witam jak kazdy z was kocham palic ale nie nawidze dilow w moim miescie siatka 30 a w srodku 3 marne szkla masakra zasialem sobie 4 pestki ktore dostalem od uzytkownika forum a za razem kumpla z miasta wiec moze sie cos zmieni chodz watpie czy z 4 da sie cos wychodowac szczerze male szanse pale od 5 lat praktycznie codziennie dodam ze moi starzy jak i dziadkowie to nauczyciele a ja hmmmm narkoman ?? marihuanista??? raczej nie nie biore zadnych gowien itp sam nie wiem jak mozna nas nazawc moze poprostu wypalacze batów 2 miesiace temu postanowilem przetac palic co bylo dotychczas moim najwiekszym bledem w zyciu przez ten czas zamiast palic pilem no moze nie codziennie ale duzo co sie odbilo awantury w chacie raz troche go zmasakrowalem ogolnie takie odpierdalalnie ale jeszcze cos!!1 moi starsi wyjechali z gory na 3 dni ja oczywiscie faza biore auto z najebanymi kumplami i szaga normalnie kupica 200 m dalej przejechalem sobie po znaku auto zniszczone pojechalem 100 m dalej do takiego lasku a za mna od razu nasi niebiescy milusinscy alkomat 1,85 promila i dupa najlepsze ze 2 tyg pozniej mam egzamin na prawko o ktorym zawsze marzylem no i niestety moze sie do marze za pare lat ogolnie masakra na nastepny dzien dzwonie do kumpla co mamy?? czekoladke mmmm wlecial na chate i odzylem pale znow juz ponad tydzien codzien i naprawde spotkalo mnie wiele dobrego w ciagu tych paru dni zaczynam wierzyc ze ktos tam na gorze chetnie patrzy na szczecie radosc zero agresji glupich pomyslów moze to Jah nigdy sie tego nie dowiem pozdrawiam cala rodzine na forum.Edit kov: regulamin pkt 7
Last edited by a moderator: