What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

Uitandu-ma la ghivecele tale, ca e greu sa imi dau seama din poza aia, imi vine sa te intreb mai inati daca nu cumva le uzi prea des. Becurile la 30 cm, sunt a la Sandel, ca numa tu puteai sa intelegi pe dos...

Eu zic ca tie nu ti-e scris sa fumezi iarba :D
Nu ele ud prea des.becuripe le pun cum stiu eu.

Lumioane, daca mai creste mult imi sparge poşeta haha
Aaa da, am folosit formula magica a lu' cmnbs am imbunatatit-o si am si recoltat uscat fumat tãt tãt tãt,numa' ca plantele is din trecut in poza hahaaa

Attachments

• ha.jpg
    ha.jpg
    61 KB · Views: 29

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mata ai probleme la radacini. Eu tot cred ca e prea multa apa, alea arata a plante la care le putrezesc radacinile. Macar la paharele alea le-ai facut si tu macar 5-10 gauri de scurgere? Nu ca m-as prinde unde se scurge apa cand se satureaza local pamantul din ghiveciul mare, dar de, setup a la sandel. Scoate si tu paharele alea de acolo si punele pe o tava.

Au niste radacini zdravene,i-am facut transplant la aia "mare"sa vedem daca asta a fost problema.Paharele aveau gauri,ghivecele nu mai au, tre sa ud cu fasfasu

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sunt doua variante: fie nu esti intreg, fie esti Sandel. A, esti Sandel...

Cum mai sa bagi plantele in ghivece fara gauri, si sa te gandesti sa uzi cu pulverizatorul? Asta e mai tare decat orice telenovela braziliana. Sau argentiniana. Sau chiar de-a noastra...

Meri ma' si ia-ti niste ghivece de plastic si gaureste-le, ca oricum tot nu mai conteaza "cortul" ala al tau...!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: :biggrin: Mi-ai luat vorba din gura!

@Lore: Condoleante anticipate. Chiar si eu mi-am pierdut speranta...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sezi cuminte, ca o planta din asta, daca n-ai stiut, face mult mai mult de douj de seminte. Unii pe aici reusesc sa le duca pana la capat, Da' bine, aia is fraieri, n-au ghivece de beton...

Io-ti fac si acuma galerie, numa' sperante nu prea imi mai fac. Observ ca la unii chiar nu ai ce le face, au gena de sinucigas (bine, stiam ca exista, dar sa ii si intalnesti...) .

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Lumioane, daca mai creste mult imi sparge poşeta haha
Aaa da, am folosit formula magica a lu' cmnbs am imbunatatit-o si am si recoltat uscat fumat tãt tãt tãt,numa' ca plantele is din trecut in poza hahaaa

Sa nu te superi pe mine ca iti zic asta, dar mie nu imi place deloc cum arata plantele astea. Sunt extrem de chinuite si mai mult ca sigur ca nu le dai sa manance ceea ce au ele nevoie.

Iti recomand un nutrient organic foarte bun si chiar foarte ieftin pe care il gasesti in majoritatea magazinelor de bricolaj . Se numeste "NATURA" (îngrășământ lichid organic pentru întreaga grădină) si arata cam asa :

attachment.php

Eu il folosesc de mai bine de jumatate de an atat pentru perioada de veg cat si pentru flower si sunt extrem de incantat de el. Costa in jur de 10 lei un litru .
Dozajul recomandat de producator e un pic ciudat, dar rezultatele cele mai bune le-am obtinut cu formulele :

- 5ml la litru de apa pentru clone proaspat inradacinate si rasaduri ;
- 5-10ml la litru de apa pentru plante tinere in vegetatie ;
- 10-15ml la litru de apa pentru plante mature spre sfarsfitul perioadei de vegetatie si toata perioada de flowering (cand planta are nevoie de hrana).

Continutul de macroelemente : N-P-K (6,4-1,7-9) . In perioada de flower poate fi necesar un supliment de fosfor, dar nu neaparat.

Attachments

• natura-cela-zahrada-kvapalne-1l-ro-hu.jpg
    natura-cela-zahrada-kvapalne-1l-ro-hu.jpg
    28.6 KB · Views: 29