As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witaj papaja, piękny harvest, dużo szronu
zdjęcie z psem na tle odrapanej ściany z widokiem na butelkę piwa i książkę wymiata , guerilla rullezzzzzzzzz, pozdro top ))
witam jak sie tu juz zablakalem, to zeby nie bylo ze sie nie przedstawiam. jestem gota, od 5 lat zajmuje sie zmianą regulacji statusu konopi. nie zajmuje sie uprawa, pierwszy i ostatni raz to prawie 19 lat temu, co zakonczylo sie umorzona sprawa na komisariacie. mam satysfakcje pomagania ludziom i cieszy mnie ze przybywa rolnikow. jesli nie moge uprawiac (moje zycie to podroz) to zawsze sie podziele z pestkami innymi
Hobbystycznie co roku pomagam na farmie, fota z tego roku
Witam, jestem nowym, "prawie" pełnoletnim użytkownikiem, forum polecił mi kolega. Mój staż z MJ to pół roku czyli świeżak . Chce poszerzyć swoją wiedzę o rolnictwie, a także o MJ dlatego się tutaj znalazłem
Pozdrawiam
witam, moj pierwszy post tutaj, po wielu problemach z aktywacja konta w koncu sie udalo.mieszkam w hiszpanii, wlasnie walcze z pierwszym indorkiem...i to chyba tyle.niektorzy moga kojarzyc polowe mojego nicka z innego forum na ktorym przesiaduje.
pozdro
flp
Cześć.Na forum trafiłem przypadkowo szukając informacji na temat growingu.Zagłebiając sie coraz głębiej w forum i polski dział przekonałem się że to idealne miejsce na to aby zdobyć potrzebne mi informacje,by Zacząć robić coś dla siebie.Pale już jakieś 8 lat ale uprawą zaczołem się interesować dopiero w tamtym roku więc jestem jeszcze lamus w tej dziedzinie patrząc co tu porabiacie ciekawegbecnie mam HB 1.8,HPS400 i jedna damę WhiteMaster w przygotowaniu.Jak dobrze będzie to będzie co robić w święta.Pozdrawiam Wszystkich.
Witam kolegów i koleżanki. Staż nie duży- pierwszy w życiu out za mną. W niedługim czasie szykuję się do IN- będzie fotorelka. Zawitałem tu gdyż znudziło mnie przesiadywanie na innym polskim forum
Cześć wszystkim. Już od dawna nosiłem się z zamiarem przedstawienia mojej skromnej osoby zacnej publice tegoż właśnie forum. Moja przygoda z uprawą zaczęła się zaraz po tym jak po raz pierwszy skosztowałem tej cudownej substancji. Wspaniałe doznania zakłóciła szara rzeczywistość. Okazało się, że dobrej jakości stuff jest rzadkością, gramy oszukane a dilerzy to kryminaliści sprzedający również twardy syf. Jako młody, zdolny i ambitny chłopiec znalazłem jednak sposób na te problemy - sadzenie Do tej pory w ciszy przyglądałem się dokonaniom naszej polskiej ekipy na ICMag. Nigdy nie postowałem, gdyż nie było takiej potrzeby. Zawsze odnajdywałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Nadszedł już jednak czas, a więc witajcie serdecznie. NADCHODZĘ !
Witam,
Forum śledzę około 3 lat. Głównymi topicami są te poświęcone Otwartej Pestce. Uprawiać, nie uprawiam. Palić, palę sporadycznie. Mj dużo zawdzięczam, m.in wyleczenie z astmy. Tyle. Co do ekipy ICmag zauważam, że z czasem dzieje się tutaj coraz gorzej, - ale to tylko moja opinia. Co prawda jest wiecej userów, mimo to jak na każdym forum pojawiają się offtopiarze, i zaczyna się robić burdel i bałagan. W razie pytań co do organizacji Wolne Konopie, bądź Otwartej Pestki pisać pw, bądź najlepiej na forum OP - nick Faust, gdyż raczej mało prawdopodobne jest to, że nazbieram to 50 postów, na czym zresztą szczególnie nie zależy moejej osobie. Pozdrawiam