What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
cum se numea strain-un acela de cannabis a carui frunze nu arata ca cele de cannabis, mai degaraba seamana cu talpa de la rata, hai ca stiti la ce ma refer, stiu ca am citit pe forum acum cateva luni,am vazut si niste poze, dar nu mai tin minte :D

Stiu eu ! Stiu eu ! Talpa Gâștei :laughing:

Hmmmm ... stai asa ca asta nu-i canabis. Well, merita sa incerc ... :joint:

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
cum se numea strain-un acela de cannabis a carui frunze nu arata ca cele de cannabis, mai degaraba seamana cu talpa de la rata, hai ca stiti la ce ma refer, stiu ca am citit pe forum acum cateva luni,am vazut si niste poze, dar nu mai tin minte :D
Mama, nu mai cresc cannabis ! E talpa gastii ! :muahaha:

Last edited:
D

dragosant

Boy's & Girl's am revenit mai strong decat eram :)) . Ati facut grow vreunu intr-o debara cam de 5m latime si cam 2,5m inaltime ? Orcum ce proiecte de debara ati facut vreau si eu sa vad , deoarece am in viziune un grow maxim intr-o debara :D . Sper sa ma ajutati . Fumuri usoare si maxime :))

quick quest.

Foloseste un UV de tip A de 105w ca lumina suplimentara, in faza a 2-a de flower? adik mai precis daca diferentza va fi considerabila ... si daca da cum ar trebui sa folosesc , zi -noapte , sau doar pe zi.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Boy's & Girl's am revenit mai strong decat eram :)) . Ati facut grow vreunu intr-o debara cam de 5m latime si cam 2,5m inaltime ? Orcum ce proiecte de debara ati facut vreau si eu sa vad , deoarece am in viziune un grow maxim intr-o debara . Sper sa ma ajutati . Fumuri usoare si maxime

Ti-ai gasit piata de desfacere si vrei sa dai lovitura ? :chin: :biggrin:

Din spatiul ala poti sa scoti lejer juma de kil pe saptamana.

Noi din pacate ne pricepem la grow-uri inghesuite :moon:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
quick quest.

Foloseste un UV de tip A de 105w ca lumina suplimentara, in faza a 2-a de flower? adik mai precis daca diferentza va fi considerabila ... si daca da cum ar trebui sa folosesc , zi -noapte , sau doar pe zi.

Face al naibii de bine la piele - te alegi cu un cancer de toata frumusetea.

Nu va mai complicati cu surse 'periculoase' de lumina ca va aduc numai probleme.

Decat un UV de 105W mai bine pui CFL-uri sau tuburi T5/T8 insumand aceeasi putere - avantajele sunt net superioare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
@dragos:
aia nu mai e man debara, e camera in toata regula. nu le-ai zis latimea, dar oricum, daca ai minim 1 m latime si posibilitate de ventilatie buna, poti face fara probleme un grow de 400-600w / mp. pe deasupra, ai putea, cel putin teoretic, sa-ti asiguri si cazare gratuita in viitorul apropiat.

@agro:
tipul B este cel despre care se zvoneste ca ar imbunatati cristalizarea. dar daca ar fi sa aleg as baga watti aia in lumina utilizabila pentru fotosinteza (led/hid/floros), chit ca ar aduce ceva + la cristale, plusul pe care l-ar aduce la yeld lumina normala ar acoperi eventualele diferente.

nu e problema de lumina , fiindca lumina principala este un hps de 600, vroiam doar mai multe cristale :D, cred ca deja este destula lumina intr-un m2
oricum mersi inca odata

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai multe cristale sau recolta mai bogata ? Incearca o defoliere controlata, treptat, pentru a expune toti mugurii la lumina.

Cantitatea de 'cristale' depinde insa si de strain.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
s-au mai ieftinit, si se vor tot iefti de acum inainte, si bineinteles se si imbunatatesc pe masura ce avanseaza tehnologia.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
ledurile sunt scumpe in draci dar am vazut ca fac o treaba excelenta:D

Te contrazic - ledurile nu mai sunt deloc scumpe. Scumpe sunt produsele construite cu leduri - de cele mai multe ori acestea avand preturi umflate artificial doar pentru a ingrasa portofelele producatorilor.

Pot parea scumpe pentru ca tehnologia de producere este complicata, insa in fiecare zi apare ceva nou (evident schimbarile de pret nu se vad de la o zi la alta, pentru ca investitia in tehnologie se amortizeaza in timp).

Probabil ca te-ai gandit la ledurile special concepute pentru cresterea plantelor - acestea sunt intradevar mai scumpe (si pentru ca sunt un produs de nisa, dar si pentru ca in general LED-urile care emit o lungime de unda ingusta nu au eficienta prea mare - masurata in lumeni/watt ).

Insa din ce in ce mai multa lume se orienteaza catre ledurile care produc lumina alba ( amestecuri de lumina alba rece,neutra si calda) pentru ca la aceeasi putere consumata un led cu lumina alba produce de pana la 5 ori mai multa lumina (masurata in lumeni) decat un led monocrom.

Unde nu mai pui ca LED-urile au o durata medie de viata de 50.000 de ore de functionare continua, iar consumul de energie este considerabil mai mic. Adaugand la asta cantitatile mici de caldura emise, robustetea lor si tensiunile mici de lucru, avantajele surclaseaza pretul.

:2cents:

benq

Member
picture.php
album.php

easy sativa ciudat fenotip are putine cristale si mirosul debia se simte ... normal trebuia sa termine pana acum
cat credeti ca mai are ??

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Pai uita-te la tricomi, pe ghicite nu prea merge... Si din cate vad mai are ceva pistili albi si drepti, as zice cam o saptamana, poate doua...
La anu incearca Early Haze, termina mai tarziu da' merita...

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Crescuta afara sau in sera ? Sativa sa termina inainte de jumatatea lui Octombrie mai rar. Cand a intrat in floare ? Ce provenienta au semintele ?

Latest posts

Latest posts