What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Modul cum pui problema as zice ca denota ori ca esti inca copil, ori ca esti tare dezorientat ori gabor la pescuiala. Sunt atatea variabile in fiecare intrebare incat degeaba intrepi pe un grower cat scoate/ cat ii ajunge, ca depinde de fiecare cat creste si cat fumeaza.
Ar trebui sa mai cresti, sau sa iti pui ordine in ganduri si apoi sa iti formezi un plan mai definit. Si sa intrebi punctual unde nu ai inteles, nu intrebari vagi care nu te-ar ajuta nici daca ti-ar raspunde 1000 persoane, pentru ca tu esti tu, si nu una din acele 1000 persoane.
De putut se poate, asta e clar. Se poate si sa cresti o data si sa iti ajunga 10 ani.
Pe mine o recolta ma tine pana o fumez.. si in general calculez sa imi ajinga pana la urmatoarea recolta cel putin. Dar eu am luni cand fumez 50 grame si luni cand fumez 250 grame. Daca tu fumezi mai putin e posibil sa iti ajunga un singur grow de cateva sute de W mai bine de un an. Si daca nu cumva iti face placere sa cresti, e chiar recomandat sa faci doar un grow mai mare o data pe an, in perioada rece, si sa ai o recolta suficienta pentru 1 an. Eu asa as face. Doar ca imi place sa cresc asa ca rar fac pauza.

deepstate

Active member
Eu nu as creste vara la bloc, ca e si asa destul de cald si fara becurile mariei.

Despre cantitate nu stiu de ce te-ai blocat pe 50-100g, poti creste la bloc kilograme intregi daca chiar vrei.

Un lucru e clar, ca iesi mult mai ieftin crescand-o decat cumparand-o.

gumzgi

Well-known member
deci anu trecut am avut un fir care spargea foarte grav intr un stil mai diferit care a inflorit destul de rapid punea pe el in floare foarte repede in orice caza cred ca nu a durat mai mult de 8 saptamani durata de floare , ideea este ca a fost polenizat cu nu stiu ce ca imi scapase un mascul si a fost plina de seminte , anu asta am plantat semintele astea din ea si vreau sa zic ca arata total diferit acuma vreo 2 saptamani a intrat in floare si pune mega greu dabea acuma pare ca s a terminat la unele din ele stretchu , oare masculu ala sa i fi dat ceva de a facut floare sa progreseze pe stilu asta ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E clar ca e alta genetica, si ca arata diferit, daca a fost un mascul dominant sativa, asa cum pare din descriere.
O sa ai o planta supermisto, daca o sa ai rabdare sa o duci pana la capat, insa cel mai probabil, intre semintele alea o sa ai mai multe fenotipuri. In functie de cate ai pus, o sa ai posibilitatea sa observi si sa faci o selectie chiar.
Deci... da.

gumzgi

Well-known member
E clar ca e alta genetica, si ca arata diferit, daca a fost un mascul dominant sativa, asa cum pare din descriere.
O sa ai o planta supermisto, daca o sa ai rabdare sa o duci pana la capat, insa cel mai probabil, intre semintele alea o sa ai mai multe fenotipuri. In functie de cate ai pus, o sa ai posibilitatea sa observi si sa faci o selectie chiar.
Deci... da.

cred ca ai dreptate , masculu ce a fost langa a fost un mascul cu niste frunze subtiri si inalt tare , si ce era inainte era ceva gen hibrid , sunt 3 fenotipuri din ce am obs din acelasi bob gen , un model din ele e intrat in floare de acuma 3 4 sapt sa fiu sincer si are mugur dabea ca degetu aratator dabea acuma da cristal, disper :biggrin:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
... disper :biggrin:

deh, sevraju maica, sevraju...
Du-te si te plimba, relaxeaza-te, mesteca multa salvie, menta, busuioc, isop (asta daca e bun mai are si aroma de iarba) pana se face, ca sa treaca vremea mai usor. Fiind tot un hibrid, nu vei avea mai mult de 10 saptamani de flower. Acuma, la noroc...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici macar nu e obligatoriu ca masculul sa afiseze caracteristici sativa ca sa cedeze aceste caracteristici. Daca exista in genele plantei, se poate sa apara si in offspring. De aceea breedingul se face cu linii cat mai stabile si uniforme.

