What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Thread dla nowych :D

Krefki

New member
Siema niewiecie od czego mogą żółknąć liście???? Odżywka ? Za gorąco? Mała wilgotnośc? Brak skladników czy raczej za dużo?

tomato

Member
Veteran
siema, liscie moga zolknac z powodu odzywki, maja za goraco, za mala wilgotnosc, brak lub za duzo skladnikow..

a tak na powaznie, to przejrzyj sobie thread CHOROBY, i jesli nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie, to napisz tam ktore liscie ci zolkna, w jaki sposob itp itd...

:rasta:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Ja to potrafie nawet metalowa kulke zepsuc ....!
pomocy jak usunac wszystkie fotki z galerii , robilem jak johnQ pisal i gips , a co ja mowie nie gips taka fajna wiadomosc wyskoczyla
MySQL error reported!

Script: index

Query: SELECT id,user,userid,cat,storecat,title,bigimage,views,height,width FROM ppphotos WHERE approved='1' AND storecat='0' ORDER BY date DESC

Result: Error writing file '/var/tmp/MYMgzIly' (Errcode: 28)

Database handle: Resource id #31

p.s. prubowalem usunac jedna fotke , to az sie boje usunac kilkaset ...

ludzie jak usunac wszystkie foty za jednym machnieciem ? dyc pojedynczo to do swiat mi zejdzie , a mam taka fajna fotke pod palmami hehe
pozdrawiam

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Z-Z a prubowales usuwania w user menu -> manage photos -> delete?
nie a co to?
benda foty hehe , dzieki kov

p.s. te nieprzeczytane posty 35556 itd.

loris

Member
czy z galerii czy z nie dam rady wrzucic zdjecia. caly czas wyskakuje mi komunikat o wywalenie url-a. " 1. Your Post contains one or more URLs, please remove them before submitting your message again. "

ale bedzie obciach jak wyjde na nuba

:bashhead:

petn

Member
musisz nabic chyba z 5 postow to bedziesz mogl wrzucac fotki narazie masz ta funkcje zablokowana.Tak pisalo gdzies wczesniej w tym watku.

loris

Member
petn said:
musisz nabic chyba z 5 postow to bedziesz mogl wrzucac fotki narazie masz ta funkcje zablokowana.Tak pisalo gdzies wczesniej w tym watku.
dzieki wielkie. jednak wyszedlem na trolla troche :spank: przynajmniej nowi z moim problemem beda mieli info przy koncu tego topicka.

gucio

Member
"No file size limit."

Nie ma limitu. Z tym, że cała twoja galeria nie może mieć więcej jak 150 Mb.

DrSmoke

Member
Veteran
Nie wiem co się stało, ale nie działa mi coś IC. Chciałem zuploadować pare fotek, a tutaj takie coś:

Nie mam jak dostać się do mojej galerii i w ogóle moich ustawień. Jeśli ktoś wie o co z tym chodzi niech coś poradzi. Ostatnio zainstalowałem pare uaktualnień takich jak SP3 do Win XP, przeglądarka Google Chrome i nie wiem czy może to ma jakiś związek z tym błędem. Proszę o pomoc.

Witam starych jak i tych nowych użytkowników ( tych "starych" pewnie niewielu tu zostało). Dawno mnie tu nie było :) usilnie probuje odnalezc topic o magicznych grzybkach. Czy ktos z was wie gdzie sie aktualnie znajduje, gdyz nie moge go odnalezc....

orangefreak

Member
Witam Witam, jestem tu nowy, zarejestrowałem sie juz jakiś czas temu i chciałbym Wam pokazać moje owoce cięzkiej pracy, ale musze nabic 5 postów. Jeszcze 3.. :muahaha: Pozdrawiam!
Pogoda sie zrobiła, oby jak najdłużej pozostala z nami taka piękna aura.

Outowiec

Member
witam, sądze że temat odpowiedni jako że jestem nowy tu i nie znam zasad panujących i mechanki działania, jaka jest możliwość podzielenia losu ICMAG_u z overgrow ? i czy bezpiecznie mozna dodawać zdjęcia tu na forum w galeriach ? czy to forum jest napewno bezpieczne ? i chroni osoby wpisujące i uprawiające.

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hey Outowiec, nie ma tu możliwości podzielenia losu Overgrow. Overgrow zostało zamknięte przez rząd Kanady, tam był usytuowany serwer OG. Z różnych przyczyn politycznych w akurat w tamtym czasie Kanada usztywniła swoje stanowisko dotyczące funkcjonowania for połaczonych ze sprzedażą pestek i taki był pretekst zlikwidowania OG. Serwer Icmagu jest w Holandii, zupełnie inne prawa tam rzadzą. Nie wchodząc w szczegóły, jesteśmy tu bezpieczni i z postowaniem i z zamieszczaniem zdjęć.

podzdr, kov