What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu i-as da un mic spray cu N + micro, cam half-strenght si as vedea dupa cateva zile cum evolueaza.

poate evolua in deficienta de N, Ca, Mg, S, Fe.. e bine ca ai observat de la inceput.

Last edited:

pagabboy

Active member
asa am patit si eu din cauza cresterii explozive o mica deficienta de zinc si azot dar am crescut un pic doza de nutes din apa(oricum o dadeam la jumatate din cea recomandata) si in cateva zile abia ca se mai observa

MJgrow

Active member
Voi lua clone din ea pentru outdoor, apoi va inflori in spatiul in care este acum.

ma gandesc ca in data de 22-23 sa o bag in flower 12/12. Macar sa fie 1 luna in capat de 24/0.

Oare sa o bag la HPS direct din 12/12 sau sa o mai las 1 saptamana in 12/12 cu MH ??

greenrookie

Member
Tot s-a vorbit pe aici de mirosuri , am retinut ca de fapt nici macar miros nu poti sa ii spui , ca pute ca un sac de gunoi lasat o saptamana in soare.
Pe aici am vazut ca la altii miroase inca din faza de veg , eu sunt in ziua 30 de flower si daca nu bag nasul bine in ele nu simt nici un miros.
Nu e din cauza ca m-am obisnuit ca am fost plecat destul din zona.
:)) Nu ca mi-as dori sa puta acum , dar ar trebui sa ma ingrijorez?

FiltruFRATE

Member
Tot s-a vorbit pe aici de mirosuri , am retinut ca de fapt nici macar miros nu poti sa ii spui , ca pute ca un sac de gunoi lasat o saptamana in soare.
Pe aici am vazut ca la altii miroase inca din faza de veg , eu sunt in ziua 30 de flower si daca nu bag nasul bine in ele nu simt nici un miros.
Nu e din cauza ca m-am obisnuit ca am fost plecat destul din zona.
:)) Nu ca mi-as dori sa puta acum , dar ar trebui sa ma ingrijorez?

Eu am avut o specie care puțea încă din vegetație. Și viceversa: un strain care nici în flower nu mirosea (prea tare/înțepător) - fără ca tăria să-i fie diminuată.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Depinde foarte mult de strain. Super Skunk-ul meu a inceput sa miroasa (nu sa puta, pentru ca oricat de puternic ar fi mirosul mie imi place) de la al doilea set de frunze. Skunk #1 miroase si mai puternic, mai ales cand incepe sa se usuce pamantul din ghiveci.

Din pacate Skunk #1 are un miros destul de gretos atunci cand e adulmecat de aproape. E un miros care iti starneste involuntar un instinct de a voma - asta imi aduce aminte de o reclama celebra la Channel No. 5 (desi imediat cum dispare ramane o aroma placuta care te face sa mai mirosi o data - ciudata si natura asta).

Nu stiu daca poate fi asemanat mirosul de iarba cu cel de gunoi. Nu cred ca ar mai creste cineva iarba in casa.

Cel mai interesant mi se pare faptul ca desi noi oamenii nu avem mirosul fin, mirosul de iarba poate fi distins dintre alte arome de la departare.

Vara trecuta am avut niste SuperSkunk pe un camp si cand ma duceam seara pe la ele le simteam de la zeci de metri departare, in aer liber, dar cand ajungeam langa ele mirosul nu era mai puternic.

greenrookie

Member
Nu ma refeream la faptul ca miros a gunoi , era doar o analogie la intensitatea mirosului.
Si mie imi place mirosul , abia astept sa bag dimineata capul acolo si sa :greenstars:

//@fenomeno_djo : mama ce departe ai ajuns ... cred ca depinde si din ce parte a tarii esti sau nu stiu :)) eu am auzit mai multa lume folosind "a pute" si cand se refera la un miros nu neaparat neplacut dar foarte intens.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Ciudata e si lb. romana! Verbul " a pute " de cand desemneaza intensitatea mirosului?

greenrookie, eu nu sunt de-a lu' Pruteanu si nu prea ma dau "in limba" dupa expresiile corecte (dex-wise ) si prefer slang-ul sau o forma gresita adoptata de intreaga comunitate de-a lungul multor ani daca asta ma face inteles de catre ceilalti. :blowbubbles:

FiltruFRATE

Member
O recomandare pentru Lxlxh de 50x75x120 si doua plante (1 100% sativa, 2 hibrid 50-50%) in ghivece patrate de 11L? LST sau SCRoG? Da, stiu, ambele Low Stress, dar ma refer la partea practica: gratar deasupra sau le prind cu sfoara de marginile ghiveciului (sau cu carlige, de/in pamant). Ma intereseaza sa scot o cantitate medie fara a afecta calitatea (fiind principalul scop urmarit).

pagabboy

Active member
eu am doua 80% sative si la una am facut LST la cealalta nu .Ideea e ca la spatiul care il ai baga LST sau un scrog mai amplu si tine luminile aproape ca se lungesc eu am folosit ghivece de 6L si tot se lungesc e destul de greu sa le controlezi cand deja sunt mari (am spatiul de floare aproximativ la fel)