acuweed420

New member
salut, daca imi iau un growbox de pe indoorgardens de 1.5mp de 600w , cel la 1600 ron bate la ochi la curent ? Cum pot sa fac ca sa nu consume prea mult sau ca sa nu bata la ochi la baietii de la cez?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu se uita nimeni la curentul tau. Cand or pune contoare cu teletransmisie, da, atunci ar putea teoretic sa urmareasca petternuri de consum fara probleme - in US se face asta.
Maxim vecinii sa se uite la contor si sa zica: uau, ce consuma asta, sigur are iarba. Daca e iarna, nu te intreaba nimeni, ca mai baga omul un calorifer electric. Daca e vara si ai aer conditionat, e clar, nu te intreaba nimeni. Maxim daca mai sati la discutii cu ei poti sa le zici: vecine, imi consuma aerul asta conditionat portabil o gramada! Si face un miros de AK47...

Dar asta daca stai la bloc. La casa nu intereseaza pe nimeni. Daca nu ai contor cu teletransmisie, cum or sa fie cam toate alea noi. De acum.

A

Alin

Intrebam pentru ca stau in chirie si imi e frica sa nu bata la ochi
Sa bata la ochii la cine? Vecini? Proprietar? Dacă vine proprietarul ce faci.?
Cel mai ok pentru tine dacă stai în chirie și riști sa vina proprietarul în vizita pe la tine ar fi sa faci un mic dulap cu 2 3 plante, și cu dulapul ieși sub 1600 lei.

deepstate

Active member
Vezi ca proprietarii mai au obiceiul sa-ti intre in casa cand tu esti plecat, unii din ei. Eu nu as creste asa ceva in chirie.

Eu si cu bec de 250W ma cam temeam pentru ca mi-a dublat factura la curent. Dar nu suntem in america sa iti vada iarna zapada topita pe acoperis.

In mod normal nu e motiv de alarma deoarece unii ajung la acel consum din electrocasnice: aragaz electric, plita electrica, incalzire prin panouri radiante, boiler.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Intr-o garsoniera poate sa bata la ochi un grow de 600w +. Daca e la 2-3 camere nu e panica nici la 1000W.
In chirie e mai greu, trebuie sa simti omu, ca daca e de ala de vine peste tine cand esti acolo sau cand nu esti e nasol. Eu oricum nu as da drumul la nimic pana nu schimb yala usii. Macar te suna ca nu poate intra, nu intra si ajunge sa sune la politie. Daca e un comunist idiot poate sa sune la politie si daca nu poate intra, dar aia e deja ca si cum ar fi intrat daca nu schimbai yala si te-ar fi asteptat tot cu politia.

cristocel420

Active member
Eu am stat în chirii de când am terminat liceul, schimbi iala și cu asta basta. Proprietarul dacă vrea sa vină la tine nu-i deschizi și nu îți poate face nimic, ai treabă, trebuie să pleci, ești în pizdă până în gât, mereu am scăpat de vizite. E foarte important să ai filtru de carbon și stai liniștit nu te stresa că te stresezi degeaba. Mă mai lua și pe mine paranoia seara când eram super high, dimineața când mă trezeam era totul ok,acum nu mai am nici un stres, am stres dacă nu am plante în casă :)))
P. S. Explo mie asta cu poliția nu mi s-a întâmplat, dar cred că e complicat să îți între în casă cu toate ca pe contracte scrie ca proprietarul are dreptul să verifice apartamentul și se anunță ai timp să sarunci totul.

A

Alin

Salutare,a încercat cineva sa facă semințe feminizate? Am tot cautat și am găsit ceva ducumentatie pe YouTube ca sar face din planta femela stropind o ramura doua cu Argint coloidal din prima zi de floare pana pe la a 14-21 zi de floare stropind zi de zi sau pana apare coițele. Adevărată metoda da rezultate?