Chiar m? gândeam s? încerc lst dar nu ?tiu dac? pe toate m? gândesc s? nu fie fail, 20/4 a? vrea sa le ?in dar nu prea am cum din cauza timpului , e mare diferen?? între 20/4 ?i 18/6? ?i la automate le pot tine tot ciclul cu acelasi interval sau in flower e bine sa o las mai pu?in ? Am mai v?zut pe neste site-uri c? începe cu 18/6 dupaia 16/8 apoi 14/10 ?i în final 12/12 , ce p?rere ave?i?
Mai bun decat la o automata care nu are dublu lumina? Mai mult ca la o fotoperiodica care nu are dublu lumina? Mai mult ca la o fotoperiodica care are dublu lumina si ea? Ideea e daca cu aceasi wati si kilowati consumati scoti mai mult in acelasi spatiu... chiar daca asta inseamna ca daca dureaza 2 luni in loc de 3 cu automatele trebuie sa scoti sa zicem 666 grame cu automatele si 1000 cu fotoperiodicele.Acolo deja inseamna mai mult ca la automate poti sa dai lumina dublu in flow si la sfirsit g/w o sa fie mai bun.
Hello guys, welcome to join in our new giveaway.
hit here: Eu credeam ca zici de putere. Asta inteleg prin dublu. Acum, ca am clarificat asta, aceeasi intrebare. Si sa ne zici si daca e teorie, vazut pe undeva, patit de tine.. etc.
Salutare , am gasit o iarba ceva mai buna , acum sunt curios voi ce p?rere ave?i de cum se prezint? ca ?i calitate , efectul e fain , de mult nu am mai avut tripuri pe partea de body high. V? întreb deoarece eu cu 1-2 ani vechime in ale fumatului ?i limitat de zona unde tr?iesc nu prea am v?zut iarba de calitate , P.S : pot s? îmi dau seama daca mugurele provine din automata sau regulara ?
View Image
View Image
Nu ai cum sa iti dai seama daca e regular sau auto dar cine creste comercial nu creste automate de fel. Costa prea mult semintele si trebuie sa iei mereu altele, iar recolta e mica. Doar un "dealar" incepator ar putea sa incerce sa creasca auto ca sa vanda.
Eu credeam ca zici de putere. Asta inteleg prin dublu. Acum, ca am clarificat asta, aceeasi intrebare. Si sa ne zici si daca e teorie, vazut pe undeva, patit de tine.. etc.