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Ce parere aveti despre urmatorul mix pentru gropi: 50% sol local, 30% mranita si 20% coco ? Si inca ceva; Bio Grow are urmatoarele procente: Azot(N)-8%; Amoniac(NH4)-4%; Nitrat(NO3)-4%; Fosfor(P2O5)-2%; Potasiu(K2O)-6%. Nu credeti ca are cam putin N si cam mult K ? Daca folosec mixul de pamant de mai sus ar fi ok sa-i dau BioGrow din a 3-a saptamana sau sa-i dau mai incolo ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in primul rand nu are putin azot, deoarece ai azot si in nitrat si in amoniac. este mai slow-release, dar este.

ai o ratie de 6 - 1 - 3, e destul de ok.

cat despre mix-ul de pamant, daca mranita aia e bine compostata (miros de pamant, ph potrivit etc) ar trebui sa fie ok. daca nu, sa nu fie cam multa.

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Aha, ma gandeam si eu ca e si ceva N acolo, dar nu stiam ca e slow release. Cat despre mranita, e ok, bine compostata de cativa ani, afanata si in plus pamantul local arata bine si se gasesc destul de multe rame prin el. Hai cu vara !

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Si ce frumos cand e vara afara
Si eu fumez marijuana fix la mine in scara
Si ce frumos cand e iarna afara
Si eu fumez marijuana man la mine in scara

:bongsmi: :muahaha:

MJgrow

Active member
vara nu e mai frumos sa fumezi si sa privesti altceva decat niste pereti scrijeliti si stropiti cu fel de fel de fluide?

Eu prefer vara sa fumez si sa privesc un camp, un deal, o padure, un munte, poate chiar niste blocuri.

Iar iarna... cu focul te incalzesti:d Nu prea as alega nici asa casa scarii. Poate la -25*C :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
vara nu e mai frumos sa fumezi si sa privesti altceva decat niste pereti scrijeliti si stropiti cu fel de fel de fluide?

Eu prefer vara sa fumez si sa privesc un camp, un deal, o padure, un munte, poate chiar niste blocuri.

Iar iarna... cu focul te incalzesti:d Nu prea as alega nici asa casa scarii. Poate la -25*C :D

a fuma in natura e cel mai mai bine,
soarele chiar aprinde iarba pentru tine.
trebuie doar sa dai frau liber la imaginatie,
si sa iti gasesti pentru fumat super locatie.

+1 :dance013: :blowbubbles:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
O recomandare pentru Lxlxh de 50x75x120 si doua plante (1 100% sativa, 2 hibrid 50-50%) in ghivece patrate de 11L? LST sau SCRoG? Da, stiu, ambele Low Stress, dar ma refer la partea practica: gratar deasupra sau le prind cu sfoara de marginile ghiveciului (sau cu carlige, de/in pamant). Ma intereseaza sa scot o cantitate medie fara a afecta calitatea (fiind principalul scop urmarit).

Daca ai sative, neaparat fa-le un toping minor (adica tai toar varful de crester) dupa prima saptamana de 12/12 . Suna criminal insa asta opreste stretchingul (testat) si face sa se divida mugurele la varf, crescand mai mare ca unul normal.

Intre LST si SCROG nu exista nici o diferenta in ceea ce priveste rezultatul scontat. Exista insa o diferenta si ea consta in faptul ca la SCROG ai deja suportul de training (plasa) si nu mai e nevoie sa dai gauri si sa legi sfori de planta. Tot ce trebuie sa faci e sa impingi varfurile de crestere sub plasa, astfel incat sa nu treaca de ea niciodata in primele 7-10 zile de 12/12 (depinde de strain - o indica se va opri mult mai repede din a creste peste plasa, pe cand o sativa se va inalta chiar si 50-60 de cm peste plasa - o spun din proprie experienta).

Daca mergi pe SCROG asigura-te ca nu mai creste nimic sub plasa. Orice ramurica, orice frunza care atarna sub plasa trebuie inlaturata pentru ca nu ajuta la nimic, ba mai mult, consuma din energia plantei.

In cazul LST iti va fi mai greu sa cureti materia vegetala in surplus pentru ca nu exista o linie clara de demarcare dupa care sa te orientezi.

Daca planta este foarte stufoasa, in ziua 21 de 12/12 poti face o defoliere partiala, eliminand frunzele mari care au crescut departe de tulpina. Atentie : cand defoliezi sa nu tai niciodata frunzele mici din internoduri , intrucat in acestea se produce "miracolul" (daca fara fan-leaves planta se descurca ok, fara acestea procesul generativ nu functioneaza asa cum ne dorim noi).

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
a fuma in natura e cel mai mai bine,
soarele chiar aprinde iarba pentru tine.
trebuie doar sa dai frau liber la imaginatie,
si sa iti gasesti pentru fumat super locatie.

+1 :dance013: :blowbubbles:

Sa zbori ca Peter Pan intr-un lan de imaginatie
Cu vorbe din fum magic si o turta dulce drept inspiratie
Sa faci abstractie de tot ce te-nconjoara
Cu iarba cultivata de acasa ce te baga-ntr-o transa
De n mai iesi decat zburand din casa! :dance013: lol