What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

L

Linalool

Pozdrowienia dla wszystkich hodowców, działaczy i miłośników cannabis.

Green Manalishi

New member
Witam serdecznie.
Nazywam się Green Manalishi i przybyłem tutaj na zlecenie NWO oraz Reptilian by sprawdzić czy wasze chipy RFID są sprawne.
Pozdrawiam.

lesny_skrzat

New member
Siemanko!
Pierwsze swoje leśne manewry wykonywalem już pare ładnych lat temu i oczywiscie był to spontaniczny out-door. Wtedy moja miłość do MJ rozkwitła i tak oto zaczalem szwędać się po forach,szukać książek o uprawie by wkoncu trafić tutaj. W miedzy czasie bylo pare indorków czasami bardziej,czasami mniej udanych ;) Aktualnie moja sytuacja zawodowa nie pozwala mi na kolejne przygody z indorkiem wiec zasiadam wygodnie ogladajac co wy kombinujecie,ale zapewniam,że jest to to tylko mała pauza w moim magicznym kąciku hehe. Co do samego jaranka lubuje sie w sativkach,ale kushe od czasu do czasu tez sa wskazane. Licze,że jeszcze sie wiele od was naucze i mam nadzieje,że wy ode mnie tez bedziecie mieli okazje sie czegos przydatnego dowiedzieć :D
Witam i pozdrawiam ekipe z trawki :D

X

XxxMedicatedxxX

Zagladam tu juz kilkanascie/dziesiat miesiecy ogladajac jak kolorujecie :) swietne strainguide. Az w koncu sie zarejestrowalem witam i o zdrowie pytam :D

tomislaw.nijaki

New member
Witam ... nigdy szczególnie nie udzielalem sie na żadnym forum, więc sądzę że nikt Mnie tutaj nie zna :) ...
a niech Moja wiedza, bądź nie wiedza obroni się sama w miare udzielania się :)

Szybki

Member
Witam wszystkich...
odwiedzam forum od 5 lat ale bez rejestracji
w temacie indor/outdoor dzia³am od 7 lat
w tym roku postanowi³em zarejestrowaæ sie i dzia³aæ razem z wami Panowie i Panie
:)

trufeel

Well-known member
Veteran
witam wszystkich...
od dluzszego czasu przegladam forum, ale dopiero teraz zaczalem '' cos'' pokazywac. ;)

PASJONATZIELA

New member
Witam

Witam

Witam zaloge, obserwuje forum od 5 lat ale dopiero teraz zdecydowalem sie zarejestrowac. Obecnie mieszkam w UK i wlasnie lece z Indoorem i Outdoorem, w Polsce rowniez mam za soba kilka dobrych outow. Mam 28 lat, hoduje lat 8 a pale lat 13. Bardzo lubie to forum bo tak naprawde tutaj sie nauczylem poprawnie hodowac. Mam za soba 2 outy z pestek od pana esbe ktore podarowal mi kolega wlasnie tutaj z forum, inndoor zazwyczaj lece z Royal Queen Female Seeds i inne znane...

:peacock:

TonyHalik

New member
Witam wszystkich :). Razem z dziewczyn± w koñcu mamy swój w³asny k ±t i postanowilismy na próbe posadziæ poprostu pod domowym swiat³em dwa automaty feminizowane: Think Diffrent i White Widow dzisiaj posz³y do kie³kowania. Czy jest wogóle sens hodowania bez ¿adnego swiat³a i czy ma kto¶ ju¿ do¶wiadczenie z automatami ? :)

Latest posts

Latest posts