What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

deci tu ai bagat termostatul in cort si l-ai setat la 25 C ? Eu zic sa il setezi la 23 totusi.Apropo , plantele tale nu par alungite , parerea mea ca lumina e ok acolo unde este , insa ce am observat la planta sus stanga , ceva nu ii place , posibil pamantul sa fie prea hot.Parca s-au inconvoiat frunzele in sus nu ? Sau mi se pare mie ?

Alea doua de sus is intr-un pamant bio,frunzele erau curbate in jos dar le-am curbat eu in sus haha. Toate au probleme cu frunzele sunt cam uscate si prind ce forma le dau eu..
Nu nu am bagat ala in cort

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Asta e ca la machiat mortii, haha!
Ia un termometru, fie si din ala cu alcool. Sau arunca partea de sus de la ghiozdan, astfel incat sa ramana doar cadrul, ca sa iti tina becurile.
Dupa aia, ai sa mai vezi tu. Oricum, pentru moment par in siguranta, desi cu tine nu se stie niciodata...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am auzit ca au bagat la loto optiuni de pariuri pe grow-ul lui sandel. 1000 la 1, daca pariati ca o sa il duca la sfarsit cu succes. Super oferta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Asta e un fel de incurajare, ca sa se autodepaseasca? Lore scumpi, are efect?

Numai, gata, de acum or sa mearga. Mult, putin, scoate el ceva...

Hai Lore?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu, mai sunt si alte variante de cazuri mai rele, dar nu discutam despre asta, gandim pozitiv, ca asa e bine.
Cum ar fi pozitiv in cazul lui Lore? Hmmm, imi vin in minte niste glume proaste, mai bine ma abtin!

Singura grija ce mi-o fac acuma, ar fi ca si-a tras indice, el care era hotarat pe sative. Ma rog, tac...

Adica sa ma prinda garda nu?Nu stie nimeni de mini growul asta,am filtru de carbon,nu are nimeni ce cauta in camera aia daca ma prinde m-a prins din cauza internetului,testam.
Lasa sativele ca nu au loc acolo,iar sativele is ceva divin alea fara un 600hps pe verticala nu are rost.

Last edited:

gganjaabwoy

Active member
Ba sandele...cine crezi ca s-ar deranja sa te aresteze pe tine cu un grow care il ascunzi sub pat?Ar deveni el sandelul sectiei cand s-ar prezenta la sediu cu grow sub brat:laughing:...doar asa daca i-ai futut fata la vreun procuror si acuma cauta sa te inchida:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De parca a citit cineva threadul asta pentru ca mai apoi inca sa creada ca va iesi ceva de fumat de aici.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai tii minte cand ziceai ca ne dai clasa la toti, sandele?
Cand tu intai trebuie sa vezi cum faci sa nu omori plantele astea prea devreme.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: Fratele nostru cel drag, SandeLore, are paranoia. Dar vorba mamei, ce sa-i facem, tot al nostru e... Intr-un fel...
Mai incurajator baieti, ca totusi un potential grower si el :) Nu de alta, dar daca o mai tinem tot asa, se lasa de iarba si baga Krokodil, sau cine stie...

@Lory: Ce fac fetele Lory, au inceput sa miroasa, macar oleaca?

Ok, facem un poll, ceva, cu rezultatul dupa legalizare? Adica: iese, nu iese. Eu pun 10 seminte de Malawi Gold regular si 10 de Blueberry regular, productie proprie, pe Sandel. Si supralicitez, 10 de CBD Crew.

Cine se baga?

L.E. A, asta nu e poll, stai asa... Avem voie sa ii zicem casa de pariuri explo? :D

L.L.E. Hai bai, ca threadul are potential de funny...

Nici un gram pe planta?:D
Eu zic asa bubbakushxhashplant 2g,KaliChina 4g si 6g cele doua pck x kalichina impreuna.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca supravietuiesc, cu vreo 50W pe ele, cine stie... Dar io zic mai intai sa fugaresti ursul, si dupa aia sa ii iei blana. Oricum, baietii vezi ca is optimisti, ca nu se baga nimeni la :D poll-ul meu, toti pariaza pe tine. Ma rog, aproape...

Latest posts

Latest posts