cadavruslos
Well-known member
10 zile de înflorire
10 zile de înflorire
10 zile de înflorire
scapa, da' munceshte ca un ocnas care sapa un tunel cu linguritza... eu am facut-oVezi sa nu prinda spidermites ori thrips de afara. Primavara sunt destui ce cauta o planta pe care sa isi inceapa activitatea. Si daca ii duci indoor nu mai scapi de ei.
Taraganeaza inflorirea? Poate ca le dai prea mult azot. Ce NPK are nutrientul tau?
Ma lovisem la un moment dat de aceeasi pb si de atunci le dau azot doar cat sa nu moara de foame, sau cat sa evit deficiente grave.
Cele mai bune rezultate le-am avut cu Bio Bloom, dar in general m-am orientat spre un nutrient din care NPK-ul sa fie cam: N nu mai mare de 2, P cat mai mare, iar K undeva intre 2-4. Bio Bloom-ul are 2-7-4, de-aia m-am fixat pe el.
Dar bineinteles ca si stilul de crestere conteaza, fosforul e bun la formarea de radacini iar in sog de clone pe radacini te bazezi, si fiind orientat spre viteza - de la samanta la bud cat mai repede - nu prea ma incurcam cu vegetarea. O saptamana maximum de veg dupa inradacinarea clonelor apoi direct la 12/12. Nu primeau azot (Bio Grow) decat mamele si clonele inradacinate.
Oricum ar fi, eu la tine as da vina pe (prea mult) azot pt inflorire lenta.
Cristocele eati prea spart!!!
Dic ăștia, no stați în casă și putreziți, cu mâncarea voastră de super market
Eu când pap, sălătuță îmi dă o senzație făină la stomac, e foarte fericit