What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu de ce bagi auto totusi, o sa dai mai mult pe seminte ca sa scoti mai putin material. Si posibil si de calitate mai slaba.

HighUp

Member
Am mers pe auto din cauza ca au o durata mai mica , am primit deja semintele pe langa cele comandate am mai primit un pineapple express si un critical jack auto , fiind primul grow vreau sa vad ce poate iesi crescut de mine , îmi pare r?u ca nu am pus ?i o regulara , dar daca iese bine si am ce fuma un timp , voi incerca regulare. Cat despre calitate si potenta am citit pe mai multe forumuri si multi spun ca soiul auto jack cindrella ar fii chiar mai potent decat unele regulare, acum recolta ar fii înca un dezavantaj dar daca o duc la capat cu 4-5 plante si scot un 50-100g per total e bine , nu ar strica nici mai mult...

Pillang

Well-known member
Chiar m? gândeam s? încerc lst dar nu ?tiu dac? pe toate m? gândesc s? nu fie fail, 20/4 a? vrea sa le ?in dar nu prea am cum din cauza timpului , e mare diferen?? între 20/4 ?i 18/6? ?i la automate le pot tine tot ciclul cu acelasi interval sau in flower e bine sa o las mai pu?in ? Am mai v?zut pe neste site-uri c? începe cu 18/6 dupaia 16/8 apoi 14/10 ?i în final 12/12 , ce p?rere ave?i?

Eu le tin automatele in 24/0 de la germinare pina la recolt. Si 18/6 este bine. Sa le dai mai putina lumina in final nu stiu daca are rost. Cu lumina nonstop de pe automate culegi mai mult, decit de pe fotoperiodice, oare de ce?

dolo

Member
Mare lucru spui Pilang , de ce oare automatele 24/24 au o productie record fata de fotoperiodice cu aceasi perioada de vegetatie ... , cat ar trebui vegetata in plus o fotoperiodica sa ajunga yeld`ul ca la o auto 24/24

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu culege nimeni de pe automate mai mult decat de pe fotoperiodice, asta tre sa fie vreo legenda.
Si daca ai culege mai mult decat de pe o fotoperiodica ar trebui luat in calcul la orele de lumina, ca una o tii mereu 24 ore si una mai mult 12 ore din 24. Dar si fara sa iei in calcul asta, sub acelasi bec si in aceleasi conditii nu iese mai mult de pe o automata. Decat sa iei poate cea mai productiva automata cu cea mai proasta fotopeiodica. In rest, legende. Cand o sa vad un side by side de la cineva o sa o cred si pe asta. Pana atunci, e prima oara cand aud aceasta poveste.

Pillang

Well-known member
Sa lamurim putin, daca esti sceptic. Daca luam faptul, ca la o planta fotoperiodica poti sa dai mai mult timp de grow, inseamna, ca poti sa cresti cit spatiu ai, tu decizi cind incepe flow, in mod extrem poti sa culegi 500g+ (out). O automata nu stie atit, daca culegi 130g despre ea, aia deja inseamna ca ai facut f bine treaba. Dar in indoor intrun spatiu mai micut/normal avantajul asta nu mai are rol. Acolo deja inseamna mai mult ca la automate poti sa dai lumina dublu in flow si la sfirsit g/w o sa fie mai bun.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acolo deja inseamna mai mult ca la automate poti sa dai lumina dublu in flow si la sfirsit g/w o sa fie mai bun.
Mai bun decat la o automata care nu are dublu lumina? Mai mult ca la o fotoperiodica care nu are dublu lumina? Mai mult ca la o fotoperiodica care are dublu lumina si ea? Ideea e daca cu aceasi wati si kilowati consumati scoti mai mult in acelasi spatiu... chiar daca asta inseamna ca daca dureaza 2 luni in loc de 3 cu automatele trebuie sa scoti sa zicem 666 grame cu automatele si 1000 cu fotoperiodicele.

Pillang

Well-known member
A treia intrebare nare sens, o fotoperiodica cu lumina dublu niciodata no sa infloreasca.
Intrun dulap sau cort daca tii automate cu lumina nonstop sau 20/4, o sa culegi mai mult, fiindca la celelalte flori poti sa dai numai 12 ore de lumina in flow.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu credeam ca zici de putere. Asta inteleg prin dublu. Acum, ca am clarificat asta, aceeasi intrebare. Si sa ne zici si daca e teorie, vazut pe undeva, patit de tine.. etc.

