What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Stealth Mini Grows :)))

Święty

New member
Podobnie jak Vokus jestem nowy i nie mam praktycznie żadnego doświadczenia w hodowli... Mimo to planuje uprawę podobną do tej Retbatler'a... Co sądzicie o C99 w takich warunkach? Może ktoś wie jak bardzo śmierdzi ta odmiana?

Retbatler jak sobie radzisz ze smrodkiem tych plantów?

R

retbatler

Święty said:
Retbatler jak sobie radzisz ze smrodkiem tych plantów?

one nie śmierdzą tylko pachną :pointlaug

a poważnie to przy tak małej uprawie zapach jest nieznaczny, czuć dopiero jak dobrze zakwitną i najmocniej zaraz po zgaszeniu światła, ale nigdy zapach nie wychodzi poza pokój

Edit (znacznie później): no kurna nie napisałbym tego teraz - mam blueberry od dp i wali w całym domu, bardzo wonna odmiana. Filtr by się przydał.

Last edited:

Święty

New member
Może i nam pachną, ale moi rodzice z pewnością nie podzieliliby tego zdania.. ;D Ale skoro nie ma z tym problemu to dobrze. Przynajmniej jeden problem odpada. Tym bardziej, że WW które hodujesz ma chyba jeden z najmocniejszych zapachów

R

retbatler

Czyściłem dzisiaj boxa i wyjąłem lampę

Ponieważ były pytania na temat konstrukcji lampy, wrzucam zdjęcia - ja to tak podłączyłem ale jakby dobrze skręcić kable i zaizolować to byłoby to samo.
Chciałbym kolejny raz rozwiać mity na temat jakoby świetlówki się nie grzały - może rurowe są inne, ale jak skumulować 6 kompaktów na 30 x 40 cm to mogą małą szafkę nagrzać ponad 50 stoni C.

zdjęcia są przed czyszczeniem :bat: