Hm, are dreptate Hemp cu materie verde necompostata nu faci nimic. Doar compostand materia verde ( in materie neagra) apar bacterii sau fungi, iar unde sunt sunt rame si bacterii/fungi ...doar apoi ies worm castings Hemp, te consult putin la proiectul meu outdoor te rog. Eu o sa am peste aproximativ 1 luna, prin luna mai, worm castings + pamant imbogatit cu balega de vaca compostata. Cantitate 5L. Sa zicem ca am o planta de 1 luna de zile, lata si inalts, frumoasa pf varsta ei. Intrebarea este cam cat timp ii va lua plantei sa absoarba toti nutrientii din cantitatea de 5L ? 50% wc si 50% compost. (Bineinteles ca o adaug pamantului perlita, vermiculita, toate cele sfinte) Si, inca una: Ai idee valorile NPK ale guano-ului de la liliecii din Romania? din Transilvania poate daca stii... N mare sau P mare ? hmmmm....In mod clar NPK-ul este influentat de ce mananca liliecii dar nici p-asta n-o stiu cu certitudine..banuiesc doar ca se hranesc cu fructe. Mersi
app: Daca e indica sau sativa? dracu stie!inca nu-mi dau seama. Stiu doar ca am primit samanta dintr-un joint care a fost de nota 10
care e orarul de tinut sub lumina ? am inteles cv dar nu sunt sigur
12/12 vrei sa zici :d24/24 sau 18/24 on pentru vegetatie.
si 12/24 on pentru flower, cu 12 ore de intuneric neintrerupt.
Cam ce distanta recomandati sa las intre gropi afara, oare ajung 50 cm ?
am zis 12/12 ptr ca 12 on 12 off plm asa fol astia pe aici pe forum prescurtarile si daca citeste de la altii cand citeste 12/24 on o sa inteleaga 12 ore of si 24 on netinand cont de lungimea zilei ci doar de numarul de ore pe care l-ai indicatlasa ma ca in unele tari ziua are 12 ore omu o fi acolo