What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Primul meu grow

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai arata bine, daca ce ne arati tu pe threadul de probleme e doar la frunzele cele mai de jos, e normal sa se intample asta, mai ales daca nu ai lumini foarte puternice.

Plantele arata foarte bine, poate putin cam slab inflorite pt. 3 sapt, da e ok in rest. Parchetul in schimb are nevoie de un polish si un lac.

D

dragosant

Da :)) parchetul e pentru urmatorul grow care va fi unul de proportii . Stiu ca am de facut multe la el . Acuma debea varuiesc camera si o dezinfectez :D

D

dragosant

Thx :)) stai calm , blocul e linistit si lumea nu prea pune intrebari + ca imi iau de toate ca sa fiu in siguranta :D , exact cum era intr-un video

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
vezi sa acoperi parchetul cu ceva ce nu lasa lichidele si vaporii sa treaca. (de exemplu folie pt. iaz)
si pentru dezinfectie poti folosi o pompa de stropit cu solutie de 10% clor, apoi ventilat bine pana la evaporare.

oricum, e mai simplu sa faci un growroom in camera aceea, decat sa cureti si sa mentii curata toata camera, poate te gandesti si la varianta asta.

MJgrow

Active member
ai grija la mucegai, pe timpul rece (toamna - iarna).

Cum spunea si explo, incearca sa nu ajunga prea multa apa pe parchet. Si o sa iti trebuiasca o ventilaie sanatoasa si silentioasa.

D

dragosant

4 weeks :D
Am fost si pe la parchet doar ca sa il vad :))
Marioarele si-au revenit , nu mai au nici un fel de pete si cresc . Am o pofta in mn de ele , vai vai! :smokeit:
S-a rezolvat si cu upload-ul
Pareri ? :dance013::joint:

Attachments

• IMG_0024.jpg
    IMG_0024.jpg
    59 KB · Views: 34
  • IMG_0026.jpg
    IMG_0026.jpg
    59.4 KB · Views: 33
  • IMG_0028.jpg
    IMG_0028.jpg
    47 KB · Views: 35
  • IMG_0030.jpg
    IMG_0030.jpg
    75.7 KB · Views: 37
  • IMG_0025.jpg
    IMG_0025.jpg
    70.8 KB · Views: 37
  • IMG_0027.jpg
    IMG_0027.jpg
    59.2 KB · Views: 31
  • IMG_0029.jpg
    IMG_0029.jpg
    58.7 KB · Views: 34

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Au crescut serios, arata bine, felicitari ! Bafta cu ele in continuare, esti cam pe la jumatatea drumului.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ai grija cu frunzele alea mari, sa nu umbreasca prea tare mugurii de jos. Modeleaza-le in asa fel incat sa ajunga lumina peste tot.

D

dragosant

5 weeks of flower :woohoo::dance013::dance013::woohoo:
fac update-ul mai devreme deoarece maine plec in vacanta pana saptamana viitoare miercuri
M-am ocupat de apa si de lumina , asa ca vor functiona cum trb saptamana asta.

Acuma le dau 2 capace la 1L de apa

Pe o frunza iar au aparut pete, in rest toate sunt sanatoase. Sunt probleme ? Credeti ca o sa ma tina pana la sfarsit?

Pareri? Nu vi se par un pic cam nedezvoltate pt 5 saptamani ?

Attachments

• IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    53.9 KB · Views: 36
  • IMG_0032.jpg
    IMG_0032.jpg
    65.6 KB · Views: 35
  • IMG_0033.jpg
    IMG_0033.jpg
    59.4 KB · Views: 32
  • IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    71.3 KB · Views: 34
  • IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    60.9 KB · Views: 36

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Au lumina doar sus, asa ca in profunzime nu se pot dezvolta prea bine. Oricum umflarea mugurilor se petrece mai ales in ultima perioada de flowering, si e destul de exploziva, daca au conditii adecvate.

Cu ventilatia cum stai ? Intra destul aer proaspat in cutie ?

Frunzele arata foarte bine, nu am observat nici o urma de nute burn, asa ca poti mari doza de nutrienti, incet incet.

Nu ar strica sa le dai si un booster de PK.

D

dragosant

Pai am un vent in care le face un vant de zici ca e furtuna , iar unul out care e mai lent din cauza transformatorului.
Temperatura variaza 24-25. Umiditatea este 50%

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si eu ma gandeam ca ar mai merge putin nutrient in plus. si nu cumva lumina mai merge apropiata?

D

dragosant

daca aproprii lumina de plante am obs ca se usuca frunzele asa ca sunt acuma la o distanta de 10-15 cm

D

dragosant

stiri de la parchet :)))

6 weeks of flower :woohoo: :woohoo:

Pareri ? Cat timp mai au fetitele? :D:joint:

Attachments

• IMG_0039.jpg
    IMG_0039.jpg
    69 KB · Views: 31
  • IMG_0038.jpg
    IMG_0038.jpg
    60.2 KB · Views: 31
  • IMG_0037.jpg
    IMG_0037.jpg
    71.4 KB · Views: 29
  • IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    56.5 KB · Views: 35
  • IMG_0041.jpg
    IMG_0041.jpg
    57.7 KB · Views: 32
  • IMG_0042.jpg
    IMG_0042.jpg
    76.3 KB · Views: 32
  • IMG_0043.jpg
    IMG_0043.jpg
    56.9 KB · Views: 32

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Dupa cum arata mugurasii aia si dupa distanta mare dintre noduri (care se poate datora insa si CFL-urilor) eu as zice ca mai ai de asteptat . Frunzele sunt impecabil de verzi, asa ca pompeaza niste nutrienti in ele, ca sa scoti cat mai mult. Un supliment de PK ar fi bine venit.

Banuiesc ca te-ai aprovizionat cu lupa/microscop ca sa poti inspecta tricomii.

D

dragosant

Din pacate nu am microscop , dar am o lupa :D . Le-am dat nutirenti , dar au aparut pete si prefer sa merg pana la capat cu doza care o dau