What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

jajohg

New member
witam jak kazdy z was kocham palic ale nie nawidze dilow w moim miescie siatka 30 a w srodku 3 marne szkla:( masakra zasialem sobie 4 pestki ktore dostalem od uzytkownika forum a za razem kumpla z miasta wiec moze sie cos zmieni chodz watpie czy z 4 da sie cos wychodowac szczerze male szanse pale od 5 lat praktycznie codziennie dodam ze moi starzy jak i dziadkowie to nauczyciele a ja hmmmm narkoman ?? marihuanista??? raczej nie nie biore zadnych gowien itp sam nie wiem jak mozna nas nazawc moze poprostu wypalacze batów:) 2 miesiace temu postanowilem przetac palic co bylo dotychczas moim najwiekszym bledem w zyciu przez ten czas zamiast palic pilem no moze nie codziennie ale duzo co sie odbilo awantury w chacie raz troche go zmasakrowalem ogolnie takie odpierdalalnie ale jeszcze cos!!1 moi starsi wyjechali z gory na 3 dni ja oczywiscie faza biore auto z najebanymi kumplami i szaga normalnie kupica 200 m dalej przejechalem sobie po znaku auto zniszczone pojechalem 100 m dalej do takiego lasku a za mna od razu nasi niebiescy milusinscy alkomat 1,85 promila i dupa najlepsze ze 2 tyg pozniej mam egzamin na prawko o ktorym zawsze marzylem no i niestety moze sie do marze za pare lat ogolnie masakra na nastepny dzien dzwonie do kumpla co mamy?? czekoladke mmmm wlecial na chate i odzylem:) pale znow juz ponad tydzien codzien i naprawde spotkalo mnie wiele dobrego w ciagu tych paru dni zaczynam wierzyc ze ktos tam na gorze chetnie patrzy na szczecie radosc zero agresji glupich pomyslów moze to Jah nigdy sie tego nie dowiem pozdrawiam cala rodzine na forum.Edit kov: regulamin pkt 7

Last edited by a moderator:
G

Guest

jajohg said:
witam jak kazdy z was kocham palic ale nie nawidze dilow w moim miescie siatka 30 a w srodku 3 marne szkla:( masakra zasialem sobie 4 pestki ktore dostalem od uzytkownika forum a za razem kumpla z miasta wiec moze sie cos zmieni chodz watpie czy z 4 da sie cos wychodowac szczerze male szanse pale od 5 lat praktycznie codziennie dodam ze moi starzy jak i dziadkowie to nauczyciele a ja hmmmm narkoman ?? marihuanista??? raczej nie nie biore zadnych gowien itp sam nie wiem jak mozna nas nazawc moze poprostu wypalacze batów:) 2 miesiace temu postanowilem przetac palic co bylo dotychczas moim najwiekszym bledem w zyciu przez ten czas zamiast palic pilem no moze nie codziennie ale duzo co sie odbilo awantury w chacie raz troche go zmasakrowalem ogolnie takie odpierdalalnie ale jeszcze cos!!1 moi starsi wyjechali z gory na 3 dni ja oczywiscie faza biore auto z najebanymi kumplami i szaga normalnie kupica 200 m dalej przejechalem sobie po znaku auto zniszczone pojechalem 100 m dalej do takiego lasku a za mna od razu nasi niebiescy milusinscy alkomat 1,85 promila i dupa najlepsze ze 2 tyg pozniej mam egzamin na prawko o ktorym zawsze marzylem no i niestety moze sie do marze za pare lat ogolnie masakra na nastepny dzien dzwonie do kumpla co mamy?? czekoladke mmmm wlecial na chate i odzylem:) pale znow juz ponad tydzien codzien i naprawde spotkalo mnie wiele dobrego w ciagu tych paru dni zaczynam wierzyc ze ktos tam na gorze chetnie patrzy na szczecie radosc zero agresji glupich pomyslów moze to Jah nigdy sie tego nie dowiem pozdrawiam cala rodzine na forum edit j.w

:wave:

Po pierwsze ogarnij sie kolego!:smile: ' Bo alkohol to szaleństwo...' Tak to ten legalny najbardziej powszechny narkotyk! :smile: Jak pewnie sam zauwazyles!heh
po drugie...nikt tutaj nic Ci nie sprzeda!!!!!!!!!!nikt tutaj nie pomoze, jezeli na to nie zasluzysz?!po trzecie oszczedz niepotrzebnych stresow rodzicom...
po czwarte witamy!!!:wave:

Last edited by a moderator:
A

ares420

Witam Was wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem sie zarejestrować. To teraz trochę o mnie pale około 3 lata a obecnie jest to mój drugi sezon outdoor. Na zimę powoli przymierzam się do pierwszego profesjonalnego indorka :p nie licząc tego, że kiedyś hodowałem na parapecie. Oprócz hodowli interesuje się sportem i kulturystyką
pozdro

