Is cam uscate, baga destul de multa fierbinteala astea de 20w.
Nu folosesc termometru,deocamdata e deschis, îi fac saptamana asta ceva din carton.Nu vad termometru la nivelul plantelor, nu vad luxmetru ca sa zici daca e prea multa lumina. Eu as spune ca sunt prea sus, insa nu catastrofal. Spre uimirea mea, par ca fac bine. Noroc ca buruienile astea cresc singure...
Nu m-am lamurit insa, tu tii ghiozdanul ala inchis sau deschis?
seara inainte de stingere le-am mai udat foliar,man la distanta asta se simte umpic de fierbinteala pe dosul palmei,mie nu mi se pare ca s-au lungit..Cobora cu 25% mai jos si pune un cooler pc abiental la nivelul plantelor.foliar le uzi?
Da de ce sa faci tu ca toata lumea? In principiu e ok fara termometru si umidimetru, daca ai de exemplu o camera deschisa, semnificativ de mare ca sa nu mai conteze micul volum de aer in care sunt plantele, si daca mentii temperatura si umiditatea la bunul simt al confortului personal. Numai ca nu mi se pare ca ar fi cazul tau.Nu folosesc termometru,deocamdata e deschis, îi fac saptamana asta ceva din carton.
si in cort e mai cald ca ai becurile. ia in plm un termometru, ca ghivece de ciment ti-ai luat. ))))