What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am ce reclama sa fac ca nu am mai fost prin magazine prin ro sa caut ce nutrienti mai vand aia de vreo 3 ani. Chiar nu stiu ce sa iti recomand. Dar ceva cu npkul relativ ok, si sa scrie pe el ca e si pt plante de-ale gurii ar trebui cautat. Nu e greu deloc. Parca pe agronatura mergeau baietii pe aici.

Pai si ce valori sa fie NPK-ul? spuneai ceva acum catva timp si de micronutrienti..scz de insistenta, parca mai citisem undeva valorile alea dar mi-au scapat .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In veg ceva care sa aiba mai mult azot decat fosfor si potasiu, optim ar fi ceva de genul 5-3-2, dar se poate folosi fara probleme si ceva cu toate egale. Si in flower cat mai putin azot si fosfor dublu cat potasiu. Daca ai destul azot in sol se poate merge si pe 0-2-1. In lipsa de ceva mai bun se poate merge pe doze mai mici din acela cu toate egale sau ce gasesti cu azot mai putin.
Orice nutrient bun ar trebui sa aiba si micronutrienti. Si trebuie sa verifici asta pe ambalaj. Unele doar mentioneaza ca au micronutrienti, iar altele ii si listeaza cu concentratia fiecaruia. Daca nu mentioneaza nimic, nu prea are si ar trebui evitat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Exercitii Kegel am facut si eu, parca se cunoastea o schimbare, unii spun ca ajuta si prostata, dar am auzit pe altii ca ar dauna...mai e si ''reverse kegel'', exact opusul, trebuiesc faacute amandoua.

Aia cu daunatul sunt niste tampiti. Da, se poate face alternativ, contractie, relaxare. Reverse kegel e doar o suprarelaxare, ca aia e vezica sa o dilati, dar se poate utiliza un exercitiu de imaginatie pentru asta si un mic act volitiv, deci da, e ok sa fie facuta alternativ cu contractia.

Fa asta un an de zile, cat mai... zilnic, si la vara imi ridici statuie. Nu ca as avea vreun merit :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu tre sa faci un an ca sa ajungi la maximul de potential. Adica control complet. Cateva luni, dupa doar mentinere.

Dar chiar le0am fcut vreo cateva luni :)) Nu pot sa spun ca nu au fost imbunatatiri sexuale. Oricum dupa am fost eu pe la una si a inceput sa imi vorbeasca despre ''coitus interuptus'' ,cum ca o sa vad eu la 40 de ani daca o tin tot asa probleme de prostata. Tutele astea

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dar chiar le0am fcut vreo cateva luni :)) Nu pot sa spun ca nu au fost imbunatatiri sexuale. Oricum dupa am fost eu pe la una si a inceput sa imi vorbeasca despre ''coitus interuptus'' ,cum ca o sa vad eu la 40 de ani daca o tin tot asa probleme de prostata. Tutele astea

Adica o sa ai probleme de prostata cu coitus interuptus? Neee! Dar asta e educatia in momentul asta, daca asta a vrut sa spuna. Poti sa spun ca nici la 50 de ani nu ai probleme de prostata din cauza asta. Poti sa ai din altele, dar nu din cauza asta. De fapt, e pe dos. Prostata nu o maseaza ejacularile, ca sa zici ca asa i se imbunatateste circulatia sanguina. Daca chiar vrei, o faci singur, o face gagica, etc. Un obicei destul de bun dealtfel...

Acu, exista modalitati mai bune decat coitus interuptus, dar nu sunt la indemana tuturor. Oricum ar fi insa, contractiile kegel (altminteri doar un nume occidental al unei tehnici orientale - kegel sau cine o fi fost, nu a descoperit nika), ajuta enorm la sanatatea prostatei si la viata sexuala, dar chiar si la ... energetica de zi cu zi, ca sa zic asa.

Ce zic gagicile... Hai sa iti spun o snoava: la un moment dat am o intalnire cu o gagica. Aiurea, nu ne cunosteam, o conjunctura mai speciala. Din una in alta, ajungem in pat. Fata avea o pasarica la creer: o invatae un doftor ca, cu cat ejaculeaza mai multi barbati in ea, o sa ramana mai tanara. In fine, dupa vreo 3 ceasuri, ma prefac eu ca am terminat, sa mergem la culcare, fata fericita, nu mai pupase ea 3 ceasuri nonstop. Gues what: puteam sa o tin inca pe atata, ca nici chip nu terminasem: habar nu avu (pana nu ii spusei io ca nu m-am putut abtine :D).
Concluzia: in afara de chestii ca vor ele nu stiu cum, in realitate nu prea au habar cum e treaba si ce se petrece pe acolo, asa ca ... griji inutile.

