What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pure AK Female Seeds

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
2-7-4 NPK și are și micronutrienti dar nu scrie in ce proporții!!!
E posibil să aibă dar în mici proporții că sa folosești și alte produse din gama lor! Cum ar fi top max , alg a mic , etc!! Marketing!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
aa, da. mai aveam eu niste nutrienti de testat o data si scria NPK + micro, nicaieri nu gaseai ce micro, am dat mail la producator si era ceva cu 0,0x% doar Mg, S, Fe plus ceva Ca. practic aveam un nutrient pt rosii ce costa acelasi pret per 20L cat costa 1 l de de-ala si era mult mai complet.
Acum, fiind in flower e greu, chiar si de faci rost de nutrient sau aditiv cu micro, dureaza pana face efectul si nu se remediaza suficient pana la recolta daca erai in veg era simplu, rezolvai cu fertilizator foliar. Apropo, acu ceva ani am nimerit un Bionat (spray foliar natural de la fitofarmacie (practic un FPE) ce putea fi dat si pe sol. Daca gasesti asa ceva mai repari din problema. Mai ales ca ala are destul de putin NPK in raport cu continutul de micronutrienti.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Dap, acum e clar ca-i deficienta de fier.
Am mai precizat cum fac eu in cazuri d-astea, unora li sa pare o tampenie dar functioneaza de fiecare data:
Las peste noapte un pumn de cuie ruginite intr-un recipient cu apa si a doua zi le dau zeama aia, nici macar n-o filtrez. Poti steriliza (opari) cuiele in prealabil.
Repet ca am preluat metoda de pe net si ca o folosesc de ani de zile cu succes, desi in ultimii ani (10) n-am mai intampinat deficiente de fier.

Pillang

Well-known member
am verificat tricomi la 9 saptamani cred ca e gata

Eu nu cred! Mai ai 3 saptamini, rabdare! :) Cristocel a zis bine, e normal sasi maninca propria frunza pe la sfirsit.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
picture.php

cadavruslos

Well-known member
Am gasit Bionat la 1l , doar ca din cauza virusului se misca mult mai greu si o livrare ce dura de obicei 2 3 zile akm dureaza 5 . Totusi am achizitionat asa ceva , si ma gandesc si la treaba cu cuiele da nu stiu daca mai am timp

Attachments

• 7054161.jpg
    7054161.jpg
    23.7 KB · Views: 39

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da nici cu vermicompostul ala nu mai e timp. Eu am zis de bionat ca desi e organic, e mult mai solubil decat alte solutii. Asa, solutii sunt multe, da ori minerale ori dureaza prea mult pana se vad efectele. La micronutrienti nu prea poti revmzolva problemele daca nu apar in veg. Dar poti sa nu mai folosesti aceeasi reteta de nutrienti data viitoare. E rusinos ca un nutrienti asa zis special formulat pentru iarba nu e capabil sa duca plantele la bun sfarsit.

cadavruslos

Well-known member
Foarte rusinos , clar e nevoie de toata gama de la Biobizz , sau poate unde o fii vechi si si-a pierdut din proprietati , nu stiu . in ultimu timp nu prea am folosit Biobizz , dar din lipsa am fost nevoit , data viitoare Biogrow , Biobloom , TompMax si toata gama pentru un grow cap coada . Asta e o sa incerc totusi vermicompostu asta macar 2 3 udari sa vad daca se vede vreun rezultat ... dar sa stii ca am vazut ca si Bionatu asta are cam mult azot in el ..

Attachments

• 617AD5DA-F362-478C-BFD5-669596CDF99E.jpg
    617AD5DA-F362-478C-BFD5-669596CDF99E.jpg
    94.2 KB · Views: 42
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ai putea face un AACT cu vermicompostul ala, dar dureaza 2 zile pana il faci. Apoi ar fi si ala foarte solubil. Si na, depinde daca ai prin casa o pompa de aer, cateva furtune si o galeata ca sa faci treaba asta. Daca e mai rapid ca bionatul, merita asa mai bine. Si nici nu mai dai bani pe bionat, ai si ratiile NPK mai bune. Tare am impresia ca bionat-ul de l-am luat eu acum ani buni avea mai putin azot si mai mult fosfor, dar nici una dintre ele peste 2-3%. Asta are cam mult azot, intradevar. Pentru veg e excelent insa, mai ales la out.

cadavruslos

Well-known member
Pai si daca merg asa cu defixientele astea de fier , crezi ca o mai duce asa macar doua saptamani ? Doar cu bloom ? Adica afecteaza cu ceva dezvoltarea budului si potenta ? Oricum bionat era ieftin 20 de lei 1L sau aveam optiune la 500 ml , nu stiu cum va reactiona planta in timp cu deficientele astea

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai 2 saptamani rezista, dar in alea 2 saptamani nu inseamna ca vei avea si dezvoltarea pe care ar fi avut-o o planta sanatoasa. De terminat tu termini grow-ul, nu e problema. E bine insa sa previi aceste probleme, ca ele se vad de mai devreme, insusi dezvoltarea mai slaba a unei plante trebuie sa iti dea de banuit in lipsa altor simptome mai clare. Ca planta poate sa arate inca ok si sa nu creasca la capacitate maxima. Cum am niste clone se stau in ghivece de 1 l sub 150-200w/mp si le dau doar 1 cm de compost la suprafata pamantului o data sau de 2 ori pe an. Ele nu mor, nu se decoloreaza, dar cresc in 3 luni cat in 1 luna, din cauza ca densitatea nutrientilor e foarte mica, ba chiar aprope inexistenta dupa cateva luni de la ultima aplicare. Chiar si vermicompostul ala te poate ajuta sa nu mai ai deficiente pe viitor, daca nu e foarte scump pui 10-20% in sol si ar trebui sa duca un grow de 3 luni. Dar la fel de bine iei un nutrient mai complet (agronatura de exemplu) si ai scapat. Si la un sfert de pret fata de biobizz.

cadavruslos

Well-known member
Agronatura e ok penteu veg , in flower mi se pare enorm , ceva fara azot .. gen un bigdud , advanced nutrients , nu stiu ce sa mai zic si cu nutrientii astia .. intradevar cu natura nu am avut probleme cu deficiente dastea de microelemente , in schimb in flower te mai intarzie doua saptamani lejer .. Eu zic ca deja la 47 de zile si cum se prezinta tricomii , nu prea am la diapozitie timpu necesar sa o mai pun pe picioare . Asta daca nu ma intarzie in flower iar deficientele astea ..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu de la organice am invatat ca nu conteaza nivelul nutrientilor individual cat conteaza ratiile intre ei si sa fie disponibili dar nu in excess. Adica planta isi ia cat are nevoie, atat timp cat ratiile nu is date peste cap si apar imbalansuri care fac ca absorbtia unuia sa fie accelerata sau scazuta spre deloc. La fel si phul care poate fi schimbat de anumiti nutrienti in exces. Altfel in agricultura ai vedea cate un nutrient pentru fiecare cultura, cand de fapt fiecare nutrient merge la mai multe culturi, iar compostul si mranita merg la toate. Daca mranita sau orice alt nutrient complet si complex ar fi generat azot in exces in plante pai multe culturi ar fi date peste cap si transformate in pierdere de bani. Si ar exista sute de nutrienti diferiti pentru agricultura, pentru fiecare planta si fiecare etapa de dezvoltare. Cum nu exista, as zice ca treaba asta e inventata de aia care vand programe complexe (dar departe de a fi complete) de nutrienti, cand cu organic e mai ieftin si mai simplu.
Scuze de offtopic, dar poate ajuta pe cineva discutia asta..

cadavruslos

Well-known member
47 de zile de inflorire

47 de zile de inflorire

Problemele cu fieru vad ca incep sa apara si pe cealalta planta , am udat azi cu 2ml/L de vilmorin ,ei recomanda 5ml/L . stiu ca nu e organic da nu am ce face , plantele nu reactioneaza bn din lipsa de fier , am de gand sa le dau o saptaman doza de vilmorin si apoi 2 saptamani sa le fac un flush sanatos , am ales sa administrez vilmorin deoarece are efect imediat , nu e slow realese . Deci vedem cum reactioneaza plantele , sper sa fie bn

Indica feno :
picture.php
picture.php

Sativa feno :
picture.php
picture.php

cadavruslos

Well-known member
Trimite-mi adresa fiule si iti trimite iepurasu de paste si tie ceva .. Iepurasu e darnic anu aacesta asta datorita faptului ca intelege situatia de criza! :huggg:
picture.php

Last edited:

Latest posts

Latest posts