buddahmunk
Member
כל אחד וההחלטות שלו.
אל תשכח שיש 7 שבועות בין הריסוס לקציר
אל תשכח שיש 7 שבועות בין הריסוס לקציר
אין לי כוונה להתנשא, זה לא עוזר לי בכלום.רעל עצבים שמתפרק אחרי 3 שבועות ויש לו 7 שבועות בחדר סופר מאוורר - אני ישן עם זה טוב מאוד וגם לא ארגיש רע כשאעשן את זה.
כשבצ׳ של קלונים מגיע נגוע - זה לא משנה באיזה מצב הצמחים (והם בריאים לגמרי במקרה הזה) - תהיה לך אוכלוסיה גדולה של חרקים. בהתחלה הם לא מזיקים. גם באמצע לא רואים הרבה. אבל כשהצמח בשיא הרגישות בשבוע 9-11 הם יכולים להתחיל לגרום לנזק משמעותי ואת זה אני מונע מראש.
יש גם הבדל בין זן לזן ואיך שהוא מגיב לחרקים שונים - ויש הבדל (מניסיון) בין מייטס בארצות שונות - מייטס שדורות שלהם חיים בחדרים כבר 15 שנה לפחות יתנהגו שונה מזה שנדבקת כי נכנסו לך מעט עכבישים דרך המערכת איוורר.
לא כל כך ברור לי למה בחרת להסביר לי על בריאות צמחים, שמירה על סביבת עבודה נקייה ופגיעות חרקים באופן מתנשא. כמו שאתה רואה אני יודע מה אני עושה וכנראה לא פחות מהטובים בפורום הזה.
אני פה כי אני מאמין שחשוב לחלוק ידע בתחום (עד כמה שאפשר) ומאמין שלכל אחד יש מה ללמוד ו(כמעט)לכל אחד יש מה ללמד.
אם יש לך פתרון פרקטי למצב הנתון אשמח לשמוע - יש לך המון ידע ואני בטוח שיש לך שיטות שאני לא מכיר.
תודה מראש והמשך שבוע מעולה