What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

Stanga jos "bagseedul" (BubbaKush x HashPlant) 90%indica la 30zile..stiţi povestea
Dreapta jos KaliChina 75% indica la 16zile
Partea de sus doua Pakistan Citral Kush x KaliChina 80% indica la 9 zile.
In 12/12 cu 2x2Ow acum.

Attachments

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    61.4 KB · Views: 25

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca is prea sus. Dar tu o sa vrei sa faci fix pe dos asa ca nico nu stiu daca are rost sa iti spun asta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Is cam uscate, baga destul de multa fierbinteala astea de 20w.

Nu vad termometru la nivelul plantelor, nu vad luxmetru ca sa zici daca e prea multa lumina. Eu as spune ca sunt prea sus, insa nu catastrofal. Spre uimirea mea, par ca fac bine. Noroc ca buruienile astea cresc singure...

Nu m-am lamurit insa, tu tii ghiozdanul ala inchis sau deschis?

Nu vad termometru la nivelul plantelor, nu vad luxmetru ca sa zici daca e prea multa lumina. Eu as spune ca sunt prea sus, insa nu catastrofal. Spre uimirea mea, par ca fac bine. Noroc ca buruienile astea cresc singure...

Nu m-am lamurit insa, tu tii ghiozdanul ala inchis sau deschis?
Nu folosesc termometru,deocamdata e deschis, îi fac saptamana asta ceva din carton.

Cobora cu 25% mai jos si pune un cooler pc abiental la nivelul plantelor.foliar le uzi?
seara inainte de stingere le-am mai udat foliar,man la distanta asta se simte umpic de fierbinteala pe dosul palmei,mie nu mi se pare ca s-au lungit..

gganjaabwoy

Active member
Udale foliar dimineata inainte de trezire cam cu o jumate de ora...si daca ai baga un cooler care sufla bine acolo nu ai mai simti acea caldura

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu folosesc termometru,deocamdata e deschis, îi fac saptamana asta ceva din carton.
Da de ce sa faci tu ca toata lumea? In principiu e ok fara termometru si umidimetru, daca ai de exemplu o camera deschisa, semnificativ de mare ca sa nu mai conteze micul volum de aer in care sunt plantele, si daca mentii temperatura si umiditatea la bunul simt al confortului personal. Numai ca nu mi se pare ca ar fi cazul tau.

L.E. Acu citii si ultimul post. Termo ce?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
A. Termometru. Caci termostat e doar cand e folosit ca atare (bine, stiu, am putea spune ca iarba e iarba numai cand e fumata, dupa aceeasi logica, dar tu ii folosesti numai functia de termometru).
Tot e bine, daca indica ceva si nu are erori mari (putin probabil din cate am observat). A, si daca e pus langa plante (caci de acolo si intrebarea, ca nu il vazui, pune-l si tu mai la vedere).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si in cort e mai cald ca ai becurile. ia in plm un termometru, ca ghivece de ciment ti-ai luat. :)))))

mike1983

Member
deci tu ai bagat termostatul in cort si l-ai setat la 25 C ? Eu zic sa il setezi la 23 totusi.Apropo , plantele tale nu par alungite , parerea mea ca lumina e ok acolo unde este , insa ce am observat la planta sus stanga , ceva nu ii place , posibil pamantul sa fie prea hot.Parca s-au inconvoiat frunzele in sus nu ? Sau mi se pare mie ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
si in cort e mai cald ca ai becurile. ia in plm un termometru, ca ghivece de ciment ti-ai luat. :)))))

sau arunca ghiozdanul ala ca tot nu iti foloseste la nimic...

P.S. Nu-mi vine sa cred! Am zis: hai sa nu zic ca are termostat fara indicator, ca ma luati de troll... :peacock:

Latest posts

Latest posts