What's new

Το ταπάνι του Ορφέα

Ksaderfo

Active member
Ω, ρε παιδί μου! Δεν βαρεθήκατε με το kush this, kush that...αν είχε η οροσειρά ποδάρια θα μας είχε πεθάνει στο κλωτσίδι... :biggrin:

Σου μοιάζει για ίντικα αυτός ο μικρούλης;

:tiphat:Ορφεύς

Έλα ντε... Αλλά τα γουσταρουνε οι γκομενες! :D Κερνα κάνα Αλβανικό εκεί στην άλλη από την καλών τεχνών και θα στη φέρει στο κεφάλι!

Ελληνικά δεν αξιώθηκα ακόμα..

Αυτό μοιάζει πολύ με το ματσαρο-σπορο το δικό μου αλλά δεν έχω ιδέα.. μοιάζει για Σατιβα...

Λέει στο Ε(ρ)Τ τον εξωγήινο οτι μαγκωσαν έναν εσκομπαρ πάλι στην κρητη με 3000+ περικαλω φυντανια, τα έδειχνε και ήταν όλα ιντικες! Ερε και να δωσε κάνα δεκαρικο το ένα σπορακι.. :(

Πωπω τι καψίματα είναι αυτά; Τι το ταιζετε ζαντολαστιχα;; :eek:

Ksaderfo

Active member
Ω, ρε παιδί μου! Δεν βαρεθήκατε με το kush this, kush that...αν είχε η οροσειρά ποδάρια θα μας είχε πεθάνει στο κλωτσίδι... :biggrin:

Σου μοιάζει για ίντικα αυτός ο μικρούλης;

Αφιερωμένο στα ματσαρο-σπορα vs φαινοτυπιαρικα. :biggrin:

Ξέρω ότι είναι λίγο σάπια αλλά το τραγούδι της πάει πολύ.. ;)

"
Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green". :))

[YOUTUBEIF]https://youtu.be/wOwblaKmyVw[/YOUTUBEIF]

LegacyTron

Member
Εμ, βέβαια, άμα είσαι νιος δε κόπτεσαι για τη πίεση...άμα δεν είσαι καραδοκούν τα εγκεφαλικά... :biggrin: Χάθηκες παλιόμουτρο!

Ε μετά από κείνο το θρυλικό 5x5 δεν είχα ευκαιρία να φτιάξω τίποτα...με είχε πάρει ψυχολογικά από κάτω...άσε που μένω ακόμα (μόνος και ήρεμος) στο ίδιο μέρος οπότε δεν με παίρνει...μου την χαρίσανε τελείως ευτυχώς....παραμονεύω βέβαια...αλλά δεν έχω βρει την κατάλληλη ευκαιρία.... Τα πέρασα όλα τα εγκεφαλικά μαζεμένα, φτάσανε για μια ζωή! Καλά να είμαστε! βίβες! :smokeit:

orfeas

Well-known member
Veteran
Η Ταρζάν! Μη σας εκπλήσσει το θηλυκό γένος! Εδώ στα μέρια μου το θηλυκό έχει υπερκεράσει το αρσενικό σε όλα τα ουσιαστικά...κι έτσι λέμε, η Μήτσους, η Γιώρς και πάει λέγοντας...ακόμα δε ξεφύγαμε απ' τη μητριαρχική κοινωνία :biggrin:

Attachments

• P1090393.JPG
    P1090393.JPG
    174.3 KB · Views: 32
G

Guest

Ω,ρε γούστα! :woohoo:

Το μπούμπα είναι εκείνο το φουσκωμένο παραπίσω;

orfeas

Well-known member
Veteran
Ω,ρε γούστα! :woohoo:

Το μπούμπα είναι εκείνο το φουσκωμένο παραπίσω;

Εκείνο στη μαύρη γλάστρα...αν εννοείς το μπαστούνι παρά δίπλα, είναι η Κάλι που θα φάει μπαλτά σε καμιά βδομάδα κι ό,τι πει...

Και το μπούμπα-φοντάν :biggrin: τα πιστίλια έγιναν έτσι απ' τις βροχές κι αύριο τσεκέρνω τα κρουστάλλια ...

Attachments

• P1090398.JPG
    P1090398.JPG
    76.1 KB · Views: 30

orfeas

Well-known member
Veteran
Σήμερα τσεκάρισα τα κρύσταλλα και, ω του θαύματος, πολλά ήταν μελιά...

Ωστόσο τη προσοχή μου τράβηξε ένα σάπιο φύλλο 5-6 εκ. πριν τη κορφή. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "ωχ! κάτι δεν μου αρέσει!"
Και ιδού...

Attachments

• P1090402.JPG
    P1090402.JPG
    120.7 KB · Views: 33
  • P1090403.JPG
    P1090403.JPG
    106 KB · Views: 32

delicorganic

Well-known member
Σήμερα τσεκάρισα τα κρύσταλλα και, ω του θαύματος, πολλά ήταν μελιά...

Ωστόσο τη προσοχή μου τράβηξε ένα σάπιο φύλλο 5-6 εκ. πριν τη κορφή. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "ωχ! κάτι δεν μου αρέσει!"
Και ιδού...

Καλημέρα ορφέα!πολύ όμορφα τα λουλούδια σου τα μελένια:)..
Αυτό εκεί όμως δεν μοιάζει αθώο,μην μου πεις για βοτρύτη απο τώρα?

Papastroumf

Member
Δυστυχώς είναι βοτρύτης. Τα ίδια είχα πάθει και εγώ πέρσι στην σατιβάρα μου.Αν έπιασε μόνο εκεί το κόβεις και αρχίζεις τις προσευχές :biggrin:

G

Guest

Τηνε ξέντ'σες μπρε; :)
'Η μόνο το πάνω;

Edit-'Aστο,είδα !

Last edited:

orfeas

Well-known member
Veteran
Καλημέρα ορφέα!πολύ όμορφα τα λουλούδια σου τα μελένια:)..
Αυτό εκεί όμως δεν μοιάζει αθώο,μην μου πεις για βοτρύτη απο τώρα?

Καλημέρα, ντελίκο!

Την εικόνα του βοτρύτη την βλέπω τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε φθινόπωρο... :mad:
Και δεν είναι νωρίς...είχαμε μια βδομάδα ανήλιαγη με βροχές παρατεταμένες...
Ευτυχώς τα μαλαπάνια και το μπάντζι έχουν ακόμα αεράτα φοντανάκια, έχουν φάει κι ένα ντους με μυκητοκτόνο* αρχές του Σεπτέμβρη, αν θυμάμαι καλά, είναι και σχετικά ανθεκτικά στις μούχλες, οπότε επαφίεμαι στην καλοσύνη του Οκτώβρη... :biggrin:

*Υπάρχουν βέβαια και βιολογικά προληπτικά, αλλά που να τα φέρω όλα βόλτα...

Ksaderfo

Active member
*Υπάρχουν βέβαια και βιολογικά προληπτικά, αλλά που να τα φέρω όλα βόλτα...

Α ναι, όχι ότι με νοιάζει κιόλα, δεν είμαι από την εφορία της φούντας, αλλά... Τι θα τα κάνετε όλα αυτά;;; :D

Εγώ με ένα που μου έμεινε αγχωνομαι. :D Όλο το χωριό θα κερασετε;; :D

orfeas

Well-known member
Veteran
Κοίτα, αξά, δε σε παρεξηγώ γιατί είσαι τζόβενο, αλλά αν υπολογίσεις μερικές παραμέτρους θα δεις ότι τα φυτά που έχω είναι λειψά...κι αν θα πάρω κάτι αξιοσέβαστο, θα είναι απ'τη γούρνα, γιατί τα γλαστράτα θα δώσουν ψίχουλα...

Η μούχλα μόνη της παίρνει ένα γενναίο μερίδιο...βάλε μερικά στόματα της ευρύτερης οικογένειας...πρόσθεσε και το χασίσιον...και δεν έχει μείνει τίποτα για λάδι...:biggrin:
Κι άμα κερνούσα και το χωριό, θα έμενα ταπί και ψύχραιμος...

Ksaderfo

Active member
Και εγώ έχω κατοχικό σύνδρομο με τη φου... :D Αλλά λέει ο άλλος τώρα ότι δε διατηρείται και καλά. :D

Δε σε πιστεύω! Να γίνει απογραφή περικαλω έτσι ώστε να πάρει και το παλάτι τα μερίδια του.

A ναι το outdoor τα έχει αυτά... Σοκολατες και λάδια... Εγώ μόνο τσιγάρα στριβω...

Σοκολάτα ειδικά δε μ αρέσει.. και που να φανταστεις ότι ήταν και"σπάνια" παλιά...

Αλλά...

Ήθελα να κάνω υγρό για ηλεκτρονικο τσιγάρο. :D Είναι παρά πολύ εύκολο... Παίζει να μη μυρίζει κιόλα... Και θα είσαι κόκαλο μέχρι και στο καφέ... :D

Αν έχεις 3 g σάπια κάτι κάνεις. ;) Δε θέλει ποσότητα για να το φτιάξεις.

orfeas

Well-known member
Veteran
Και εγώ έχω κατοχικό σύνδρομο με τη φου... Αλλά λέει ο άλλος τώρα ότι δε διατηρείται και καλά.

Τελευταία, πίνω παλιές σοδειές όπως με τα κρασιά...:biggrin:
Τον άλλον πες του ότι κρατώ φούντα απ' το '14 και δε μου χάλασε ακόμα
:laughing:

Δε σε πιστεύω! Να γίνει απογραφή περικαλω έτσι ώστε να πάρει και το παλάτι τα μερίδια του.
Έννοια σου και δε ξεχνάω τη δεκάτη... τζουτς καλέ! :biggrin:

A ναι το outdoor τα έχει αυτά... Σοκολατες και λάδια... Εγώ μόνο τσιγάρα στριβω...

Σοκολάτα ειδικά δε μ αρέσει.. και που να φανταστεις ότι ήταν και"σπάνια" παλιά...

Εικάζω ότι δεν ήπιες ποτέ σόι πράμα...γιατί τότε θα είχες πιθανότατα άλλη άποψη...

Αλλά...

Ήθελα να κάνω υγρό για ηλεκτρονικο τσιγάρο. :D Είναι παρά πολύ εύκολο... Παίζει να μη μυρίζει κιόλα... Και θα είσαι κόκαλο μέχρι και στο καφέ...

Αν έχεις 3 g σάπια κάτι κάνεις. Δε θέλει ποσότητα για να το φτιάξεις.

Ksaderfo

Active member
Lolololol κάτσε να γίνω τελείως ρεζίλι... :D

Από τα πρώτα πρώτα φυτά που έβαλα πριν πολύ καιρό:

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν... :D Λες να μπορέσω να τα κλωνοποίησω σαν το Jurassic Park; :D

Attachments

• 1474886526537547237090.jpg
    1474886526537547237090.jpg
    42 KB · Views: 29
  • 1474886550514421771900.jpg
    1474886550514421771900.jpg
    38.5 KB · Views: 29
G

Guest

Καλά,το πρώτο και γαμώ!Κάπου έχω ξαναδεί τέτοιο φύλλο στο ultimate sativa thread...To δεύτερο μοιάζει υβρίδιο,χωρίς να παίρνω κι όρκο.Και γω κρατάω φύλλα!Και μην κολλάς ότι είναι σατίβες όλα τα αλμπάνικα,παίζει να ναι το μεγαλύτερο χωνευτήρι γενετικών στην Ευρώπη :biggrin: Εγώ ενάμιση χρόνο που βάζω μόνο ίντικες(indica leaning hybrids) έχω βρει από τα σπόρια από τούβλα ...

Last edited:

Latest posts

Latest posts