S
Szot
Passionman od kogo dostales karme mozesz sie dopiero dowiedziec jak bedziesz mial 50 postow dopiero sie nicki pojawią
pozdro
pozdro
Zapoznałem się z całą instrukcją obsługi forum.
Więc pisze posta Nr. 1
Wcześniej prześledziłem kilka threadów i fotorelacji.... wielki szacun ! Sporo można się o rolnictwie tutaj dowiedzieć... zwłaszcza od doświadczonych więc i wiarygodnych growerów. To nie to samo co suche instrukcje. Idzie też o to w jakim stylu można się tu wywiedzieć co i kiedy zadziałać - MIODZIO - poprostu kulturalni ludzie.
No to jeszcze na koniec się przyznam, że miesiąc temu to o uprawie nie wiedziałem NIC, a i zapał był raczej słomiany - teraz w szafie
Zielono na białym - ICMag i po bólu !
Kolego żeby cos pokazać to trzeba mieć miejsce na foty a bez 50 postów niestety jest to niemożliwe, a poza tym myślę ze juz tutaj sporo pokazałem wcześniej na innym nicku,tylko ze Ciebie tutaj wtedy nie było- wiec taki mały grzeszek myślę że większość starych wyjadaczy mi wybaczy.LocoMaroco - nic nie musisz ,tylko robisz tu syf ,jak nie masz nic do pokazania i przekazania to narka To juz jest przesada ,moze napierdol wszedzie w kazdym temacie ze musisz dobic troche postow (w sumie to wlasnie tak zrobiles ) Widac odrazu jak kto forum sznuje ,posty sie nie nabija a tworzy godnie .
To jest właśnie kwestia 50 postów......nie możesz pisać PM, ograniczone miejsce na foty i brak avatarkuCzy znajdzie sie jakas dobra Duszyczka, ktora podpowie jak wgrac swoj wlasny avatar? Jest to pierwsze forum, na ktorym nie moge tego ogarnac.