What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
ideea in guerilla e pe cat de simpla pe atat de complicata...

si acum lasand filosofia de 2 bani...

ca sa fii cat mai ninja / guerilla trebuie ca plantele si toata treaba sa para cat mai naturale.
daca pui pamant din zona peste ultimii 2-5 cm de pamant bun ca sa ascunzi plantarea... idee buna...

dar daca vrei distanta... desi aceasta conteaza, mai importanta este aranjarea plantelor. daca totu' este simetric atunci e CLAR ca au fost plantate. dar daca sunt 2 aici, 3 acolo, una mai incolo si 7 la ceva metri... atunci totu' pare haotic, aleatoriu si posibil natural. asta e ideea ;)

imita natura tinere ninjalau' ;)

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
@pagabboy: ai prea multe post-uri )) explozive, am niscaiva intrebari despre afghan kush-ul tau... Cum de a vrut sa treaca peste 2 m in flower chiar daca i-ai facut lst si topping ? Cum a fost yield-ul dupa tine: slab, satisfacator sau bun ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
@paggaboy: intrebarea aia implica incalcarea regulamentului la fiecare raspuns. sper ca intelegi asta. in plus, nu doar linkurile legate de alti selleri sunt interzise, ci toate discutiile, de bine sau de rau.

@husky: pai a vrut, ca out nu-i ca in. le poti lega azi la pamant si peste o luna se inalta cu 1 m + fata de unde legasei.. :D
yeld-ul a fost bun, cateva sute de gr de topuri dintr-o planta care a sfarsit si in scrog, dupa ce a fost lst-uita si topuita toata vara..
se lungeste destul de mult, dar cu scop, adica apar si muguri destui de desi pe orice portiune de ramura expusa soarelui.
dar oricum, nu e material de fumat zi de zi, ca te darama de nu mai stii de tine. mai mult a ajuns la hash decat a fost fumat/vaporizat.

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Sper ca o sa o pot tine sub control, merci de info. Ale mele o sa fie de la World of Seeds nu de la White Label, sper sa fie la fel de ok.

MJgrow

Active member
Movul asta de pe spatele frunzelor si nervuri e ceva genetic? Observ o foarte slaba coloratie in galben, sau mai degraba decoloratie. Foarte slaba, aproape placebo as zice :D

DSCN4114.jpg

DSCN4112.jpg

9l3m1zoav

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai degraba eu as observa tenta purpurie a frunzelor, cauzata poate de o temperatura un pic scazuta. Nu iti face griji pana una alta. Lasa-le sa se dezvolte si vezi cum evolueaza.

La fel arata si cele cateva zeci de "rasaduri" de rudy care mi-au rasarit in gradina (anul trecut prin vara am aruncat niste seminte culese dintr-un mugure adunat de pe marginea drumului). Nu ma asteptam sa rasara, dar acum ca au iesit le voi folosi ca plante de control , sa vad cum evolueaza singure, fara interventie si ajutor din partea mea.

Si la ele am observat (din cauza frigului din noptile trecute) o puternica colorare in purpuriu. Ce m-a impresionat a fost faptul ca desi au avut gheata pe toata suprafata frunzelor, nu au avut deloc de suferit.

Sa mai zica cineva ca e sensibila la frig canepa.

MJgrow

Active member
Pai e crescuta in box, iar temperatura e undeva intre 25-28 de grade max.

Deci mai degraba purpuriul ar fi de la ea insasi decat de la frig :)

Ba ma gandeam ca poate e putin cam ridicata temperatura fiind atat de tanara, doar de 12 zile de la germinare.

Vezi ce temperatura ai la nivelul radacinilor. Si eu am patit la fel nu o data. O bucata de polistren sub ghivece si scapi de belele :)

MJgrow

Active member
la cat e de mic ghiveciul e undeva suspendat peste multe cutii... una peste alta.

Deci cand vine vorba de frig nici pe departe nu se pune problema de asa ceva mai ales in cazul de fata.

I-am dat dimineata o mica doza de nuts. Jumatate cat doza normala. Doar am pufait pamantul pana cand am vazut apa pe fundul farfuriei, de la ghiveci. Sunt curios de diferente. In pamant nu am avut nici un fel de nutrienti (amestec de turba cu coco, perlit si ceva vermiculita).

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Stie careva ceva legume/flori care raman verzi pana prin octombrie daca e vreme buna ?

Craite (pitice si inalte), crizanteme, iedera si probabil ca mai sunt si altele. Am vazut ca unii groweri folosesc arbusti de tuia pentru a camufla culturile outdoor.

pagabboy

Active member
vezi si tu cam la cati m sau cm creste in descriere eu mi-am luat easyryder si o bag la 5 l
vas facut din bidon de apa plata taiata

cmnbs

Active member
bă fratele meu pagabâm ...lasă'i pe alții sa răspundă,ca esti novice...tu fii atent la alții care dau răspunsurile corecte.te rog.mulțumesc

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
I'm gooing tooo shoppinggggg!! :D Cam cati L de pamant ar fi bine sa pun la o planta ? Autoflower
Pai depinde cat de mare e ghiveciul, sau groapa... Dar la autoflower precum si la celelalte trebuie sa-i dai spatiu destul ca sa-si dezvolte sistemul de radacini. La autoflower in primele saptamani e critica dezvoltarea radacinilor, de asta depinde mult yieldul, un ghiveci de 10-15 L e suficient, zic eu, depinde si de strain.