T

thcfanatic

witam podobnie jak kanibal od jakiegos czasu przegladam forum i rowniez postanowilem sie zarejestrowac staz w paleniu 5 lat 3 lata codzien wiadomo robie sobie przerwy moge palic pol roku codziennie i z dnia na dzien przestac na 2-3 miesiace po czym z dnia na dzien znow palic od rana do wieczora w tym roku moj pierwszy oucik pokladam w niego wielkie nadzieje mam dosc tych je..anych dilow pozdraiwam was srodkowym palcem cwele zauwazylem ze poczatkujacy forumowicz nie ma latwo tutaj co sie nie napisze co sie nie zalozy nowego tematu to od razu negatywne komentarze widac to ,,peace" na koncu wiekszosci wypowiedzi na tematy to w 50% to sciema ja jestem pokojowo nastawioiny nie szukam wrogow ani przyjaciol no moze przesadzilem z tym drugim zawsze lepiej nawiazac nowe znajomosci a wiec prawdziwe i od serca peace

G

Guest

Hey thcfanatic. Nie dziwią mnie reakcje kolegów na Twoje ciągle nic nie wnoszące posty. Ja tylko przez szacunek dla forum stopuję się, by nie zacząć na Ciebie warczeć. Jak chcesz zagrzać miejsce na tym forum, musisz przestrzegać paru zasad. Najważniejsze zasady obowiązujące wszystkich na ICMagu są tutaj: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=34473 , inne, nie mniej ważne, tutaj: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=62909 . Pozostałe zasady są niepisane choć również obowiązują. Dotyczą one kultury osobistej, kultury językowej, zasad pisowni (to co Ty piszesz to jeden bełkot).
Jeśli będziesz przestrzegał zasad, jeśli będziesz szanował to forum, jeśli pokażesz coś ciekawego ze swojego ogródka to na pewno forum przyjmie Cię jak brata. Jeśli nie, możesz stąd szybko wylecieć, czego zapewne po Twoich dotychczasowych 13 postach wielu Ci życzy. Więc wszystko w Twoich rękach...

PEACE :D

Last edited:
G

Guest

Witam Panowie! jestem Kulli, jak kazdy z nas lubie sobie zapalic,choc nie za wiele :eek:)za to jestem pochloniety doszczetnie uprawa!! mam za soba piec outdoorkow i dwa indooorki. Na forum siedzie juz od dluzszego czasu lecz od nie dawna jestem zalogowany! no to chyba tyle... pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia i ogromnych pacanow :D

eruil

New member
Pozdro wszystkim!
Każdy grower musi sie rozwijać i dążyć do perfekcji, dla tego pora przejść do większej społecznośći :D Do tej pory obecny bylem na obu Trawkach od dzisiaj tutaj :D
Jakiś czas temu zakończyłem uprawe Brainstorma - pierwszy indoor.
Obecnie rośnie u mnie ponownie Brainstorm oraz Diesel Ryder (na pestki).
Kiełkuje - Sensi Star, WW, Jack Herer i oczywiscie kolejny Brainstorm :D
Boxy:
1. 75 X 40 X 130, HPS 250W + cooltoube
2. 100 X 100x172, HPS 400W + cooltoube
3. 40 X 50 X 90, jeszcze bez światła. Pracuje nad nim. Jego cel to trzymać osobno krzuny na pestki :D

Tyle o mnie :D
Miłego dnia

asambarama

New member
Hej
Jak wszyscy na forum lubie palić ganje a z powodów finansowych postanowiłem uniezależnić się od dilerów poprzez własną hodowle. Trafiłem tu dzięki niejakiemu sweetdream, od którego notabene miałem pierwsze rośliny. Postanowiłem wychodować z nich nasiona by mieć co nieco na out. Planuje w tym roku oprucz outa zbudować boxa ok 1m^3 z pralki automatycznej a w niej 150W HPS ale co z tego będzie to sie okarze.
Pozdrawiam hej

tomato

Member
Veteran
asambarama said:
Planuje w tym roku oprucz outa zbudować boxa ok 1m^3 z pralki automatycznej a w niej 150W HPS
lol, boxa z lodowki juz widzialem, ale z pralki jakos nie moge sobie wyobrazic hehe. ambitny projekt, zycze powodzenia !

:rasta:

cropper

Member
Ja się przedstawię :) Jestem cropper reprezentujący Śląskie łąki :) z outem mam doświadczenie 2 letnie :) nie były to rewelacyjne zbiory ale jednak jakieś były :) konto mam już ok roku ale nie byłem aktywnym forumowiczem :) teraz dopiero zacznę coś pisać i oczywiście pokazywać jak rosną moje krzaczki :) myślę ze oglądanie ich będzie trochę ciekawe :) Pozdro cropper (usem) :joint:

frether

Member
Veteran
elo jestem frether ciężko zebrane owoce najlepiej smakują, bardzo mi
sie podoba wasze forum a wiecie czemu bo nie ma tu takiego burdelu jak na innych polskich forach i tyle pozdrawiam wszystkich userów

G

Guest

6
w pierwszym poscie wypada sie przedstawic wiec jestem przemix vel bida vel eg_narco. nietrudno sie domyslic ze jestem z polski rowniez reprezentant slaska (gorny i dolny;))
wczesniejsze doswiadczenie niewielkie - dwa malo udane outy ale zawsze miesiac palenia bylo:)
teraz jestem w trakcie pierwszego indoora a raczej przy koncu.
mam nadzieje zdobyc tu wiele wiedzy i moze rowniez z kims podzielic sie moja:)
pozdro

buchmaker

Member
Siema!
właśnie sie zalogowałem na ICmagu chociaz siedze na nim od pół roku. to mój 4 outdoor, wkrótce wrzuce jakies fotki bo narazie sie nie da. no to oby do przodu

Latest posts

Latest posts