What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Temple of Boom

תודה אחים

פונזי:

לגבי השטיפה - אני אתקן את עצמי - אני לא נותן שטיפה במובן המסורתי של להעביר פי 3 מגודל המיכל.
במקסימום אני מעביר 2 וחצי ליטר בכל אחד (במקום 1 וקצת ברגיל) וגם זה הפעם לא היה דרוש.
אני פשוט אשקה 12 ימים רק מים.

יש להן עדיין מה להוציא מהאדמה אבל לא מספיק - ואני מאמין שהחוסרים האלה יגרמו להן לשאוב את כל מה שיש מהעלים ולהשתמש בכל מה שיש להן כדי לפצות על זה.
אני מאלה שנוטים להאמין שטיפה סטרס עוזר לצמח בשלבים מסוימים.

מהניסיון שלי לא ראיתי ירידה בייבול ואני כן מאמין שהטעם משתפר - אבל סיבוב הבא אני שוקל לעשות ניסוי כזה ואולי אני אווכח שזה באמת יותר מדי.

לגבי האמנזיה:
אם אתה שם אותה ב-30 ליטר תתכונן לגדילה מפגרת.
אצלי חלק הגיעו בעציץ 6 וחצי ליטר מבאיזור ה-30 ס״מ לאיזור המטר וחצי פלוס.
הפעם עשיתי ניסוי חלק קיטמתי פעם אחת וחלק כמה פעמים.
אלה שקוטמו מספר פעמים (2-3) קיבלו 6-8 קולות גדולות שפחות התפרעו מבחינת גובה ואני מתכוון לעשות אותו דבר הסיבוב הזה.

אלה שמגיעות לגובה שהוא אפילו טיפה מתחת לגובה בעייתי הייתי ממליץ לעשות סופרקרופינג באיזור סוף השבוע השני לפריחה - הן מגיבות לזה מעולה ובלי זה אתה מסתכן בשריפה של הפרחים - הן ממשיכות לגדול לגובה כל הפריחה (קרה לי לצערי בכמה שהייתי צריך לכופף בשלב מאוחר יותר והגיבו לזה פחות טוב אבל עדיין בלי נזק רציני).

הייתי ממליץ בוודאות על רשת - הפרחים כבדים בצורה קיצונית וכל אחד נופל ללא תמיכה.

לגבי הדישון - מאחר וזה הסאטיבה הראשונה שגידלתי מזה שנתיים פלוס די הופתעתי שהיא סחבה הרבה דישון בצורה יפה.
יש משהו שקרה לי הפעם שבחיים לא קרה לי עם האינדיקות - באיזורים שיש המון ואור וטמפ׳ טיפה יותר גבוה (28 לעומת 26 במקומות אחרים בחדר) הן טיפה נשרפו כשהגעתי למינונים גדולים של פי קיי.
פעם הבאה ללא ספק אוריד בדישון מעט שאתחיל עם ההעמסה של הפי קיי בשבוע ה-6 ואראה איך הן מגיבות.

בחיים לא ניסיתי דשנים בשחרור איטי אז מעניין איך הן יגדלו ביחס לשלי.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תודה על המידע :)

שלי כבר קטומה כמה פעמים, אבל נראה לי שאני אשים רשת על כל הגידול גם ככה כי יש לי שם 11 זנים שונים, חלקם סטיבות, חלקן אינדיקות מלאות.
חשבתי לתת עוד 2 סבבי קיטומים כדי ליצור שיח מכל הסאטיבות כי סטיבות עם שיפוד אחד זה גובה שאין לי.

הטמפ' אצלי נמוכה מהאופטימלי, וגם הפיקיי אז אני מקווה שיהיה בסדר מהבחינה הזו.

אני איתך לגבי השיח. תתכונן לצמיחה של עד מטר עשרים גם עם כמה קיטומים.

מה הטמפ׳ אצלך?
בסופו של דבר זה זן אולדסקול - מהתקופה שבה עשו הכלאות כמו שצריך - הוא יציב ועמיד לסטרסים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני בוחר את הטמפ, יש לי מערכת בקרת טמפ ולחות.
אני לרוב עם 25 מעלות בפריחה, בחושך 22.

עכשיו בגדילה 2 מעלות יותר כדי לזרז את הצמחים.

בהשוואת דשנים שאני מריץ הטמפ' הרבה יותר נמוכה וזה בעייתי מאוד כי לחמם זה חשמל שאין לי...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני באזור קר אז טמפ' רק עם מפוח עם תרמוסטט מובנה שומר מעולה על טמפ'
לחות עם סופח לחות חשמלי שהוא גם מחמם.

בישראל היה לי את אותו דבר רק במקום מפוח עם תרמוסטט הייתי עם מזגן גדול שהיה גם מחמם, גם מקרר, גם מטפל לרוב בלחות ובחלקם גם מסנן ריחות לא רע (תדיראן)
אבל עדיין היה בשלוף תמיד את הסופח לחות אם המזגן צריך תגבור. במיוחד לסוף הפריחה ולייבוש.

יום 58

נשאר שבוע עד הקציר

ניסיתי לצלם קלוז אפ של פרח - בלמעלה של הצמחים יש יותר מדי אור בשביל המצלמה שלי אז צילמתי מהפרחים התחתונים.

הדור החדש נשתל שלשום ומתפתח לאט לאט - ביחד איתם הכנסתי לחדר אמהות כ-1000
predatory mites
ככה שבסיבוב הבא אני לא חושב שאראה יותר מדי מייטס

זהו לבינתיים

Attachments

• IMG_6117.jpg
    IMG_6117.jpg
    86.1 KB · Views: 27
  • IMG_6127.jpg
    IMG_6127.jpg
    80.8 KB · Views: 33
  • IMG_6120.jpg
    IMG_6120.jpg
    103.7 KB · Views: 32
  • IMG_6129.jpg
    IMG_6129.jpg
    102.7 KB · Views: 20
נראה אש יפה מאוד
תגיד יש מצב אתה שם משהו ליד הקולות
שנבין בערך מה הגודל שלהם

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
נראה אחלה :)
אתה נותן להם מולסה או סוכרים אחרים?

אקריות טורפות (אני השתמשתי בפרסימיליס אני חושב) זה אחלה למערכת, ריסוס של תה קומפוסט לפני היישום עוזר להן להתפס טוב במערכת עד הקציר.
גם מושית השבע אני אוהב לפזר שיש קצת בעיות ואם יש בעיה חמורה של ספיידרמייטס אני מביא את הצרעות אפידיוס השם יקום דמם, שמפרקות את העכבישונים המסריחים האלה אבל גם את הידיים בקציר עם העקיצות >_>
אני מביא בימים הקרובים נמטודות טורפות לזבובוני תסיסה, אני מקווה שאני אצליח להשאיר אותם במערכת.

צילמתי אתמול כמה תמונות לפרופורציה.

קשה לי לתפוס את הקולות בגלל שיש יותר מדי אור אבל אני מקווה שאפשר לראות בערך.

פונזי גם אני שמתי פרסימיליס.

לא שמתי תה קומפוסט אבל אני מקווה שהן יתפסו בסדר.

אני לא משתמש במולסות אני משתמש בדשנים ותוספים מוכנים שיש בהם (לטעמי) מספיק סוכרים.

Attachments

• 1389870162369
    1389870162369
    61.6 KB · Views: 41
  • IMG_6141.jpg
    IMG_6141.jpg
    97.1 KB · Views: 28
  • IMG_6131.jpg
    IMG_6131.jpg
    95.2 KB · Views: 29

Scroggy B

Active member
צילמתי אתמול כמה תמונות לפרופורציה.

קשה לי לתפוס את הקולות בגלל שיש יותר מדי אור אבל אני מקווה שאפשר לראות בערך.

שאלה טכנית, איך אתה מסתובב בחדר הזה? יש לך משקפי מגן כלשהם? לנורות פריקה יש פליטה מסויימת של קרינת אולטרה-סגול. אם יש לך משקף כזה, למה שלא תצלם דרכו? או שזה לא מסתדר..?

אה, ובקשר לתמונות, אני אמנע מגסויות בשפת הקודש ואומר:
Some people would suck a dick for that bud... :biggrin:

שלום לכולם
היו התפתחויות מצערות אבל למזלנו הכל בסדר בסופו של דבר.

המיקום היה בסכנת בטחון חמורה. התקבל מידע שאחד השכנים חזיר והתחיל לדבר עם שכנים אחרים. היה צריך לפנות את המתחם כמה שיותר מהר.
הכל נקצר כמתוכנן אבל היה צריך להזיז באצ׳ שלם רטוב יום אחרי הקציר ועוד 4 יבש וזה הרבה יותר מסובך ממה שנשמע.

הכל מחוץ למתחם והאמהות בטוחות במקום אחר.

אני מצרף תמונות משלבים שונים בתהליך.

שבוע טוב לכולם ותשמרו על עצמיכם

Attachments

• IMG_6172.jpg
    IMG_6172.jpg
    82.5 KB · Views: 23
  • IMG_6173.jpg
    IMG_6173.jpg
    77.8 KB · Views: 30
  • IMG_6177.jpg
    IMG_6177.jpg
    103.8 KB · Views: 31
  • IMG_6179.jpg
    IMG_6179.jpg
    85.1 KB · Views: 29
  • IMG_6182.jpg
    IMG_6182.jpg
    78.7 KB · Views: 26

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
נראה אש ואני מקווה שהכל ילך חלק עם העניינים :)

Scroggy B

Active member
FUCK DA POLICE!!!!
הקארמה תנקום במי שמנסה לפגוע בך, נזיר בודהה, ותשמור עליך.
מקווה לשמוע רק חדשות טובות.