What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

gganjaabwoy

Active member
Faptul ca nu va fi lightproof nu-i chiar asa bai mare pentru un grow bagseed. Dar cele mai mari probleme le vei avea cu controlul mirosului.
Eu nu as folosi cortul ala pentru mai mult de o planta.

Cele mai mari probleme?mirosul?ar vrea sandel atata belsug.hai ca acum a mai castigat ceva spatiu cu ghivecele in afara growului dar tot am impresia ca pana la urma va scoate si jumate din planta afara:laughing:

Ps:sandele...eu zic sa te gandesti de pe acum la niste picioare reglabile pentru grow:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Radeti degeaba, omu a luat si ghivece de ciment pe post de greutati, sa nu ii ia vantul pelerina aia de ploaie pe care o are pusa pe post de umbrela deasupra plantelor.
E pregatit pentru orice, cred eu. Sau pregatita..

Faptul ca nu va fi lightproof nu-i chiar asa bai mare pentru un grow bagseed. Dar cele mai mari probleme le vei avea cu controlul mirosului.
Eu nu as folosi cortul ala pentru mai mult de o planta.
Nu sunt bag seed, am scris ce strainuri is,bagseed erau cand eram Lore...
Exploziv poti sa stergi bagseed din titlu?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
As intreba ce mai esti acum.. daca nu lore. Ca si cand "erai Lore", stii tu, tot sandel erai.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai bai, nu il mai luati in balon, ca e si el un minigrower. Jumate din energia psihica i-o demolati voi, jumate seful la serviciu, jumate plantele, si jumate paranoia. A, si jumatate indica aia pe care o fumeaza, uitai... Cat poate sa suporte un minigrower?

Hai Sandel!. Na, ca nici nu stiu cum sa te incurajez...

Chiar ma gandeam sa il sustin psihic cu un PCgrow, asa de sanchi, cand ajung semintele, da stiu eu daca is chiar asa masochist...?

Exploziv, acum is Mrs.Proper ca toata ziua sterg prafu prin camera cu plante haha.
Mersi Jtm, las ca stiu eu ca explo a inceput cu o cutie de carton iar Ganja intr-un spaţiu mai mic :D ca mi-au zis, dar au uitat.

Chiar deloc dar va amintesc ca si voi ati fost incepatori..
Ganja fac pariu pe cat vrei tu ca niciuna nu o sa aiba mai mult de 30cm, am urmarit atatea growuri in 12/12 ca stiu cum se comporta strainurile dominant indica,iar ale mele sunt 90 80 70-75%,eh vedem.si fara toping lst alte alea.

gganjaabwoy

Active member
Tu crezi ca pe mine sau pe ex ne-au intampinat growerii cu flori?Nu...la fel ne-am luat-o pe post de incurajare.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Chiar deloc dar va amintesc ca si voi ati fost incepatori..

Singura diferenta ar fi, as zice eu, ca au citit mai atent si au aplicat corect. In rest, probabil ca eu sunt printre putinii de aici care nu au inceput cu o cutie de carton.

Ca nu incapeau, nu de alta...

Oricum, va fi sarbatoare pe sectiunea ro cand or sa termine plantele tale :D Apropo de asta, eu zic sa le tii mai pe intuneric, ca sa iti incapa. Asta daca nu cumva o sa ai trei masculi, si te-ai scos...

lumion

Active member
bai LoreSan :laughing::laughing:nu stiu daca ai vazut filmul ,,The Martian,, da omul ala a crescut cartofi in praf martian amestecat cu propriul rahat si a reusit, poate este depasita de realitate ideea, dar mosule traiesti pe pamant ... tu iti dai seama? :woohoo:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Vrea sa zica faptul ca si tu, cu siguranta, o sa reusesti sa cresti niste plante foarte faine, avand in vedere ca ai conditii mai bune si, in plus, poti aduna mai mult rahat.

@lumion: actually, I have ceva'ndoieli privind fezabilitatea fazelor din film cu cultivatul, dar nu sunt expert... Nu mai zic de prelata aia din nailoane lipite cu scotch care tinea la depresiunea de sute de milibari, poate chiar merge, stiu eu (ma rog, cam stiu, de aia am indoieli... :D)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ai bai, ce te superi asa, suntem si noi niste bieti drogati, ce asteptari sa ai de la noi??? Da' de fapt nu suntem baieti rai, daca ne cunosti mai bine (si termini grow-ul)...

Chiar bai, noi suntem cam troli, daca ma gandesc eu bine. Rusine!!!

Latest posts

Latest posts