Care mă ajută și pe mine cu o schema de light trap care să obtureze cel mai puțin circulația aerului!
intotdeauna e ok sa mai audaugi ceva dar e mai ok daca ai adauga tot leduri 2700k
Varianta naturala ar fi Bionex, 100% natural si cu absorbtie mai rapida. Contine si ceva fitohormoni pe langa elementele nutritive.
Perlit eu foloseam in o tava de aia de mini sera, 5-10 cm de perlit strat, apa pe fund 1-2 cm mereu, capacul pus peste si stropit din cand in cand plus adaugat apa in caz ca scade. Prima oara trebuie umezit perlitul sau pulverizat cu apa. Altfel va suge foarte greu apa de pe fundul tavitei. Dupa, se mentine singur. Radacini cam in o saptamana.
Eu il luam de la fitofarmacie. Era foarte bun pentru veg. Cu detalii mai clare nu am cum sa te ajut ca nu l-am mai folosit de ani de zile, si n-am nici sticla nici notitele din perioada aia la indemana. Dar, ca la toate produsele de genul asta, poti incepe cu jumatate de doza, si vezi dupa, in functie de cum reactioneaza planta. O planta mai mare ar trebui sa duca si doza intreaga cam o data pe saptamana. Plantele de la out le stropeam uneori si la 2-3 zile si nu ziceau nimic.