najbardziej lubianymi odmianami sa:
orange bud, purprle power, durban posion,ice(ale słabo mi sie trzymał :confused: za karzdym razem),black sawana(mieszanka jakas(swieyny smak i rezultety))polecam a tak pozatym to rozne ktore wpadna mi w reke
jezcze raz pozdrawiam i zycze michych upraw.

thor

Outdoor Grower, C99 Lover
ICMag Donor
Mr. Smee said:
Lepiej nie robic tego pedzelkiem, bo mozesz wszystkie kwaty mniej lub bardziej napylic. Lepiej naciagnij worek z pylkiem na kwiatki, uszczelnij otwór w okol lodygi (tasma klejaca np.) i potrzasnij. Odczekaj chwile i uwazajac by nie rozpryskac pylek zdejmij. W ten sposób bedzies mial kilka kwiatów które wyprodukuja nasiona a reszta rosliny bedzie sensimilla!!!!

Ja w poprzednim roku zapylalem prawie wszystkie moje rosliny za pomoca pedzelka i bylo okej. Moim zdaniem metoda z workiem jest przydatna, jesli chcesz wyprodukowac jak najwiecej pestek na jednym kwiatku. Zebralem mniej wiecej 3x wiecej nasion z rosliny ktora zapylilem za pomoca worka z pylkiem. Pedzelek ulatwia zapylanie, bo jesli zrobisz to umiejetnie, bedziesz miec tylko troche zapylone kwiaty i to w tych miejscach, w ktorych chcesz wyprodukowac nasiona :)
Pozdrawiam,
Thor

D

dEv-9

Dziadek ma wrodzony talent. :smile:

Wczoraj w Gazecie Lubuskiej (Mieszkam w tym wojewodztwie wiec gazete przegladam) ukazal sie artykul o tym jak przedwczoraj ujeto w pod Zielono Gorskiej wsi czlowieka ktory mial calkiem niezla hodowle. :eek: Ale czytajac to zdaje mi sie ze robil to po to by sprzedac ziolko i kapuchy troche przytrzepac. Zaraz przepisze arykul. No chyba ze znajde na stronie tej gazety, to wysle link albo skopiuje tutaj. :canabis: Legalization!

G

Guest

witam
no prosze ja rowneiz jestem z lubuskiego hehei tez to czytalem baa nawet w regionalnej telewizji byla o tym wzmianka :)

pozdro

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no ciekawy jestem co mu bendzie grozic.
napisz jak cos sie dowiecie.

haha

fajne worki na ganje znalazlem. jebane zebym ja tylko mial tyle trawy zeby je wypelnic,hehe ale so fajne na ozdobe,smieszne hahaa

664clintonbalebag.jpg

664rebel.jpg

664konagoldbalebag.jpg

peace

D

dEv-9

Hehehe zajebiste sa, bedziemy w takich staw sprzedawac na straganach z naszych hektarowych upraw jak legalizacja bedzie. :friends:

G

Guest

hehe do ZG mam paredziesiat kilometrow :) kiedys tam do szkoly chodzilem ale to bylo dawnoooo :)
Hot spoko woreczki fajnie to wyglada :)
pozdro

cooopa

Member
witam
no nie powiem zeby te torby byly nieciekawe ale t o jest dobry pomysl co z tymi bazarkami takie bazarki na kazdym osiedlu ze stuffem :chin: albi coffeshopy jak kioski to by bylo,czekam na legalizacje legalizacja rulez
pozdrawiam :friends:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

na a umnie troche zrobilem dobrego kifka,hehe
jest super zamoczyc kwiatki w tym i wtedy jarac, ooo.. raj na ziemi hhehe

664PDRM3302.jpg

peace

Mr. Smee

Member
co to jest ten kif? Fajowa fajeczka. Ile takie cos kosztuje? z tego co wiem to takie mozna kupic w Canadzie, no nie?

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
kiff to jest poprostu hash nie zbity tylko wolny. 99.99%THC hehe

jak masz odpowiednie sito(filter) to jest bardzo latwo wydostac czyste same glany.
jest poprostu taki zulty proszek. jak bym to zbil to by byl twardy hash.
jeden malutki buch i twoje pluca wylatujo ci pszez uszy,hahaha

no faja kosztowala $50 za takie. chlopak odpierdala super robote.
uniego kupilem pare fajnych fajek i so poprostu najlepsze od wszystkich co widzialem.
pierwsza klasa,prawdziwy art
http://www.lotusglass.com/home.htm

peace

Latest posts

Latest posts