What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu GHE m-am tot jucat si eu pana acum si nu am avut probleme de deficiente de Mg, decat temporar , intr-o faza de crestere exploziva, insa s-au reglat de la sine dupa ce am transplantat planta intr-un ghiveci mai mare (probabil ca pamantul folosit a avut destul dolomit ).

Crezi ca le poate dauna o pastila de Calciu/Magneziu/Zinc pt consum uman ? Trebuie neaparat sa vad ce anume contin suplimentele astea (daca sunt componente anorganice).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu are ce sa le dauneze, dar ajungem la aceeasi poveste ca si la nutrientii normali (organic vs. inorganic). sunt tot saruri minerale, dar human grade. la fel de bune ai putea scapa cu nutrienti de sinteza. pastilele alea sunt doar o metoda scumpa de a hrani planta.

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Deci denumirea populara pentru Epsom Salts e sare amara ? De cand cautam acest produs pe la noi... Tot ce gaseam pe Google erau saruri de baie si alte minuni...
Apropo, Greensand sau nisip verde stie careva pe unde pot gasi ?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai am eu un pic de nisip verde intr-o clepsidra ... :joint:

Cand eram copil am vazut nisip verde in albia secata a unui rau. Cred insa ca nu e ce te intereseaza pe tine pentru ca ala nu era cu siguranta solubil in apa, ci era probabil doar quartz verde sedimentat sau ceva in genul asta.

Ai idee ce minerale contine nisipul verde ? Citisem pe undeva despre el dar nu imi mai aduc aminte . Parca este specific unui anumite zone geomgrafice.

D

dragosant

Hps e bun si in perioada de vegetatie? Am vazut mai multi care au folosit si in perioada de veg. Eu ma gandeam sa merg pe neoane in perioada de veg si Hps in flower . Pareri ?
Ce transformator am nevoie pentru un fan controller? De cati V?
Ati incercat pastile CO2? Dar budblood?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
este bun, dar nu la fel de eficient ca mh. le tine mai compacte, in schimb. poti folosi neoane si sa adaugi hps-ul cand mai cresc, putin inainte sa le treci la flower. (sa-l tii din primele 2 saptamani nu prea are rost daca ai neoane)
12V, si amperi e bine sa ai 0.3-0.5 disponibili pentru fiecare ventilator.
pastilele co2 sunt mai scumpe decat sa faci tu un generator cu baking soda, merg doar daca esti mai comod si nu conteaza banii. (tin si putin)
iar budblood este un stimulator PK + micro, exista si variante mai ieftine. (nu e nici macar "organic" ca sa merite banii)

D

dragosant

Acesta este fan controller-ul care se va ocupa de vent. Acuma stiu ca pare cam ciudat ,dar nu am cunostinte de tehnica, stiu ca trebuie legat la un transformator de 12V cu 2 A , dar care fire le tai? ca vad ca aici am 4 si la transofrmator am numai doua........:tumbleweed:

Attachments

• Imagine0919.jpg
    Imagine0919.jpg
    18 KB · Views: 16
  • Imagine0923.jpg
    Imagine0923.jpg
    20.4 KB · Views: 14

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Celelalte doua fire sunt :

- galben : borna de feedback (masoara turatia motorului pentru a fi afisata/corectata) ;
- negru : tot minus.

:joint:

JonMalus

Member
buna..a si avea si eu o intrebare. cand ar trebuii sa recoltez.? planta a fost tinuta la geam.a intrat in flower cred ca de vreo luna si 2 3 saptamani. cred ca este sativa..

Attachments

• PA260599.jpg
    PA260599.jpg
    60.5 KB · Views: 15
  • PA260611.jpg
    PA260611.jpg
    63.4 KB · Views: 15
  • PA260614.jpg
    PA260614.jpg
    64.3 KB · Views: 17
  • PA260615.jpg
    PA260615.jpg
    68.4 KB · Views: 17
  • PA260616.jpg
    PA260616.jpg
    63.9 KB · Views: 17

eska

Member
Salut.
Foarte ciudat arata. Adica arata bine, dar parca par polenizate.
Ca sa vezi cand tre sa le recoltezi ar trebui sa-ti iei o lupa 25-50x si sa te uiti la tricomi.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Bine ai venit !

Sativa, sativa, dar de ce parte a geamului a fost tinuta , ca pare polenizata. Ca sa iti dai seama daca e gata sau nu, uita-te cu atentie printr-o lupa la tricomi. Daca sunt toti albi (laptosi) ii poti da niste zeama de cutit. Daca mai sunt tricomi limpezi, mai las-o un pic.

Este bagseed sau pur si simplu nu stii ce strain este ?

L.E. Am vazut in poze ca i-ai taiat frunzele mari (desi stand la geam nu era cazul). Asta e posibil sa-i fi indus oarece forme de stress si sa fi dezvoltat coitze, care au polenizat-o. Daca te uiti cu atentie la flori se vad pe undeva nanners ( flori in forma de banana) ?

JonMalus

Member
ms! pai in interior. Am si un mascul... pai in poze se vad cam clari tricomii.. pozele erau mult mai detaliate dar cand le am urcat pe site au fost micsorate. Cat despre strain nu stiu de care este. dar dupa frunze am dedus ca ar fii sativa sau in mare parte sativa.
Este vreo problema ca s a polenizat?

eska

Member
ms! pai in interior. Am si un mascul... pai in poze se vad cam clari tricomii.. pozele erau mult mai detaliate dar cand le am urcat pe site au fost micsorate. Cat despre strain nu stiu de care este. dar dupa frunze am dedus ca ar fii sativa sau in mare parte sativa.
Este vreo problema ca s a polenizat?

WAFF !

BAGA...

gigelgigi

New member
a folosit cineva produse GHE PH UP and DOWN, ? sunt pentru urcarea si coborarea Ph'ului dintr'un amestec de apa cu nutrienti? nu sunt sigur...si nu as vrea sa cheltui banii de pomana.
in acelasi timp as vrea sa va intreb biobizz bioheaven are vreun "super efect"?

Last edited by a moderator:

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Da, este un corector de pH intr-adevar...
Si singurul "super efect" al lui Bio Heaven este ca iti arunca banii pe fereastra. Be langa ca e super diluat ca majoritatea nutrientilor la sticla, nu e nici organic...
Bafta !