@explo: nein man, dupa un an imi ridica statuie, nu ca ii trebe un an :laughing:

Imi fac eu filme sau trebuia sa fie ceva mugurasi mici-mici-mici pana acum in plantuta? Am vazut pe aici pe forum la unii out ca deja s-au format, la mine din 3 strainuri de abia se vad putin flocii aceia micuti si laptosi, pistili parca..inca nu am administrat nutrienti, de asta sa fie?

Astea sunt 2 dintre ele, de la ce sa fie arsurile alea pe frunze? Ganganii? V-am pus si dinauntru sa vedeti cum se vad pistilii aia sau ce sunt...

Attachments

• 20190812_200230_30.jpg
    20190812_200230_30.jpg
    70.4 KB · Views: 23
  • 20190812_200311_30.jpg
    20190812_200311_30.jpg
    60.5 KB · Views: 23
  • 20190812_200335_30.jpg
    20190812_200335_30.jpg
    80 KB · Views: 24

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Inflorirea incepe in jurul datei de 15 august in jurul paralelei de 45 de grade. Nu e problema daca au doar pistili momentan.

@deepstate ,studiez, stai linistit ca am baza cresterii cannabisului outdoor sa zic asa, doar ca nutrientii ma lasa rece, am studiat si chestia aia, imi par ca toata arata la fel si sincer sa fiu imi e si frica sa le administrez asa ceva, nu vreau sa stric plantele acum...adica imi e frica de asa zisa lipsa de nutrienti sa nu fie doar ganganiile out care isi fac de cap cu plantele mele...e primul meu grow pana la urma

@explo, ms de raspuns, ca intotdeauna...pai si pana la urma arsurile alea si petele alea albe de pe frunze sa fie din cauza ganganiilor sau din cauza vantului (petele albe)? ti se pare lipsa de nutrienti in pozele alea? citisem undeva pe aci ca fara nutrienti nu se fac mugurasii mari,d aia ma strofoc

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fara nutrienti nu exista. Chiar si pamantul de afara, chit ca arata ca tzarana tot are ceva nutrienti. Recolta poate sa depinda de nutrienti, atici cand sunt mult prea putini sau lipseste un macro sau micronutrient.
Din pozele alea nu vad prea multe, cauta pe spatele frunzelor, vezi daca is semne de insecte, daca nu ii poto da ceva nutrienti. Ceva cu putin azot, ca daca e mult azot in flower atunci clar buzii vor fi mici.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Astea sunt 2 dintre ele, de la ce sa fie arsurile alea pe frunze? Ganganii? V-am pus si dinauntru sa vedeti cum se vad pistilii aia sau ce sunt...
Lasa-le in pace. Daca is afara, da-le apa. Daca vrei poti sa le dai si nutrienti in apa, daca vezi ca au deficiente, asa moderat, la cateva udari.
Doar daca este extrem de grav cu gazele, atunci da, poti sa le aplici tratament si in out.
Momentan te uiti pe spatele frunzelor, eventual cu o lupa, si vezi daca misuna ceva. Ale mele avura toate in out, le-am dat zeama de tutun doar la inceput, ca o luara de la primele frunze, acuma merg de la sine. De obicei, din ce am observat, gazele ataca frunzele de jos in sus la cannabis, asa ca nu ai motiv de grija, daca sunt intre alte plante: tre sa manance si ele ceva.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si daca alegi sa dai tratament pentru insecte out.. e cam degeaba. Omori unele, vin altele. Singurul otravit cu siguranta din toata afacerea asta esti tu. Daca vrei ceva naturist cum zice jtm, poti incerca cu zeama de tutun, usturoi, rozmarin etc. Tine cont ca nu au efect garantat, e mai mult sa le convingi sa se mute pe alta planta sa zic asa.. si aroma poate ramane si dupa recolta daca dai in flower, de aici va rezulta o recolta care arde nasol, cu arome dubioase.

iceiceice

Member
Imi fac eu filme sau trebuia sa fie ceva mugurasi mici-mici-mici pana acum in plantuta? Am vazut pe aici pe forum la unii out ca deja s-au format, la mine din 3 strainuri de abia se vad putin flocii aceia micuti si laptosi, pistili parca..inca nu am administrat nutrienti, de asta sa fie?

stai linistit ca si eu am plante de acelasi strain in locuri diferite unde intr-un loc se vede ca a inceput floweru si in altul nu

Latest posts

Latest posts