What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pure AK Female Seeds

cadavruslos

Well-known member
10 zile de înflorire

10 zile de înflorire

picture.php
picture.php

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vezi sa nu prinda spidermites ori thrips de afara. Primavara sunt destui ce cauta o planta pe care sa isi inceapa activitatea. Si daca ii duci indoor nu mai scapi de ei.

cadavruslos

Well-known member
Man știu ce zici , dar toată acțiunea asta a durat 2 min , am făcut o poza și hop înapoi , oricum verific spatele frunzelor tot timpu deci sa speram ca va fi ok și de akm încolo ..

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Vezi sa nu prinda spidermites ori thrips de afara. Primavara sunt destui ce cauta o planta pe care sa isi inceapa activitatea. Si daca ii duci indoor nu mai scapi de ei.
scapa, da' munceshte ca un ocnas care sapa un tunel cu linguritza... :biggrin: eu am facut-o :biggrin:
p.s.
faine fetele! :good:

cadavruslos

Well-known member
The pure AK is a Sativa/Indica hybrid. Because of the Skunk origins of the AK, Ferry, our master breeder, used a specially selected Skunk Special father to create the Pure AK. Our Pure AK was introduced mid 2010 and has been a huge success ever since. It is one of the fastest finishing strains currently available. From start to finish in just 9 weeks with flowering only taking 7-8 weeks! She even germinates notoriously fast. Usually all will show first signs of life in just 48 to 72 hours. Pure AK produces very uniform plants with very little variation. It has a medium green color.
picture.php

cadavruslos

Well-known member
PAK 17 zile de inflorire

PAK 17 zile de inflorire

Mda , deci pot spune ca am avut soiuri mai rapide decat acesta , mi se pare cam lent avand in vedere ca dupa descrierea breederului de seminte ar trebui sa fie gata in 48 de zile , momentan sunt in 17 zile de inflorie si dabia akm incep sa formeze buzii , s-au lugit cosiderabil de la ultimu update , mirosul si el sa dezvoltat considerabil , pute grav si imi place ,ud cam la 2 sile cu 1 litru jumate de apa si doza de 15 ml pe Natura in 1/5 litri de apa , Natura si Melasa o lingurita , doua udari cu nutrient una doar cu apa , temperaturile sunt intre 25 ai 22 de grade , sper sa vedem o explozie akm in crearea buzilor deja ar trebui sa inceteze sa se mai lungeasca , oricum situatia se prezinta destul de bine in rest .. salut !
picture.php

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Taraganeaza inflorirea? Poate ca le dai prea mult azot. Ce NPK are nutrientul tau?
Ma lovisem la un moment dat de aceeasi pb si de atunci le dau azot doar cat sa nu moara de foame, sau cat sa evit deficiente grave.
Cele mai bune rezultate le-am avut cu Bio Bloom, dar in general m-am orientat spre un nutrient din care NPK-ul sa fie cam: N nu mai mare de 2, P cat mai mare, iar K undeva intre 2-4. Bio Bloom-ul are 2-7-4, de-aia m-am fixat pe el.
Dar bineinteles ca si stilul de crestere conteaza, fosforul e bun la formarea de radacini iar in sog de clone pe radacini te bazezi, si fiind orientat spre viteza - de la samanta la bud cat mai repede - nu prea ma incurcam cu vegetarea. O saptamana maximum de veg dupa inradacinarea clonelor apoi direct la 12/12. Nu primeau azot (Bio Grow) decat mamele si clonele inradacinate.

Oricum ar fi, eu la tine as da vina pe (prea mult) azot pt inflorire lenta. :tiphat:

cadavruslos

Well-known member
Taraganeaza inflorirea? Poate ca le dai prea mult azot. Ce NPK are nutrientul tau?
Ma lovisem la un moment dat de aceeasi pb si de atunci le dau azot doar cat sa nu moara de foame, sau cat sa evit deficiente grave.
Cele mai bune rezultate le-am avut cu Bio Bloom, dar in general m-am orientat spre un nutrient din care NPK-ul sa fie cam: N nu mai mare de 2, P cat mai mare, iar K undeva intre 2-4. Bio Bloom-ul are 2-7-4, de-aia m-am fixat pe el.
Dar bineinteles ca si stilul de crestere conteaza, fosforul e bun la formarea de radacini iar in sog de clone pe radacini te bazezi, si fiind orientat spre viteza - de la samanta la bud cat mai repede - nu prea ma incurcam cu vegetarea. O saptamana maximum de veg dupa inradacinarea clonelor apoi direct la 12/12. Nu primeau azot (Bio Grow) decat mamele si clonele inradacinate.

