ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Zbliza sie wiosna, pestki przygotowane (500+) a na wegu 3 skunki nr 3 od greenhouse seeds ktore pojda na klony. Obserwuje to forum od dlugiego czasu a teraz zabieram sie do roboty i bede sie dzielil z Wami swoimi przygodami.mam za soba pierwszy out. to byl jeden testowy krzaczek passiona 1. bylo tego troche, raczej slabe ale pyszne i bardzo przyjemne w dzialaniu. zdjec nie wrzucam zeby sie nie kompromitowac bo robilem z telefonu. w przyszlym tygodniu wrzuce zdjecia panienek. do boju zielona polsko!
mam problem chcialem wrzucic fotki do swojego albumu a tu takie cos:
vBulletin Message
Failed to write file. Check disc quotas and permissions for the path: /data/web/icmag/icmag.com/www/ic/userimages/90/90596.picture
Jak usunąć posta no bo chyba zaraz zgłupieje. Metoda podana przed weedsmoker'a z przed dwóch lat już nie działa. Jak to się robi teraz ?
EDIT:
@thcfanatic tylko u mnie takiej opcji właśnie nie ma. No chyba, że jestem dzisiaj aż tak głupi. Jak będzie ktoś tak miły to proszę screena. No chyba, że jest jakiś inny powód z którego nie mogę usuwać postów
EDIT2:
Sprawa się wyjaśniła. Trzeba mieć powyżej 50 postów.
obok Quote masz edit w okienku sowjego posta klikasz delate nizej masz opcje do Not Delete Message i Delete Message wybierasz oczywiscie to 2 klikasz delate this message i posta nie ma i nie bylo
musza cie mianowac najpierw rycerzem okroglego stolu.hehehe
a tak naprawde,to potrzebujesz troszke wyzszy stan licznika postow.chyba tak z 75 sztuk.
w opcji" site menu"masz wejscie na czat.pzdr
Zauwazyłem przed chwilą coś ciekawego mianowicie klikając na login jakiegos uzytkownika przy poście który napisał , ukazało mi się na samym dole "experience" z ang "doswiadczenie". Czy wiadomo komuś na czym to polega ? Jak sie liczy itp? Nie wydaje mi się by wcześniej to już było ale jeśli sie myle to sorki, wolalem spytac Chyba ,że to jest to samo co dawanie komus karmy ,jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz pozdr i dzieki
Do tego widzę jakie levele które można zobaczyć w swoim profilu, wygląda na to ,że za wszystko co się robi na ic dostaje się jakieś punkty i rośnie nam experience hehe ,ciekawa nowość
@shot-retep musisz przekroczyć 50 postów, ja właśnie dwa dni temu przekroczyłem i działa mi i czat i pm'y. Kurde raz 50 postów raz 75 sam się pogubiłem, ale najwidoczniej wrócili do 50.