What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar petiolul frunzei e mov? Daca e verde e mai probabil sa ai exces de fosfor sau probleme cu alt element.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
picture.php

Cam așa arată! Nu se vede prea bine dar poate înțelegi ceva!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da. E posibil sa ai o mica deficienta de fosfor. Dar pare ca mai lipseste ceva pe langa fosfor. Poate azot.. calciu.. depinde acum si de ce i-ai dat si ce nu si cat din fiecare element.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Npk 19-6-20
MgO-3%
SO3-7,5%
B-0,025%
Cu-0,01%/0,007%
Fe-0,07%/0,07%
Mn-0,04%/0,028%
Mo-0,004%
Zn-0,025%/0,018%

Prima doză a fost un 0,5 ml la 0,5L
A doua 1 ml la 0,5L
Acum am ajuns la un 3,5 ml la 0,5L
Pe ambalaj recomandă 10ml la 10L
O dată pe săptămână!
Ultima doza a fost un mix de 3,5 ml la 0,5L + 1 ml PK 9-10 booster!

Goldslug

Active member
Salutare comunitate !! Ieri am gasit la planta mea auto (northern light) la ultimul nod si penultimul , pistilii . E ok daca i am bagat lumina calda (cfl) de la primii pistilii?
(Are in jur de 8 9 pistilii in total albi ) sau ar fi trebuit sa o mai las putin cu lumina rece sa se dezvolte ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut.
Conteaza destul de putin acest detaliu. Nu iti face probleme. Iar daca vrei sa mai adaugi lumina, poti oricand sa lasi si lumina cool white si warm white. Nu e vreo regula sa ai doar un spectru de lumina.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si mai ok e sa arunci CFLul ala si sa iei un bec cu LED, sau sa ii pui un fel de reflector la CEFELEU. Da e bine si asa, toata lumea a crescut si cu din astea...

Goldslug

Active member
Merg cu cfl , pe acestea le am . Am 2x cfl warm white 36w , 1x cool white 36w , 1x cool white 22w . Vedem ce iesa ^_^ . Mersi de raspunsuri . Ce pareri aveti de pamantul compo sana pentru plante verzi ? Eu cu acesta o cresc . Si mai am 3x big bud automate care o sa le plantez outdoor sa vedem ce iesa .

narcox

Member
1.Azi văzând că cele 4 becuri din tavan nu ajung cât mi as dori cu lumina până jos am mai pus un bec pe un perete lateral care sa bată în baza de jos a plantei unde lumina nu era suficientă. Este ok ? Cred ca trebuia sa fac mai demult asta
2.Am câteva frunze pe care nu se formeaza nimic si pur si simplu cred ca ar trebui înlăturate prin simplu fapt ca ele consuma lumina degeaba , dar este prea târziu... săpt 4/8 flow . Ce ziceți?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca observi ca frunzele de mai sus sunt "ïndecise" sau incep sa se indrepte in jos inspre lumina nu prea e bine. inseamna ca planta e stresata incercand sa isi indrepte frunzele catre mai mult de o sursa de lumina. Daca nu, e ok.
Frunzele nu consuma energie. Frunzele produc si stocheaza energie. Cel putin atat timp cat sunt inca verzi si nu galbene sau uscate, nu ar trebui sa te atingi de ele. Mai ales in flower.

narcox

Member
Nu explo , gen se îndreaptă spre bec astfel încât nu lasa lumina sa pătrundă peste tot . Nu au nici macar o înclinație spre pământ.
De becul pus pe lateral, e ok, nu ? :thank you:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Merg cu cfl , pe acestea le am . Am 2x cfl warm white 36w , 1x cool white 36w , 1x cool white 22w . Vedem ce iesa ^_^ . Mersi de raspunsuri . Ce pareri aveti de pamantul compo sana pentru plante verzi ? Eu cu acesta o cresc . Si mai am 3x big bud automate care o sa le plantez outdoor sa vedem ce iesa .
Composana Universal e ok, daca soiul nu are vreo sensibilitate la faptul ca are multi nutrienti. Daca a depasit stagiul de seedling, nu ai probleme cu el, dar, totusi, nu ii prea da nutrienti primele 3 saptamani, sau chiar patru, depinde de cat pamant e in ghiveciul ala.

VanLife

Member
A facut cineva tinctura de cannabis ? Cum e efectul comparativ cu fumatul?
Din x grame de bud, prin care varianta ma pot sparge de mai multe ori, cu tinctura ori joint?
I