Oricum ar fi, eu la tine as da vina pe (prea mult) azot pt inflorire lenta. :tiphat:

Sa stii ca m-am gandit si eu la asta ,o fii vreun soi care nu ai place azot in cantitati mai mari , la alte soiuri am administrat acelasi nutrient Natura si am avut rezultate mai bune , am si eu Biobloom insa in ultimu timp m-am axat mai tare pe Natura , intradevar are putin cam mult azot acesta dar vedem , nu ma grabesc insa la urmatorul grow o sa caut ceva cu mai putin azot asta ca sa vad daca intradevar se adeveresc cele spuse de tine si banuite de mine , nu e vb decat de cateva zile diferenta in ceea ce priveste dezvoltarea buzilor , sa vedem cu vor decurge lucrurile ..

cadavruslos

Well-known member
3 saptamani de inflorire , 21 de zile

3 saptamani de inflorire , 21 de zile

Mda deci am ajuns la cea dea treia saptamana de flower , tot am mai avut ceva lungire si in aceasta saptamana , Problema a fost ca mi am incalcat regulile ca sa zic asa , eu de obicei in acest sol adica Composana , fiind un pamant puternic fertilizat nu dadeam nici un fel de nutrient pana in saptamana 3 de inflorire, de aceasta data am dat din prima saptamana si sa vazut destul de clar ce efect are nutrientu , e un nutrient bun Natura cu crestere explozibila insa nu e recomandabila aplicarea acestuia atata timp cat folositi un pamant puternic fertilizat , deci am avut in jur de 4 saptamani de vegetare plus recomandabil inca 3 saptamani de la schimbarea programului de lumini nu administrati nutrient , repet numai daca folositi un pamant puternic fertilizat , in ceea ce privesc fetele atat timp cat acest soi e un hibrid si are doua phenotipuri unu predominant indica si unu sativa tin sa cred ca ale mele sunt cele sativoase , nu ca ma deranjeaza insa si stretchu e pe masura , temperatura intre 22 si 25 de grade , umiditatea este undeva pe la 55% , incep sa se formeze buzii sa vedem cum o sa iasa , Va salut si stati in case fratilor !!

picture.php

cristocel420

Active member
Da important e ca îs sănătoase.
Nu stați în casă, ieșiți la pădure faceți sport, imediat apare sălățica de pădure culegeți și faceceți o zamă sănătoasă, e bună la toate mai ales pt sănătatea creierului are ea niște proprietăți smechere ;)

cristocel420

Active member
Dic ăștia, no stați în casă și putreziți, cu mâncarea voastră de super market:D
Eu când pap, sălătuță îmi dă o senzație făină la stomac, e foarte fericit

Last edited:

cadavruslos

Well-known member
Dic ăștia, no stați în casă și putreziți, cu mâncarea voastră de super market:D
Eu când pap, sălătuță îmi dă o senzație făină la stomac, e foarte fericit

Man eu nici nu am intrat in supermarket , nu am nevoie am tot ce imi trebuie din ograda mea , adica cat sa traiesc decent , cartofi , faina , malai , sunt un om gospodar imi place sa mananc sanatos si cel mai important sa culeg si sa ma infruct din rodul muncii mele , imi place natura si cat mai natural ... nu sunt pretentios la mancare .. Cand am facut afirmatia “ stati in casa “ ma refeream sa nu iesiti la plimbari dastea aiurea doar de dragu de a iesi din case , iesiti doar daca aveti nevoie de ceva urgent , in cazu meu nu am nevoie sa ma deplasez deoarece am camara plina ca sa zic asa , nu e plina datorita ca m-am aprovizionat pentru aceata pandemie de corona , cei care locuiti in mediu rural stiti ce vreau sa zic .. va salut si numai bine !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La voi acolo o fi mai relaxat, aici is sute de morti si nu mai ai voie sa iesi din casa fara un motiv bine intemeiat. Si chiar si asa nu ai voie sa iesi din cartier/localitate.

Latest posts

Latest posts