Mars Hydro Led

Grow on Earth Grow with Mars
Vendor
Hello guys, welcome to join in our new giveaway.

hit here: Eu credeam ca zici de putere. Asta inteleg prin dublu. Acum, ca am clarificat asta, aceeasi intrebare. Si sa ne zici si daca e teorie, vazut pe undeva, patit de tine.. etc.

HighUp

Member
Salutare , am gasit o iarba ceva mai buna , acum sunt curios voi ce p?rere ave?i de cum se prezint? ca ?i calitate , efectul e fain , de mult nu am mai avut tripuri pe partea de body high. V? întreb deoarece eu cu 1-2 ani vechime in ale fumatului ?i limitat de zona unde tr?iesc nu prea am v?zut iarba de calitate , P.S : pot s? îmi dau seama daca mugurele provine din automata sau regulara ?
ftQbKJf

0XT3qTq

HighUp

Member
Salutare , am gasit o iarba ceva mai buna , acum sunt curios voi ce p?rere ave?i de cum se prezint? ca ?i calitate , efectul e fain , de mult nu am mai avut tripuri pe partea de body high. V? întreb deoarece eu cu 1-2 ani vechime in ale fumatului ?i limitat de zona unde tr?iesc nu prea am v?zut iarba de calitate , P.S : pot s? îmi dau seama daca mugurele provine din automata sau regulara ?
View Image
View Image

Jnf0Zeo.jpg

Jnf1E70.jpg

Ma scuza?i daca e interzis dublu post dar nu se vedeau imaginile si nici mesajul v?d c? nu îl pot modifica ...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu ai cum sa iti dai seama daca e regular sau auto dar cine creste comercial nu creste automate de fel. Costa prea mult semintele si trebuie sa iei mereu altele, iar recolta e mica. Doar un "dealar" incepator ar putea sa incerce sa creasca auto ca sa vanda.

HighUp

Member
Nu ai cum sa iti dai seama daca e regular sau auto dar cine creste comercial nu creste automate de fel. Costa prea mult semintele si trebuie sa iei mereu altele, iar recolta e mica. Doar un "dealar" incepator ar putea sa incerce sa creasca auto ca sa vanda.

Am în?eles , am întrebat daca este auto sau regular strict pentru ca îmi place si eram curios daca automatele care vreau sa le pun vor avea calitatea cât de cât asemanatoare cu ce v-am ar?tat în poze...Din ce am mai citit pe aici , mie îmi cam place high ul foarte intens si am vazut ca multi spun ca automatele nu prea sunt asa potente. Dar ce v-am aratat în poze e sigur din coffeshop...ma rog, tipu spune ca e din California , ceva soi Cali dar nu prea il cred la treaba asta , o zice asa sa ceara mai mult pe ea...Aseara cand mi-am f?cut un cui am g?sit si o s?mân?? in ea, dar s a grindat , poate gasesc si in mugurele asta vre-una..P.S: sper ca nu sa în?eles c? a? cere info astea ca sa cresc si sa vand...

Pillang

Well-known member
Eu credeam ca zici de putere. Asta inteleg prin dublu. Acum, ca am clarificat asta, aceeasi intrebare. Si sa ne zici si daca e teorie, vazut pe undeva, patit de tine.. etc.

Patit de mine. Pai nu cred ca e greu sa crezi ca cu lumina nonstop esti mai in fata, decit cu 12/12. Normal, consumul o sa fie dublu si recoltul nu. Deci daca numeri banii platit la consum, atunci poate nu merita. O sa am in viitor automate, o sa mai revin cu problema asta.

Marshydro, stop! :D :D :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu are cum sa nu merita banii, asta e o oberatie. Ca si daca scoti 10 grame per planta ai scos banii de curent. Dar.. nu scoti mai mult decat ai scoate pe o fotoperiodica. Era o data la moda calcularea eficientei unui grow, in greutate/putere/timp/suprafata. Adica cate grame poti scoate cu "X" kilowatti per an per mp.
Doar asa le-ai putea compara corect, si clar automatele ar pierde. Si mai e si costul semintelor, care nu ar fi luat in calcul, si e mai mare. Iar daca te gandesti ca ai putea folosi clone daca e vorba de fotoperiodice, atunci e mult mai scump sa cresti automate oricum.

vasile

Well-known member
Veteran
Eu cred ca ai cum sa iti dai seama doar daca automata a fost breeduita prost si are caracteristici de ruderalis, miros specific sau buzi aerati.

Last edited: